prima geholpen

deskundig personeel

Fijne praktijk lekker vlakbij.vriendelijk,duidelijke uitleg. Ik ben zeer tevreden,

Goed geholpen

Goed geholpen

Tandarts is goed , alleen om een afspraak te maken is waardeloos

Telefonisch afspraak maken is na genoeg onmogelijk, bij afspraak maken via de site moet jamaar afwachten of er iets mee wordt gedaan. Bij gemaakte afspraken worden vragen en opmerkingen vergeten door te geven / in te plannen. Hier moet vervolgens een nieuwe afspraak voor gemaakt worden , waar je da 4 maanden op kan wachten. De tandarts zelf is goed , het is alleen jammer dat het maken van afspraken zer slecht is

Fijn geholpen Duidelijke uitleg

Er wordt altijd tijd genomen om vragen te beantwoorden.

Bij het proces om een kroon te plaatsen ben ik goed begeleid. Alles wordt met je doorgenomen, vragen worden beantwoord en er wordt goed geluisterd als ik ergens onzeker over was. De kroon paste perfect.

Behandeling is uitstekend verlopen!

Zeer bekwame tandarts en mondhygiënist tandheelkundige

Mijn ervaring is goed te noemen !

Rust fijn goed uitgelegd wat er ging gebeuren Fijne mensen

Top.

Vriendelijk en deskundig.

Heel positief

Positief, aardige mensen ,stelde me op mijn gemak. En de behandeling viel 100 % mee.

Snel en vakkundig geholpen

vriendelijk personeel

goede behandeling zeer tevreden

Wordt altijd vriendelijk en goed behandeld! Ben naam vergeten van mondhygieniste, sorry.

Snelle en goede behandeling

Dr. Nowers heeft de verdoving nauwelijks voelbaar gezet en heeft snel, maar netjes het gaatje in mijn tand gevuld. Zeer tevreden!

Niet op tijd vermelden, dus op kosten gejaagd

In plaats van dat de receptionist me verteld dat ik geblokkeerd ben voordat ik behandeld word, laat ze me nietsvermoedend doorlopen en hierom heb ik dus bijna 50euro in een keer af moeten tikken. Ik wist niet van een blokkade. Als ik dit had geweten, had ik eerst de blokkade kunnen regelen en dan, verzekerd, naar de tandarts kunnen gaan. Ik vind dit een kwalijke zaak, zeker omdat ik tand goed verzekerd ben bij vgz Ik heb geen enkele klachten over de behandelingen De tandartsen zijn altijd ontzettend fijn

Vriendelijk en professioneel

Top tandarts! Super vriendelijk :)

Fijne aardig personeel

Zeer fijn

Gewoon goed

Altijd netjes en keurig behandeld geld ook voor mijn vrouw want we zijn samen geweest en zij heeft dezelfde beoordeling deze is dus voor beide in een keer beoordeeld

Vakkundig personeel vriendelijk en optijd.

Super geholpen met vriendelijke mensen

Super geweldig

prettig en rustig geholpen

prettig en rustig geholpen

Vriendelijk professioneel

Ik kon snel terecht,na overstap van andere tandarts. Vriendelijke en professionele tandarts

Prima tandartsenpraktijk

Ben altijd tevreden over de behandelingen

Marinus de Jongstraat 3 b

4904 PK Oosterhout

Over Tandartsenpraktijk De Beiaard

Tandartsenpraktijk de Beiaard is een moderne praktijk met zeer ervaren medewerkers die zich met deskundige zorg over uw gebit ontfermen. Onze praktijk biedt ruimte aan 8 behandelkamers, allemaal ingericht met moderne apparatuur en naar onze kwaliteitseisen.