Ik heb vertrouwn in mijn tandarts omdat ze goed naar mij luisterd en me altijd goed helpt

Dat ik altijd goed geholpen wordt.

Er wordt van tevoren uit gelegd wat er gaat gebeuren.

Gewoon fijne tandarts

Ik ga tegenwoordig graag naar de tandarts, dat is in het verleden wel anders geweest. Hier wordt je snel op je gemak gesteld

Goed en duidelijk geholpen

Deskundig en zorgvuldig

Zoals hierboven aangegeven

Goed en op tijd behandeld

Vriendelijk ontvangen en goed beandeld

Sympathieke tandartspraktijk

Ik ben nieuw in Oosterhout en ben net patiënt geworden van tandartspraktijk de Beiaard. De ontvangst van de assistente aan de balie was uitstekend en zeer vriendelijk, vervolgens het bezoek aan de tandarts was prima aardig en vakkundig.

Heerlijk

Bij Lisa geweest....zo fijn hoe ze je behandeld! Heel rustig, alles goed uitleggen en heel vakkundig!!

Altijd als zeer aangenaam

Prettige omgang

Wordt altijd goed geholpen,iedereen vriendelijk.

Fijne sfeer en kundig

Mondhygiëniste vraagt altijd eerst hoe het gaat en heeft interesse in je antwoord en gaat daar tussen de behandeling op door. Verder werkt ze goed door, professioneel en kundig. Fijne sfeer dus met een goed resultaat

Eerlijke en m.i. uitstekende tandarts

Hoewel ik een ander bericht had willen hebben, ben ik ondanks dat er een kies getrokken moet worden zeer te spreken over Marianne Grobler. Ze is eerlijk, legt de voorgenomen behandelingen goed uit en is uitermate kundig en vriendelijk. Ik ben blij dat ik naar haar ben overgestapt! Theo Bögels P.s. Mijn echtgenote stapt ook over.

Heel prettig

Zowel tandarts als mondhygieniste en assistenten zijn proffesioneel, klantvriendelijk en geven goed uitleg. Hele prettige ervaringen altijd.

Goede tandartsenpraktijk

Deskundige tandarts maar de witte lederen zitbanken in de hal/wachtruimte afschuwelijk…..het zitgedeelte is te kort

prima keus.

Hartstikke goed

Meedenkend, attent, zorgzaam en bovenal heel kundig

Vriendelijk en goed personeel

Kroon laten zetten en hij zit na de behandeling van de tandarts en assistente als gegoten.

Naar tevredenheid behandeld.

Altijd prettige ontvangst, ik word uitgebreid geïnformeerd en kan zonder druk beslissing nemen.

deskundig

deskundig en stelt op gemak

Vriendelijk en vakbekwaam

Goed geholpen Vriendelijk en vakbekwaam

Prettig gehopen

Zoals eerdere ervaringen voldeed ook dit bezoek aan de verwachtingen.

Goed!!!!

Goed!!!!

Prima, snel en vakkundig.

perfect

vriendelijk en correct geholpen.

Marinus de Jongstraat 3 b

4904 PK Oosterhout

Over Tandartsenpraktijk De Beiaard

Tandartsenpraktijk de Beiaard is een moderne praktijk met zeer ervaren medewerkers die zich met deskundige zorg over uw gebit ontfermen. Onze praktijk biedt ruimte aan 8 behandelkamers, allemaal ingericht met moderne apparatuur en naar onze kwaliteitseisen.