Prettig en zorgzaam

Fijn geholpen met oog voor mijn welzijn

Een prima behandeling in alle opzichten

Vorige week een wortel kanaal behandeling gehad. Met daarna het maken van een kroon/ kies van composiet. Zonder iets gevoeld te hebben en een zeer ontspannen behandeling

Fantastisch!

Een tandarts die je hoort en met je mee denkt. Vriendelijk en empatisch. Top!

Top service

Vriendelijke tandarts en assistenten. Goede behandeling. Ik raad het iedereen aan.

Snel en goed geholpen

Prima vakmanschap ook bij een noodingreep

Goed, maar erg prijzig

De schroef van de stifttand was afgebroken, er kon helaas geen andere ingezet worden. De enige optie was een brug van 2000 euro, dat viel erg tegen. Ik zou ook nog een mail ontvangen met behandelplan en prijsindicatie, maar nog niks ontvangen..

vriendelijk-volgens afspraaktijd begonnen met de behandeling

Behandeling prima verlopen-goede uitleg wat er precies te gebeuren staat,

Goede, lieve, geruststellende medewerksters

Vroeger, door een schooltandarts, heb ik een trauma overgehouden. Maar door de tandartsen van praktijk de Beiaard, heb ik mijn angst overwonnen.

Super goed.

Kom al ongeveer bijna 7 jaar bij de praktijk en ik ben uiterst tevreden. Leuke en aardige/lieve tandarts en assistentes. Ook best wel in voor een beetje humor. In één woord: geweldig. Is niet alleen mijn mening, maar ook die van mijn echtgenote

Heel fijn!

Wordt altijd correct behandelt en vriendelijke mensen!

Goed geholpen,

Ik was te laat, had verkeerd in mijn agenda gekeken. Als nog bij Karin terecht.

Ik ben heel goed geholpen en het ziet er mooi uit.

Ik ben heel goed geholpen en het ziet er mooi uit.

Super klantvriendelijk en deskundig

Helaas in het weekend een tand kapot moets wachten tot maadag en kon gelukkig meteen terecht en kon weer met gerepareerde tand naar huis.

Altijd prettig

Altijd prettig

Wordt steeds minder persoonlijk

Aanmeldzuil met de rug naar het personeel. Hoe te verzinnen

Goed contact met alle medewerkers

Wat de klacht ook is, je wordt altijd serieus genomen en er is ook nog tijd voor een kort praatje.

Je word goed en vriendelijk ontvangen

Geen angst voor de tandarts

Een geweldige tandarts met assistente

Zeer vriendelijk en goede behandelingen.

Nvt

Ben op die datum bij het mtc geweest

Ik ben professioneel en vriendelijk behandeld.

De wachtruimte vind ik niet prettig. De banken zijn zo recht dat ik er pijn van in mijn rug krijg en de opening van de deur blaast de koude wind binnen. De benadering bij de balie is zo open dat iedereen kan meeluisteren, is niet altijd aangenaam.De medewerkers zijn zeer vriendelijk en behulpzaam.

Ik ben samen met mijn 3 kinderen geweest voor controle. Dit was prima. Aardige tandarts en assistente.

Betrokken en er wordt uitstekende kwaliteit geleverd

Relaxte sfeer, duidelijke uitleg en er wordt tijd voor je genomen.

Vriendelijk en zorgvuldig geholpen.

Vriendelijk en zorgvuldig geholpen.

Prima!

Je wordt op je gemak gesteld, er wordt naar je geluisterd, ze nemen de tijd voor je, geven je goede tips en instructies, zijn erg vriendelijk en aardig, vakkundig!

Marinus de Jongstraat 3 b

4904 PK Oosterhout

Over Tandartsenpraktijk De Beiaard

Tandartsenpraktijk de Beiaard is een moderne praktijk met zeer ervaren medewerkers die zich met deskundige zorg over uw gebit ontfermen. Onze praktijk biedt ruimte aan 8 behandelkamers, allemaal ingericht met moderne apparatuur en naar onze kwaliteitseisen.