Een fijne ervaring, niet meer bang voor de tandarts

Goede ontvangst, goede voorlichting. Zou echter datum voor volgende x via mail krijgen, echter dit nog niet ontvangen.

Fijn geholpen door mondhygiënist en tandarts

Ik werd op een prettige manier geholpen door de mondhygiënist en de tandarts. Wel jammer dat de balie nu geautomatiseerd is en dat daar niemand aanwezig was om gelijk een nieuwe afspraak te kunnen maken.

Tandarts zonder tact en inlevingsvermogen van

Eerste kennismaking met nieuwe tandarts Celine was niet zoals ik gehoopt had. Wat Romina de afgelopen jaren heeft opgebouwd werd volledig teniet gedaan. Er werd totaal niet geluisterd naar mij en mijn man, haar visie was leidend.

deskundige en moderne praktijk

Geen omschrijving

Tandarts, assistente en receptie personeel super vriendelijk

Positief

Mondhygieniste was keurig op tijd, fijn geholpen. Tandarts liep helaas een half uur uit, maar kan gebeuren. Fijn geholpen.

originele vakvrouw, althans dat straalt ze uit.

goede vakvrouw.

Efficiënt

Aanmelden via zuil, maar Indië hulp nodig wordt die gegeven. Afspraak op tijd. Prettig contact met behandelend tandarts.

Zijn vriendelijk leggen goed uit wat ze gaan doen en hoe ben zeer tevreden over de praktijk

Iedereen doet zijn best en iedereen is aardig, je wordt snel geholpen.

Toch even tijd voor een klein praatje, belangstellend en natuurlijk een goede tandarts behandeling.

goed en prettig geholpen door Tandarts Nguyen

Afspraak op tijd ,en vriendelijk geholpen.

was uitloop van 30 min.

persoonlijke hulp en goed advies

Ik kreeg een klein beetje op mijn kop omdat ik niet goed flos, maar dat is inderdaad ook wel zo. De tandarts maakte mijn tanden schoon voor me, gaf uitleg hoe ik dit zelf kan doen en heeft onthouden hoe een half jaar geleden ik mijn tanden beter flosde. dat voelde fijn en speciaal

Fijne tandarts en assistente

Vind een bezoek aan de tandarts nooit leuk, maar als ze het voor elkaar krijgen dat je ook nog kan lachen in de stoel, doen ze het voor mij super goed !!

Netjes en snel geholpen

Zonder afspraak binnenlopen en dezelfde dag met een gerepareerd frame weer de deur uit !

Goed geholpen

Goede en duidelijke uitleg, doortastend optreden van de tandarts.

Snelle en goede behandeling

De eerste keer voor mij in deze praktijk bij tandarts Andrea Puig. Ivm de sluiting vd praktijk van mijn oude tandarts. Daar had ik altijd heel goede ervaringen. Het is altijd even afwachten bij een nieuwe tandarts. Het is mij helemaal meegevallen. Andrea is een super vriendelijke tandarts, ze legt uit wat ze doet tijdens de behandeling en deze verliep snel en kundig. Ik ben meer dan tevreden!

Fijn

Eerste keer in deze praktijk, heb nog weinig ervaring.

Top zeer vriendelijke .en leuke mensen. Echt aanrader .

Echt een aanrader leuke mensen zeer vriendelijke. En en Leveren zeer goed werk. Mijn dank.

Zeer professionele mondhygiëniste

Ik had een zeer goede mondhygiëniste die de tijd voor je nam een alles goed uitlegt. Ook de tandarts legde alles goed uit,

niet best

een half uur wachten, en in 3 minuten weer buiten. Alleen een snelle controle en geen tandsteenverwijdering. Kortom niet zo goed.

Geweldig. Het is niet erg om naar de tandarts te (moeten) gaan.

Altijd als ik er ben geweest, ga ik met een goed gevoel de deur uit. Ten eerste een mooie locatie met ruime parkeergelegenheid. Ik wordt altijd door iedereen vriendelijk geholpen, ze zijn allemaal even aardig en ze nemen de tijd voor je. En houden ook van een grapje en een praatje. Kortom een goede service met een mooie glimlach :-)

Alles volgens planning

Vooral de duidelijke uitleg i.v.m. een verandering aan mijn gebit.

Erg vriendelijk en begripvol

Erg vriendelijk en begripvol. Goed werk gedaan en uitgelegd. Voelde me geen nummertje maar een echt persoon. Dat is in deze tijd bijzonder. Erg fijn.

Marinus de Jongstraat 3 b

4904 PK Oosterhout

Over Tandartsenpraktijk De Beiaard

Tandartsenpraktijk de Beiaard is een moderne praktijk met zeer ervaren medewerkers die zich met deskundige zorg over uw gebit ontfermen. Onze praktijk biedt ruimte aan 8 behandelkamers, allemaal ingericht met moderne apparatuur en naar onze kwaliteitseisen.