Altijd goede service

Goede behandeling en met veel geduld!

Goed advies

Hele goede comecatie.

Een menselijke tandarts praktijk die je op je gemak stellen

mijn was goed

ooooo

Prettige tandartsen praktijk met ervaren personeel

Goede behandeling met uitleg. Daarbij een persoonlijk advies.

Prima!

Altijd op tijd voor het consult op afspraak, met zorgvuldige aandacht voor het werk aan het gebit

Mijn tandarts daar ben ik tevreden over

Alles verliep naar wens.

Het was voor mij jaren geleden dat ik een tandarts bezocht heb. Niet uit angst, maar vanwege dat mijn gebit voor 80 % uit "kunst" bestaat. Daarom was de werkwijze in uw praktijk een openbaring.

Heel prettig

goed, maar moet helaas terugkomen voor nieuwe kroon op een afgebroken tand, De kosten hiervan vallen altijd weer tegen.

Positief

Eerste bezoek was meteen geruststellend met duidelijke diagnose en oplossing.

Adequaat en vriendelijk

Goed word zeer goed geholpen

Supervriendelijk

Tandarts en mondhygiënist zijn bijzonder vriendelijk en begripvol

Stralende glimlach

Mijn ervaring is goed. Ik kom er altijd weer met een stralende glimlach vandaan

aardige en kundige mensen

Prima tandarts, ik ben er blij mee.

Er is een goede analyse van het probleem gemaakt en de keuzemogelijkheden aangeboden.

Aardig, kundig personeel! Snelle, goede behandeling!

Uitstekend geholpen door zeer vriendelijke medewerkers

Rustige en duidelijke uitleg

Fijne tandarts die de tijd neemt. Geeft duidelijk aan wat gebeurt en wat hij doet. Al jaren erg goede ervaringen

Deskundig en klantvriendelijk

Deskundig en klantvriendelijk

Op gemak stellende behandeling

Op gemak stellende behandeling Heel Fijn

Behandeling is immer op een prettige wijze die je helpt te ontspannen.

Je wordt op een prettige maar tegelijkertijd professionele wijze geholpen/behandeld. Je wordt continue op de hoogte gehouden van het verloop van de behandeling.

Marinus de Jongstraat 3 b

4904 PK Oosterhout

Over Tandartsenpraktijk De Beiaard

Tandartsenpraktijk de Beiaard is een moderne praktijk met zeer ervaren medewerkers die zich met deskundige zorg over uw gebit ontfermen. Onze praktijk biedt ruimte aan 8 behandelkamers, allemaal ingericht met moderne apparatuur en naar onze kwaliteitseisen.