Netjes

Perfecte service en vriendelijke medewerkers

Geweldig geholpen door de medewerker ,duidelijke uitleg en service en heel vriendelijk en fijn in omgang ,lekker gewoon

Fijne duidelijk rustige uitleg en behandeling

Ik gaf aan dat ik niet zo'n held ben en ze stelde me meteen op mijn gemak. Zowel de assistente als de voor mij nieuwe tandarts ( Nguyen deze tandarts staat overigens nog niet in het rijtje hieronder.

Fantastisch

Altijd erg aardig, oprecht geïnteresseerd, en super advies en behandelingen!

goede en snelle kontrole

halfjaarlijkse kontrole werd rustig ,prettig en snel uitgevoerd. Op afwijking werd vakkundig gereageerd.

Altijd vriendelijk en deskundig geholpen

Ben heel tevreden over de mondhygieniste en tandarts.

Vriendelijke en vakkundige mensen.

Zie boven,

Goede

Heel goed

Gaat zorgvuldig te werk

Fijne praktijk

1e x in deze praktijk.. geen negatieve opmerkingen . Gewoon goed , netjes, scoon en vriendelijk personeel

Duidelijke uitleg qua werkzaamheden aan mijn gebit.

Er is mij een duidelijke uitleg gegeven over de eventuele mogelijkheid om een implantaat te plaatsen. Wat mij echter best tegenvalt is het moment (over 8 weken) dat ik bij de implantaat-specialist pas terecht kan. Tot die tijd loop ik met een uitgevallen vulling rond ( vuilophoping, kans op ontstekingen ed). De persoonlijke benadering heb ik als prettig ervaren.

Prima behandeling, lekkere koffie ;-)

Altijd correct en vriendelijk geholpen. Als je een gebitsprobleem of pijn hebt, wordt er zsm tijd voor je vrij gemaakt. Vroeger was ik (66) bang voor de tandarts, maar bij jullie niet.

Prima tandarts

Was met een nieuwe tandartsenpraktijk ..ook verder van huis…even wennen. Alsnog tevreden en in handen van deskundigen.

Schitterend

2 bruggen gekregen en ziet er geweldig uit Dank voor Karin en Nadine

Ik had een ontsteking

Het was nodig

Een zeer deskundig en vriendelijke behandelaar waar ik veel vertrouwnen in heb

Ze stelt me altijd op mijn gemak en is erg vriendelijk.

Netjes behandelkamers en vriendelijke medewerkers.

Goede faciliteiten en dito zorg

Tandarts Andrea zorg ervoor dat je op je gemak bent en voert t onderhoud perfect uit. In jaren niet zoveel vertrouwen in een tandarts gehad.

Ik werd erg op m’n gemak gesteld

Tandarts en assistent zijn erg vriendelijk! Leggen duidelijk uit wat ze gaan doen. Tandarts stelt me op m’n gemak door leuke opmerkingen te maken. Jammer vond ik dat ik niet helemaal tevreden was over de vorm en kleur van de kroon. Had graag zelf de kleur uitgekozen en daarna het advies. Kroon in dec vind ik iets te donker van kleur naast de natuurlijke tand ervoor. De vorm is anders, daar heb ik geen verklaring voor maar ook deze wordt nog gepolijst of behandeld zodra de nieuwe kroon ernaast geplaatst is. Heel fijn. Gelukkig heb ik de kleur van de volgende kroon nu mogen aanpassen. Verder prima en fijne tandarts en assistentes.

Goede en correcte behandeling

Patientgericht en deskundig

Top tandarts

Vriendelijke tandarts (Karin Vermeulen). En ben tevreden over de behandelingen. Soms is de wachttijd wel wat lang, maar dat neem ik voor lief.

Goed en professioneel geholpen

Goede vriendelijke en professionele behandeling bij de mondhygiëniste Carola.

Altijd vriendelijk en goed gehumeurd.

Mijn ervaring is dat ik altijd goed behandeld word.

Marinus de Jongstraat 3 b

4904 PK Oosterhout

Over Tandartsenpraktijk De Beiaard

Tandartsenpraktijk de Beiaard is een moderne praktijk met zeer ervaren medewerkers die zich met deskundige zorg over uw gebit ontfermen. Onze praktijk biedt ruimte aan 8 behandelkamers, allemaal ingericht met moderne apparatuur en naar onze kwaliteitseisen.