Gode ervaringen

Altijd goed geholpen

Relaxed

De medewerkers zijn erg vriendelijk. Vertellen precies wat ze gaan doen.

Niet lang wachten was snel aan de beurt en de tandarts assistent was ook super aardig en vriendelijk. De tandarts zelf is een top vrouw

Hartelijke ontvangst en deskundig personeel

Vriendelijke deskundige mensen van begin tot eind. Zowel receptie, mondhygiëniste als tandarts met assistente doen er alles aan om je op je gemak te stellen en doen tegelijkertijd wat er verwacht wordt

Goede tandartsen en assistenten die weten waar ze mee bezig zijn.

het was fijn dat ik nog op korte termijn op vrijdagmiddag terecht kon, de sfeer was gezellig en luchtig. Ondanks de grote reaparatie stond ik zo weer buiten met minimale pijn.

prima ervaring

Korte wachttijd, vriendelijke behandeling en duidelijke uitleg

Tijdens de behandeling wordt ik steeds op de hoogte gehouden van wat ze gingen doen.

Duidelijke afspraken gemaakt dat ik nu een vaste tandarts heb. Hier ben ik blij mee.

zoals altijd dik tevreden

fijn om altijd dezelfde monhygieniste te hebben alsook tandarts. heel vertrouwd

x

op tijd volgens afspraak en geruste uitstaling bij ontvangst

ook mooi aanmeld systeem

ik ben goed geholpen

ik ben hier altijd tot mijn tevredenheid geholpen

Behandeling verliep prima maar meer last van napijn dan voorspeld

Dit is het tweede implantaat wat ik via jullie heb laten zetten maar nu heb ik zeker meer na-effecten dan de vorige keer: meer pijn, absoluut meer zwelling en zelfs een behoorlijke blauwe plek in mijn gezicht. Was niet voorspeld

Ik kwam voor eerst en liep op de balie af. Bleek dat het aanmelden via de zuil moest. In het kader van klantvriendelijkheid zou ik zeggen. Fijn dat u er bent, u kunt ook onze aanmeld zuil hiervoor gebruiken.

Goed geholpen

Goed en snel geholpen.

Professioneel en vriendelijk

Professioneel, vriendelijk

Goede adviezen en prima service.

Mijn tandprobleem is vakkundig opgelost.

Professionele behandeling

Een professionele aanpak en behandeling heeft weer gezorgd voor een uitstekend resultaat !

Precies volgens tijd, korte ingreep,

Niet vriendelijk

Niet vriendelijke ontvangen .en lijkt niet de vak te verstaan. Niet weten hoe met mensen om te gaan.

Prima geholpen door de "behandelaars".

Het is een pijnlijke aangelegenheid op zich, maar ik ervaar en aanvaar het allemaal, doordat de manier van behandeling en geruststelling mij wel goed bevalt.

Vertrouwen in goede kwaliteit

Vriendelijke en fijne praktijk. Mondhygiëniste Marielle Schoenmakers geeft vertrouwen en goed advies. Tandarts Andrea is een aller hartelijkste jonge vrouw. Voor de eerste keer bij haar geweest.

Professioneel, vertrouwd

Bijna jammer dat ik geen gaatjes had

ZOALS GEBRUIKELIJK

ZIE BOVENSTAANDE OPMERKING

Correct

Altijd op juiste wijze geholpen. Zeer attente tandarts die alles rustig uitlegd.

prima geholpen, wel lang moeten wachten

Barst in de vulling, prima vervangen uiteindelijk. Alleen jammer dat er er voor dit soort ingrepen geen tijd gereserveerd wordt. Er zat ruim een maand tussen ontdekken en repareren. De 'eigen' tandarts zou nog langer hebben geduurd. Wellicht iets anders plannen...

Marinus de Jongstraat 3 b

4904 PK Oosterhout

Over Tandartsenpraktijk De Beiaard

Tandartsenpraktijk de Beiaard is een moderne praktijk met zeer ervaren medewerkers die zich met deskundige zorg over uw gebit ontfermen. Onze praktijk biedt ruimte aan 8 behandelkamers, allemaal ingericht met moderne apparatuur en naar onze kwaliteitseisen.