Vertraagd schema

Ca 15 m extra moeten wachten, maar behandeling goed. Aanmeldingsscherm staat op onhandige niet direct zichtbare plaats

Relaxt

Vergeleken met ervaring in het verleden is de behandeling bij deze tandartsenpraktijk erg ontspannen.

Ik ben zeer tevreden en een pluim voor de behandelaars.

Vakkundige mensen en aandacht voor de patiënt staat hier voorop.

Mensen die hun vak verstaan en je blijft daar een persoon en geen nummer. Super praktijk met empatisch personeel.

Het is nooit erg om hier naar de tandarts te gaan

Ik ervaar nooit uitloop, het is altijd schoon en opgeruimd en iedereen is altijd vrolijk en vriendelijk.

Alles was zeer goed

Goede ervaring

Jammer dat ik altijd die steile trap op moet.

Gewoon goed

Ik ben zozio blij met deze tandarts.

deskundig en vriendelijk

Goed advies en uitleg voor toekomstige behandeling.

goed behandeld

gevoel van goede behandeling , alleen wat teleurgesteld dat dit kennelijk 3-4 keer per jaar moet. Dit maakt t n duur grapje.

Goede en vriendelijke service

Goede en vriendelijke service

Prima ervaring alles werd goed uitgelegd

Houd rekening met mij historie

Kijkt goed of het gaat en neemt optijd even kleine pauzes omdat ik last heb van mijn kaken.

Snel en correct

Ik ben uitstekend en correct geholpen met de noodvoorziening aan mijn bovenkaak.

Tijd en afspraak perfect nagekomen.

Assistente was erg ruw.

De tandarts was zoals gewoonlijk vriendelijk en kundig. De assistente was aardig, maar ik vond haar erg ruw te werk gaan. Ik ben nu 2 dagen verder en heb nog last van mij tong, die denk ik geraakt is met iets. En ook waar die klemmetjes geplaatst zijn om te vullen is nog pijnlijk. Ik voelde dat natuurlijk niet omdat ik verdoofd was. Nadat die uitgewerkt is wel.

Perfect geholpen

Fijne ervaring en vriendelijk geholpen

Nette service

Afspraken op tijd

Fantastische TA (Karin), fantastische MH(Lotte) en een zeer onvriendelijke assistente(Jessica)

De assistente vond ik erg onaardig. Dit was niet de eerste keer dat ze heel onvriendelijk en onbeleefd was.

Goede behandeling

Heel goed, maar jammer van de automatisering aan de balie

Ik ben heel tevreden over mijn mondhygiëniste en ook zeker over mijn tandarts en assistente. Jammer dat de balie nu is geautomatiseerd en het wordt nu ook wachten daar. Ik beoordeel met een negen, een puntje minder in verband met de automatisering.

Prima gedaan joost

Prettige behandeling

Zowel de mondhygiëniste als de tandarts behandelen je met respect en zijn zeer geduldig

Ik ben altijd tevreden

Ik heb een hele goede ervaring

Marinus de Jongstraat 3 b

4904 PK Oosterhout

Over Tandartsenpraktijk De Beiaard

Tandartsenpraktijk de Beiaard is een moderne praktijk met zeer ervaren medewerkers die zich met deskundige zorg over uw gebit ontfermen. Onze praktijk biedt ruimte aan 8 behandelkamers, allemaal ingericht met moderne apparatuur en naar onze kwaliteitseisen.