Niet echt vlug

Als we bellen dat er een tand afgebroken is , dan kom ik niet voor jaarlijkse controle. Voor mij mag het beter

Prettig, voel me op mijn gemak! De klus wordt prima gedaan!

Fijne tandartspraktijk! Al jaren fijne ervaring als klant!

Goede tandartspraktijj

Vriendelijke tandarts en medewerkers. Je woordt netjes geholpen. Geen lange wachttijden.

Prima personeel aardig en kundig.

Goede uitleg en tips en netjes op tijd geholpen.

Vriendelijk en deskundig

Zeer vriendelijk personeel, je krijgt het gevoel dat er alle tijd voor je genomen wordt Duidelijke uitleg en deskundig advies en behandeling.

Goede ervaring, werd met veel zorg behandeld vak mensen. Karen en Ingrid bedankt.

Goeie ervaring, alleen de onderhoud van pand is slecht. Kapotte stoelen en smerige muren. Dit kan voor de medewerkers niet prettig werken zijn. Maar ondanks deze puntjes van kritiek ben ik door Karin en Ingrid uitstekend geholpen. Top team!!

uitstekend

wij zijn al jaren geweldig te spreken over tandarts Vermeulen en haar team kundig vriendelijk behulpzaam en altijd vragen hoe het thuis gaat.

Voortreffelijk !

Afspraak en behandeling buitengewoon uitstekend En zoals zo vaak. Achteraf gezien valt alles mee.

Vriendelijk en professioneel geholpen.

Prettig dat je jezelf kunt aanmelden bij een zuil ter ontlasting van de receptioniste. Je word vriendelijk ontvangen en professioneel geholpen tijdens de afspraak.

vriendelijk geholpen

goede uitleg

Ben enorm fijn geholpen

Gezien de situatie waarin ik mij momenteel bevindt kan ik alleen maar zeer lovend zijn over mijn laatste bezoek

De manier waarop er met je als mens wordt omgegaan, zo begripvol en meedenkend

Er wordt zo liefdevol/begripvol met je omgegaan dat het gewoon plezierig is om er weer te mogen komen, al is de behandeling niet altijd even plezierig.

Teleurstelling

Ik kom altijd netjes op tijd alleen als ik haast heb en wil op tijd geholpen wil worden gebeurt dit niet heel jammer Ik bel om te verzetten week van voren. Wordt er tegen mij gezegd hoef niet je haalt het wel Maar nee hoor heb mij andere afspraak niet gehaald. Heb ook aangegeven ala nog moest ik wachten. Jullie werken met afspraken, maar jullie zijn ook niet de enige die met afspraken werken.als ik niet kom opdagen moet ik betalen voor die afspraak maar moet wel heel lang wachten tot dat ik geholpen wordt. Vervolgens mis ik mijn andere afspraak heel jammer dit

Goed en vriendelijk geholpen

Goed en vriendelijk geholpen

Vriendelijke en deskundige behandeling

Ik word altijd vriendelijk en deskundig behandeld, zowel door de assistentes als door de tandarts.

Zeer leuke stagiaire doenbaar werk heel goed doet

Goed en vriendelijk

Fijne ervaring weer met de tandarts.

Moest wachten ook al had ik de eerste afspraak van de dag maar wel werd de tijd voor me genomen.

Super fijn

Zij is super fijne tandarts.de kinderen vinden het heel fijn als ze naar haar toe gaan .

Fijne tandartspraktijk

Vriendelijke medewerkers, netjes geholpen en een mooie schone praktijk. Alleen lange wachttijden

ervaren en prettige medewerkers.

De praktijk is een zeer moderne praktijk met geweldige medewerkers. Prettig in de omgang en alles loopt op rolletjes.

Wordt altijd prettig geholpen !

Voor het eerst niet meer bang om naar de tandarts te gaan ! Wordt altijd prettig geholpen, mede dit ook dankzij tandartsassistente Estelle.

Snel

Controle plug implantaat. Stukje tand laten zien dat na de eerste behandeling later uit de wond kwam. Dat kon de specialist niet verklaren. Lijkt me toch duidelijk dat hij het niet gezien heeft en dus laten zitten.

Spoedafspraak

Ik werd in de nacht wakker van de pijn aan een tand en kon gelukkig snel terecht. Werd goed uitgelegd wat er ging gebeuren

Marinus de Jongstraat 3 b

4904 PK Oosterhout

Over Tandartsenpraktijk De Beiaard

Tandartsenpraktijk de Beiaard is een moderne praktijk met zeer ervaren medewerkers die zich met deskundige zorg over uw gebit ontfermen. Onze praktijk biedt ruimte aan 8 behandelkamers, allemaal ingericht met moderne apparatuur en naar onze kwaliteitseisen.