Te lang wachten

Duurt lang voor een afspraak En bij een behandeling kan je pas 2,5 maand later terecht Plus het feit mijn eigen tandarts weg en nergens van om de hoogte gesteld Beetje jammer

Te lang wachten

Er moet lange tijd gewacht worden, voordat eer er behandeld kan worden na halfjaarlijkse controle.

het was een controle beurt.

was goed

het was een controle beurt.

was goed

ik ben goed geholpen

controle

ik ben goed geholpen

controle

Goed, vakkundig personeel

Jammer dat de deze zomer door computerhacking vervallen behandeling mondhygiëniste niet werd hersteld in later stadium.

Met aandacht.

Met aandacht.

vrij positief

op dit moment veel wisseling van tandartsen m.i. Wachttijd is ook langer dan voorheen. 1 gaatje boren wachtijd van 29 november tot 17 januari. Terwijl ik weinig eisen had aan de dag van uitvoer.

Altijd vriendelijk en vakkundig geholpen

Zoals boven

Altijd vriendelijk en vakkundig geholpen

Zoals boven

correct en goed geholpen

correct en goed geholpen

persoonlijk contact wordt minder

kom je binnen moet je via een computerscherm je aanmelden

Positieve tandartservaring

Een bezoek aan de tandarts staat niet bovenaan mijn lijstje, maar bij Tandartsenpraktijk De Beiaard word je deskundig ontvangen en geholpen waardoor mijn ervaring positief is.

Niet echt vlug

Als we bellen dat er een tand afgebroken is , dan kom ik niet voor jaarlijkse controle. Voor mij mag het beter

Prettig, voel me op mijn gemak! De klus wordt prima gedaan!

Fijne tandartspraktijk! Al jaren fijne ervaring als klant!

Goede tandartspraktijj

Vriendelijke tandarts en medewerkers. Je woordt netjes geholpen. Geen lange wachttijden.

Prima personeel aardig en kundig.

Goede uitleg en tips en netjes op tijd geholpen.

Vriendelijk en deskundig

Zeer vriendelijk personeel, je krijgt het gevoel dat er alle tijd voor je genomen wordt Duidelijke uitleg en deskundig advies en behandeling.

Goede ervaring, werd met veel zorg behandeld vak mensen. Karen en Ingrid bedankt.

Goeie ervaring, alleen de onderhoud van pand is slecht. Kapotte stoelen en smerige muren. Dit kan voor de medewerkers niet prettig werken zijn. Maar ondanks deze puntjes van kritiek ben ik door Karin en Ingrid uitstekend geholpen. Top team!!

uitstekend

wij zijn al jaren geweldig te spreken over tandarts Vermeulen en haar team kundig vriendelijk behulpzaam en altijd vragen hoe het thuis gaat.

Marinus de Jongstraat 3 b

4904 PK Oosterhout

Over Tandartsenpraktijk De Beiaard

Tandartsenpraktijk de Beiaard is een moderne praktijk met zeer ervaren medewerkers die zich met deskundige zorg over uw gebit ontfermen. Onze praktijk biedt ruimte aan 8 behandelkamers, allemaal ingericht met moderne apparatuur en naar onze kwaliteitseisen.