Keuring netjes behandeld.

Fijn om meteen geholpen te worden en niet nogmaals terug hoeft te komen. Voor mensen met tandartsangst is terug komen voor behandeling erg stressvol.

Goede kontrole,geen wachttijd

Halfjaarlijkse kontrole goed en prettig uitgevoerd

Vriendelijk en kundig personeel

Ontvangst is vriendelijk. Inchecken via zuil bij de ingang is eenvoudig en duidelijk Personeel is vriendelijk en kundig

vriendelijk en geruststellend

Heel rustige, vriendelijke en geruststellende omgang. Ik was nerveus voor de behandeling maar de rust en vriendelijkheid van zowel de tandarts als de assistente zorgden ervoor dat ik me makkelijk kon overgeven aan wat moest gebeuren.

Helemaal goed

Goed geholpen

Prima snel vriendelijk

Nvt

Zeer patientvriendelijk

Ben zeer vriendelijk en vakkundig door zowel de assistente en de tandarts behandeld.

Gewoon netjes en goed, was snel klaar met de behandeling.

Zeer prettig

Rustige en empathische benadering. Tandarts Andrea nam zenuwen serieus en heeft de meest “fantastische” lokale verdoving gezet die ik ook heb gekregen. In alle rust toegediend, hierdoor vrijwel pijnloos. Eind resultaat ook goed.

Keurig en correct geholpen

Prettige ontvangst

Tandarts legde alles heel goed uit en ging met fijn gevoel naar buiten

Top praktijk

Zowel tandarts Karin en Lotte mondhygiëniste vind ik erg kundig en zeer vriendelijk

een prettige ervaring!

naar de tandarts gaan doe je meestal met een onderbuik gevoel dat was na ontvangst in de behandelkamer direct weg na de zeer vriendelijke ontvangst de gang van zaken werd duidelijk uitgelegd en nam dat gevoel direct weg de dame die mij behandeld heeft kwam uit Zuid-Afrika, haar naam is mij helaas ontschoten

prettige behandeling

prettige behandeling

Goede ervaring

Ik werd stipt op tijd geholpen door kundig en aardig personeel. Ik werd op mijn gemak gesteld.

Goede afspraak volgens planning

Zie hierboven

Prettig en professioneel.

Tandarts Vermeulen is erg professioneel en gaat prettig te werk. Ze weet dat ik relatief 'bang' ben en is daarom wellicht nog iets voorzichtiger. Ze stelt mij in ieder geval altijd gerust.

Altijd vriendelijk en oprecht geïnteresseerd. Fijne tandarts Vermeulen

Zoals gewoonlijk, voorbeeldig.

Word hartelijk en belangstellend ontvangen. En word geruststellend behandeld.

Goed en kundig

Word altijd netjes geholpen. Als er iets gedaan moet worden stellen ze me op mijn gemak. Wordt goed uitgelegd wat ze gaan doen, ook tijdens de behandeling zelf.

Alles goed gegaan

Alles goed gegaan zonder verdoving top

pijnloos, snel en zonder complicaties na tandextractie

pijnloos, snel en zonder complicaties na tandextractie

Prettige en deskundige behandeling

Nvt

Goed geholpen

Naar mij geluisterd voor ik geholpen ben zodat ze hier goed naar gekeken hebben. Dit is heel fijn.

Marinus de Jongstraat 3 b

4904 PK Oosterhout

Over Tandartsenpraktijk De Beiaard

Tandartsenpraktijk de Beiaard is een moderne praktijk met zeer ervaren medewerkers die zich met deskundige zorg over uw gebit ontfermen. Onze praktijk biedt ruimte aan 8 behandelkamers, allemaal ingericht met moderne apparatuur en naar onze kwaliteitseisen.