Altijd goed behandeld

Zowel de tandarts als de assistentes zijn vriendelijk en behulpzaam. Ik ben tevreden met deze tandartsenpraktijk.

Matig

Het is wel zo netjes Dat als je eigen tandarts weg is (welke reden dan ook) Dit toch gemeld wordt. Staat er ineens een compleet nieuwe tandarts En wordt geeneens gezegd ja je eigen tandarts is weg. Slechte zaak. Nieuwe tandarts was niks mis mee Maar voelt dan toch anders deze Manier van communicatie En nieuwe afspraak ivm gaatje Kan pas over 3 Maanden (Ja het is druk) Voelt echt fabrieksmatig Zat er al in de tijd van tandarts van goethem Maar is er niet beter op geworden

Altijd een leuk wederzien met mvr. Van der Meulen /Vermeulen , een vakvrouw pur sang.

Snel,vakkundig, persoonlijk, vriendelijk gewoon top.

prima controle door de tandarts

de afspraak tijden voor controle en/of behandelingen worden punctueel aangemaakt

Zie onder

Proffessioneel en geduldig

goed en vriendelijk personeel

Vriendelijke praktijk die ook naar je luistert

Prima geholpen

Prima geholpen aan de restauratie van mijn kies door de plaatsvervangster van Aileen Ijdo. Werkt rustig en goed

Prima geholpen

Fijne ontvangst en goede behandeling door mondhygiëniste en tandarts. Prettige sfeer en duidelijke uitleg.

Tandarts, assistente en mondhygiëniste prima, het gebouw ziet er onverzorgduit.

De behandelingen op zich zijn uitstekend, maar aan alle kanten zien de behandelkamers er onverzorgd uit. Of de apparatuur nog up to date is, kan ik niet beoordelen. Ik hoop, dat daar in ieder geval niet op bezuinigd wordt. Met een aanmeldzuil in de hal wordt het ook steeds onpersoonlijker. Jammer.

Tandarts, assistente en mondhygiëniste prima, het gebouw ziet er onverzorgduit.

Jammer

Ik ben al jaren patiënt bij deze praktijk. Ben door de jaren heen minder bang voor de tandarts. Ik had een afspraak bij carola die was afgezegd ivm dat ze ziek was. Er was een nieuwe afspraak gemaakt bij een mondhygiënist die ik niet kende.. oke prima opzich. Maar de angst voor de tandarts is door deze vrouw die nieuw is bij jullie terug. Ze ging als een slager te keer in m'n mond. Binnen 2 min mond vol bloed. Het ging zo hardhandig en grof.. Ben er echt van geschrokken omdat ik dit van carola niet gewend ben. Mijn angst is echt terug.. baal hier heel erg van.

Marinus de Jongstraat 3 b

4904 PK Oosterhout

Over Tandartsenpraktijk De Beiaard

Tandartsenpraktijk de Beiaard is een moderne praktijk met zeer ervaren medewerkers die zich met deskundige zorg over uw gebit ontfermen. Onze praktijk biedt ruimte aan 8 behandelkamers, allemaal ingericht met moderne apparatuur en naar onze kwaliteitseisen.