Perfect geholpen

De tandarts is duidelijk, geeft goed advies en we weten allemaal waar we aan toe zijn.

Fijne tandarts. Goede uitleg.Goede controle van mijn gebit.

goed, zeer tevreden

goed, zeer tevreden

Te gehaast

Ben anders ( beter) gewend.

Super vriendelijk, klantgericht en professioneel.

Super vriendelijk, klantgericht en professioneel.

Vriendelijke mensen en goede behandeling

Wederom prima

Gelukkig altijd dezelfde behandelaar Zeer vriendelijk kundig personeel

Geen wachttijd en fijne behandeling

Geen wachttijd, vriendelijke benadering en professionele behandeling

Prettig en vakkundig

Dit geeft mij vertrouwen.

2000€ armer zonder in mijn mond gekeken

In het scherm kijken hoeveel verzekeringsgeld je over hebt En er dan maar iets voor verzinnen Ik heb geen klik met die dame Ik heb nog een seconde opinie maar als die niet goed is Nemen we afscheid van jullie

Niets op aan te merken

Zeer goed.

Duidelijke uitleg. Gemoedelijk, vriendelijk en bovenal deskundig.

Fijn en op mijn gemak

Ik was hier voor de eerste keer en alles werd goed besproken en uitgelegd. Ook was iedereen erg vriendelijk. Fijne en prettige ervaring

gewoon, zoals het hoort.

Heel fijn en snel geholpen door jullie collega!

Heel fijn en snel geholpen door jullie collega!

Zeer prettig

Goed, wel prijzig

Goed, fijne tandarts maar wel duur.

ik ben heel tevreden over de gehele Praktijk.

Ik wordt altijd heel goed geholpen, zowel door de dames aan de balie en de tandartsen. Minder is de ingang, er gaan twee deuren van de ingang tegelijk open hierdoor komt er in de winter veel koude naar binnen voor de patiënte, dat is voor de wachtende erg hinderlijk. Het moet toch in 2025 mogelijk zijn om dit aan te passen, dat die deuren niet tegelijk open gaan. Het zal de praktijk ook in de stookkosten schelen. Met hartelijk groet Herman Schmitz.

Goede en professionele tandartsen en mondhygiënisten

Ben goed geholpen door zowel de tandarts als de mondhygiënist. Duidelijke uitleg en ruimte om na te denken over evt. Vervolg behandeling.

Prima, professioneel en klantgericht.

Wederom prima behandeling door ontzettend fijne mensen.

Ingrid heeft de vulling gezet en krijgt ook een 10!

Goede hulp na volledige tandextractie

Na volledige tandextractie ontsteking in mond. Goed geholpen met medicatie en aanpassing van gebit. Tandartsen zijn heel betrokken en goed in het geruststellen van patient

Deskundig advies

Altijd prettig in omgang en voor iedere vraag een goede oplossing.

Heel deskundige en mens vriendelijke behandeling

Zowel de assistente als mevrouw vertellen behandelden mij zeer kundig en mens vriendelijk

Marinus de Jongstraat 3 b

4904 PK Oosterhout

Over Tandartsenpraktijk De Beiaard

Tandartsenpraktijk de Beiaard is een moderne praktijk met zeer ervaren medewerkers die zich met deskundige zorg over uw gebit ontfermen. Onze praktijk biedt ruimte aan 8 behandelkamers, allemaal ingericht met moderne apparatuur en naar onze kwaliteitseisen.