Heel fijn dat ik zo snel kon komen toen ik pijnklachten had!

Toen ik belde voor een afspraak in verband met pijnklachten mocht ik meteen de volgende dag komen. Dat was heel prettig. Tandarts Andrea heeft mij prima geholpen !

Fijne tandarts

Duidelijke uitleg vooraf, prettige tandarts.

Goede service, kwaliteit en contact. Waaronder een berichtje en mailtje met afspraak herinnering, klasse!

erg vriendelijk en vakkundig personeel

Mondhygiëniste met kwaliteit

Mijn mondhygiëniste ging van Breda naar Oosterhout. Na meer dan 30tig jaar ben ik met haar mee verhuisd. Heb vertrouwen in haar, en nooit problemen in mijn mond ! Al is het nu vanuit Etten-Leur wat verder rijden. Ik heb het er graag voor over. Marielle veel werkplezier in de ' nieuwe ' mooie praktijk. Dank voor alle jaren dat je mijn tanden onderhoud!! Tot de volgende keer, Gr Corrie

perfect

Heel goed opgevangen bij de wortelkanaalbehandeling, ik was een spoed geval

Snel grondig en leerzaam

Tevreden over de behandeling. Niet blij met het feit dat als je belt voor een afspraak dat je pas maanden later terecht kan

Je hoeft niet meer aan te melden bij de balie dus dat is makkelijker. Verder zoals altijd zeer op mijn gemak gesteld en prima geholpen.

Prima goed geholpen en vriendelijk

Goed en professioneel geholpen

?

?

Super fijne en professionele tandartspraktijk

Goede eerste ervaring gehad bij de tandarts! Er werken vriendelijke collega's en Super blij met Andrea als tandarts :)

Duidelijkheid en goede uitleg bij behandeling

Vriendelijke en correcte behandeling, alles volgens afspraak en keurig op tijd.

Prima geholpen

Het kon niet beter

Weinig aandacht en te veel wordt overgelaten aan assistente

Lange wachttijd voor maken van een afspraak en lang wachten in de stoel. De tandarts zelf heeft het te druk ( te veel patiënten gelijktijdig ), waardoor de assistente het moet overnemen. Na de behandeling door mevr. Vermeulen veel pijn gehad, waardoor een collega-tandarts, mevr. Puit, een 2e behandeling moest uitvoeren.

De eerste keer hier geweest .........

Voor de eerste keer hier geweest (na sluiting van mijn vorige praktijk) en prima verzorgd door de receptioniste, de voor mij nieuwe tandarts met haar begeleidster. Een dus alweer de nieuwe afspraak gemaakt over 6 maanden.

Ik word altijd heel goed geholpen.en heel vriendelijk personeel

Ben blij met mijn goede tandarts en mondhygiëniste. Zo ben ik niet bang om jullie kant op te komen. En ook het empatisch vermogen is goed en dat vind ik heel belangrijk dat je als mens wordt gezien en niet als patient nummer zoveel.

Slecht

Afspraaktijden klopt niets van! Of niet geregistreerd of verkeerd.

Ben teleurgesteld

Ik zit al meer als 15 jaar bij deze praktijk , in eerste instantie bij tandarts Rohof en later bij de groepspraktijk . Al die tijd was er de mogelijkheid om afspraken in de avond in te plannen , vaak moest je dan langer geduld hebben omdat van deze mogelijkheid gretig gebruik werd gemaakt . Er is dus duidelijk behoefte aan ! Groot is dan nu ook mijn teleurstelling dat deze service nu ineens , omdat er 1 tandarts is vertrokken, is afgeschaft! Zeer klant onvriendelijk! En ik overdenk serieus om een andere praktijk te zoeken welke deze service wel aanbied , maar dat vind ik best erg daar ik verder prima tevreden ben. Ik ben zelfstandig ondernemer en mijn werkgebied is in de randstad, ik ben nooit voor 17.30 uur thuis, nu moet ik minimaal 2 a 3 uren onbetaald verlof nemen om naar jullie te komen , dan worden het echt dure bezoekjes , een keertje tandarts kost me dan al meer als €100 zonder jullie kosten !!!

Eerste keer bij deze tandarts, jonge vrouw weet haar naam alleen niet meet. Fijn geholpen ook heel lief tegen de kinderen. Nam de tijd. Andere keren altijd bij meneer meeuwen dat was ook altijd goed.

Zeer klant vriendelijk

Correct behandeld

Vulling in verstandkies

Ik werd snel geholpen.

Zeer kundig en altijd vriendelijk.

Vooral Lotte Zwage, is zeer kundig en altijd erg vriendelijk. Ook prettig dat ze altijd precies verteld wat ze gaat doen. Kortom een zéér deskundige medewerker!

Gewoon goed

Correct en vlot geholpen

Geen negatieve opmerkingen

Marinus de Jongstraat 3 b

4904 PK Oosterhout

Over Tandartsenpraktijk De Beiaard

Tandartsenpraktijk de Beiaard is een moderne praktijk met zeer ervaren medewerkers die zich met deskundige zorg over uw gebit ontfermen. Onze praktijk biedt ruimte aan 8 behandelkamers, allemaal ingericht met moderne apparatuur en naar onze kwaliteitseisen.