Een heel ontspannen en prettige behandeling

Er moest een verstandskies getrokken worden en 2 vullingen. Zoals altijd was er een lieve en aandachtige assistente en de altijd gezellige tandarts Vermeulen. Niets gevoeld, je wordt rustig begeleid door de behandeling

Vriendelijk, deskundig en meelevend.

Prettig geholpen door vriendelijke vakmensen.

Ik voel me altijd op mijn gemak bij carola, kom er al jaren, en gebruikte ook altijd een middel om rustig te worden. Door dat ik me bij haar zo goed voel, gebruik ik dat niet meer, nou dat zegt genoeg toch

Mijn behandeling is gelukkig meegevallen.

Andrea en haar assistente hebben goed aangegeven wat ik van de behandeling kon verwachten. Wel fijn dat ik altijd om een verdoving kan vragen als er geplombeerd moet worden.

Goede ervaring.

Ik word altijd goed geholpen door Carola.

Hulpvaardig , vriendelijk en goed

Vriendelijke ontvangst

Deskundig advies met goede uitleg en motivatie.

Zeer

Zeer Zeer Heel goed

Betrouwbaar en prima professioneel

Afspraken worden qua tijd planning prima nagekomen en vertrouwd gevoel bij de behandelingen. Communicatie duidelijk en adequaat.

Goede ervaring

5 sterren is voor mijn kleinkinderen.

Prima behandeling ervaren.

Zowel bij de tandarts als de mondhygiëniste heb ik een prima behandeling ervaren [bij de tandarts (controlebezoek) was die ook deze keer weer ultrakort].

Goede praktijk

Leuke mensen en leuke tandarts

Geen fijne ervaring.

Twee kiezen laten trekken. Weste kies ging prima tweede kies duurde te lang ging moeilijk eruit te veel gebrul en te lang door blijven gaan. De tang zit scherpe rand door het trekken en draaien mijn lip kapot paar keer aan gegeven over mij. Lip. En heel veel pijn naar de hand.

Vriendelijk en deskundige behandeling

Ik ben goed en vriendelijk geholpen zoals altijd.

Super!

Bij pijnklachten, snel op controle kunnen komen en super fijn geholpen.

Ze zijn vriendelijk en geven voldoende aandacht

Ze zijn vriendelijk en geven voldoende aandacht

Alles was goed

Alles was goed, wat kan ik nog meer zeggen?

Ik heb nog steeds geen nadelige ervaring

Altijd vriendelijk en gezellig. Je bent in goede handen.

Goede sfeer en dito behandeling

Snel en efficiënt geholpen door tandarts Karin en haar assistente. Goede sfeer waar je je op je gemak voelt.

Goed, vriendelijke en snel

Snel en pijnloos geholpen bij afgebroken kies

Snel en prettig geholpen.

Tandarts Meeuwisse vertrekt bij elke stap wat hij gaat doen en zorgt samen met de assistente voor een snelle, pijnloze behandeling met zo min mogelijk ongemak. Vroeger was ik bang voor de tandarts, dit is een verademing.

Goed.

Professioneel geholpen door vriendelijk personeel.

goed en snel geholpen

goed en snel geholpen

Zoals altijd een fijne ontvangst en behandeling bij de beide afdelingen.

reeds gegeven.

Marinus de Jongstraat 3 b

4904 PK Oosterhout

Over Tandartsenpraktijk De Beiaard

Tandartsenpraktijk de Beiaard is een moderne praktijk met zeer ervaren medewerkers die zich met deskundige zorg over uw gebit ontfermen. Onze praktijk biedt ruimte aan 8 behandelkamers, allemaal ingericht met moderne apparatuur en naar onze kwaliteitseisen.