Vriendelijk en goed geholpen.

Super vriendelijk personeel. Tandarts Vermeulen is een lieve tandarts. Raad iedereen aan om hier naar toe te gaan.

Mijn vulling viel eruit, binnen drie dagen tijd om het te maken.

Vakkundig en snel geholpen in een gezellige sfeer.

Vriendelijk kundig team

Tijdens de behandeling word uitgelegd hoe de behandeling verloopt. Dat is prettig. Alleen jammer dat als bij controle van het gebit blijkt dat je terug moet komen voor een kleine behandeling, het niet mogelijk is om dit op korte termijn te plannen.

Zeer slecht te bereiken

Telefonisch niet bereikbaar meerdere keren 20 25min aan de lijn gehangen. Geen respons. Via de mail aanvraag voor afspraak maken gedaan. Geen respons.

Heel vriendelijk maar aan dringen mondhygieniste

Aandringen op mond hygiëniste en dat de tandarts zelf geen tandsteen meer verwijderd

Prettig

Tja een nieuwe tandarts is altijd even wennen. Maar als de dames je lachend als nieuwe patiënt ontvangen stelt dat wel enorm gerust. En als je zonder gaatjes weer snel weg bent is dat nog leuker.

diepgaand

pijnlijk

Professioneel maar bovenal met aandacht en vriendelijk geholpen

Positieve ervaring. Een aanrader, vooral voor mensen die een tandartsverzekering lastig vinden.

Deskundig en met aandacht gezien

Ik was vroeg, en werd eerder geholpen. De tandarts was rustig nam tijd en was zorgvuldig. Daarna is mijn gebit prachtig schoon gemaakt.

Fijne goede vrouwelijke tandarts.

voor de eerste maal bij deze praktijk geweest. Werden op de afgesproken tijd bij de tandart naar binnen geroepen. De tandarts was beleefd en prettig in omgang. Het was fijn dat ze van tevoren aangaf wat er ging gebeuren en wat je kon voelen. De algemene indruk en behandeling was goed.

Moest wel 15 minuten wachten..................

Ik was op tijd aanwezig maar heb 15 minuten moeten wachten voordat ik aan de beurt was................

Erg goed

Erg goed

Prettige ontvangst door corola

Uitstekend en vertrouwd

Vriendelijk, correct, persoonlijke be langstelling, deskundig oordeel, open voor overleg

Top tandarts!!! Hele lieve aardige mensen.

Ik heb altijd al goede ervaringen gehad hier bij deze tandarts praktijk, daar kunnen andere praktijken nog iets van leren

Heel goed geholpen, met veel geduld

Gewoon goed en lekker soepel.

Prettige en deskundige zorg

Een prettige en deskundige zorg van zowel de mondhygiëniste als de tandarts

Kundig & vriendelijk

Er werken kundige en vriendelijke mensen hier.

Gewoon goed

Gewoon goed

Slecht behandeld

Slecht behandeld

Fijne sfeer, goede en duidelijke uitleg

Had n spoedgeval, kon zeer snel terecht, gelijk geholpen en daarbij een duidelijke uitleg over de vervolgstappen

Niet eerlijk

Niet fijn gevoel met name bij de receptie

Goede ervaring met tandarts en assistente

Er wordt voldoende de tijd genomen om de klachten te bespreken en er wordt echt naar me geluisterd. De tandarts en assistente benoemen wat ze doen of gaan doen en dat geeft mij rust.

Marinus de Jongstraat 3 b

4904 PK Oosterhout

Over Tandartsenpraktijk De Beiaard

Tandartsenpraktijk de Beiaard is een moderne praktijk met zeer ervaren medewerkers die zich met deskundige zorg over uw gebit ontfermen. Onze praktijk biedt ruimte aan 8 behandelkamers, allemaal ingericht met moderne apparatuur en naar onze kwaliteitseisen.