Goed!

Ik ben weer goed geholpen! Tandarts Vermeulen is een top tandarts

Accuraat en zorgvuldig.

Prima tandartsenpraktijk, deskundige, accuraat en snel. Tevens altijd tijd voor een gezellig praatje.

Geweldige mensen

Ze zijn allemaal even rustig lief en geduldig niks moet alles mag Ze passen zich aan aan de patiënt

Zeer goed geholpen

Goede uitleg

Men houdt rekening met mij als persoon

Men houdt rekening met mij als persoon en eventuele angsten.

tandarts zit dichtbij huis

goede uitleg

Prima behandeling weer

Goed zoals altijd.

Goed geholpen.

Lisa heeft mij goed geholpen en gaf uitleg tijdens het controleren van mijn gebit. Gaf mij verder ook adviezen over mijn gebit. Het geheel gaf mij dan ook een heel gerust gevend gevoel tijdens de controle beurt. Bij zulke medewerkers kom met plezier voor een controle beurt. Mvg. Herman Schmitz.

Helemaal tevreden

Heel tevreden over Lisa en Joost

Is goed

Men heeft mij de angst voor de tandarts doen verdwijnen

Duidelijke afspraak en behandeling

De behandeling was goed

Mijn ervaring met de tandartsenpraktijk is prima

Betrokken en deskundig

Fijn!!

Een fijne praktijk als je niet graag naar de tandarts gaat.

Ik ga niet graag naar de tandarts, maar bij deze praktijk is het prima.

Zo als normaal , goed verzorgd.

Alles oke , alleen nieuwe tandarts erg onduidelijk te verstaan. Waar was mijn tandarts die ik normaal heb ?

Zakelijk-perfect

Snelle afspraak en snel en correct geholpen.

Ik ben altijd zeer tevreden

Altijd heel vriendelijk en belangstellend

Klantvriendelijk

Als ik bij de tandarts of mondhygiënist wordt ik prima geholpen.

geen wachttijden en prettige behandeling

jammer dat traplift niet werkte bij binnenkomst, omdat de balie nog niet bezet was heb ik de trap maar genomen op de terugweg heeft Lotte mij geholpen met de traplift. Verder ben ik enorm goed ontvangen en behandeld, mijn complimenten.

Gied, aardig personeel en tandarts

Anne Lotte, stelt je op je gemak, houd rekening met de mond gevoeligheid. Zorgvuldig gedaan. Prima uitleg met gebruik van de raggertjes. Beleefd en empathie. Volgende x weer bij haar de behandeling. .

Correct vriendelijk en effectief.

Zie boven.

Ben een zeer tevreden klant

blijf zeker bij jullie

Marinus de Jongstraat 3 b

4904 PK Oosterhout

Over Tandartsenpraktijk De Beiaard

Tandartsenpraktijk de Beiaard is een moderne praktijk met zeer ervaren medewerkers die zich met deskundige zorg over uw gebit ontfermen. Onze praktijk biedt ruimte aan 8 behandelkamers, allemaal ingericht met moderne apparatuur en naar onze kwaliteitseisen.