Snelle goede service

Cees heeft mij de dag dat ik een afspraak kon maken. Gelijk die dag bevrijd van mijn pijn. Ronduit geweldig.

zoals je van een tandarts mag verwachten, maar niet overal krijgt.

Ik had een andere praktijk waar ik mij onpersoonlijk behandeld voelde en het idee had dat men graag extra behandelingen uitvoert. Mijn dochter heeft die ervaring is toen overgestapt naar De Beiaard. Zij adviseerde mij afgelopen zomer om hetzelfde doen. De tegemoettreding van de Beiaardmensen is totaal anders dan ik gewend was. Voormij den om anderen op De Beiaardte wijzen.

Vakkundig, vriendelijke geholpen

Het is altijd vervelend als er iets aan je gebit moet gebeuren.... maar hier niet! Tandarts Vermeulen en de assistenties stellen je altijd gerust en vertellen wat ze doen. Erg vriendelijk!

Beste tandarts

Prettige medewerkers

Moest helaas wel een aantal minuten wachten voordat ik aan de beurt was, service was verder niks aan op te merken! Leuke en sociale medewerkers.

Goede vriendelijke begeleiding.

Goede begeleiding.

Professioneel, klantgericht en vriendelijk

Bezoek aan tandarts voor controle. Assistente deed het voorbereidende werk. Nog wat handige tips gehad voor het tanden poetsen en een enkele monstertjes met tandpasta voor gevoelige tanden/ tandvlees. Tandarts deed de grondige controle. Altijd gedegen en zeer vriendelijk. Ook aan de balie heel goed en vriendelijk geholpen met de vragen die ik had.

aanmelden en afspraken maken verloopt erg makkelijk.

de assistente kijkt goed mee en denkt in oplossingen.

Vlotte behandelingen

Zowel bij mondhygiëniste als bij tandarts vlot geholpen!

Doelgericht

Na jaren dezelfde ragers te gebruiken, kreeg ik het advies om wat grotere te gebruiken zodat het tussen de tanden goed schoon wordt. Heb ik nog niet eerder meegemaakt. Heel prettig in uitleg en voordoen

Heel goed

Heel goed

De behandeling door Lisa was weer goed

Zie onder

De kwaliteit van behandeling van de tandarts kan ik niet goed beoordelen. Persoonlijke benadering is wat kil. Als er onderhoud nodig is aan het gebit wordt dat benaderd als falen, terwijl er ook aandacht moet/mag zijn over het verleden. Deze tandarts weet niet wat in het verleden collega tandartsen wel of niet terecht hebben gedaan aan het gebit. Er zit verschil in benadering van tandartsen binnen de praktijk De Beiaard.

Erg verzorgd

Goed bevallen

prettig en professioneel

Pittige implantaatoperatie gehad, vakwerk! nu wachten op de nieuwe tandjes..... maar met vol vertrouwen

Correcte behandeling.

De tandarts is super vriendelijk. Bij haar is het niet mogelijk om bang voor de tandarts te zijn. Met humor kom je ver. De assistente vertelt steeds wat ze doet, dat ervaar ik ook als aangenaam. In de wachtruimte zou ik het prettig vinden als het meubilair comfortabeler is en de tochtdeur / ingang vind ik naar.

Goed en rustig geholpen!

Professionele behandeling , aardige tandarts met zijn assistente

Vriendelijk en heel deskundig.

Heel vriendelijk personeel. Vertellen duidelik wat ze gaan doen. Nemen alle tijd en zijn deskundig.

Kan niet beter

Allemaal vriendelijk personeel

Flexibel in planning

Erg vriendelijk. Planning zelfs vrijgemaakt om mij direkt te kunnen helpen

Naar volle tevredenheid.

Geweldig goed behandeld, en probleem opgelost.

Prima gedaan.

Prettige behandeling

Steeds uitleg wat er gebeurt

Fijne tandarts!

Ik kom al jaren bij deze tandartsenpraktijk. Het is een hele fijne praktijk met fijne tandartsen. Ze zijn erg vriendelijk en vertellen je elke stap tijdens een behandeling!

Marinus de Jongstraat 3 b

4904 PK Oosterhout

Over Tandartsenpraktijk De Beiaard

Tandartsenpraktijk de Beiaard is een moderne praktijk met zeer ervaren medewerkers die zich met deskundige zorg over uw gebit ontfermen. Onze praktijk biedt ruimte aan 8 behandelkamers, allemaal ingericht met moderne apparatuur en naar onze kwaliteitseisen.