snelle en doeltreffende hulp na afgebroken kies

aardige dame

Mijn gebit staat er weer stralend bij

Deze keer alleen tandsteen verwijderen voor zover nodig, altijd een genoegen. Mond open en toch niet praten ...

goed en deskundig

goede behandeling en fijn contact met behandelaars

Goed en mooi op tijd

Deskundig, goede uitleg en aardige en vriendelijk personeel

Zeer fijne tandarts

Hele lieve fijne en zeer kundige tandarts Karin Vermeulen. Altijd op je gemak stellen en uitleggen wat men gaat doen. Ook super lieve Preventieassistentes Estelle, Nadine en Ingrid.

Hele professionele mondhygieniste, nuttige aansturing voor de komende periode

Zie boven

zeer goed

vakkundig en sociaal

Goed en erg vriendelijk

Deskundig

Vriendelijke tandarts en assistente

Voor controle naar tandarts, aardige, rustige, tandarts. Ook de assistente is erg aardig. Foto's maken iets minder prettig door scherpe randjes die in je gehemelte snijden, maar dit loste de tandarts prima op door de randjes om te buigen. Het hele gebouw is keurig onderhouden, netjes, schoon en steriel.

Goed, adequaat, behulpzaam, vriendelijk.

Goede uitleg vooraf bij alles wat gedaan wordt. Geeft heel fijn, rustig gevoel. Professionele behandeling en toch persoonlijke benadering. Keep on doing the good job.

Prettige en vriendelijke behandeling

Zie boven

Goed geholpen

Met goed teamwork van tandarts IJdo en haar assistente zijn twee vullingen behandeld. Ik ben er zeer tevreden over!

Goede behandeling en advies

Kundig geholpen en advies gekregen

Snel en vriendelijk

Fijne ervaring

Zoals gewend, vriendelijk en goed geholpen. Zeer fijne praktijk

Heel goed geholpen

Vorige keer met de behandeling veel napijn gehad, verteld en deze keer bijna niet, dus ben ik erg goed tevreden

Nooit meer bang voor de tandarts

Super lieve mensen allemaal, En werken heel geruststellend

Goede service.

Zie boven.

Prima en snel geholpen

Duidelijk in de te volgen behandelmethode. Behandelaar was zeer vriendelijk. De hele behandeling in 1 dag afgerond

Goed geholpen

Eerst mondhygiëniste, dan tandarts. Loopt altijd op tijd. Wel een half jaar vantevoren afspraken maken.

Pijnloze behandeling

Karin s de beste tandarts en Nadine de beste assistent bij hun ben ik niet meer bang van de tandarts

Prima geholpen

Prima geholpen

Prima alles goed geregeld

Alles was goed geregeld en leuk dat ze vragen naar hoe mijn opleiding gaat

Pozitief ik word altijd goed geholpen!

Er word altijd even goed naar mijn gebit gekeken en als er iets is krijg ik daar ook even uitleg over dat vind ik prettig.

Marinus de Jongstraat 3 b

4904 PK Oosterhout

Over Tandartsenpraktijk De Beiaard

Tandartsenpraktijk de Beiaard is een moderne praktijk met zeer ervaren medewerkers die zich met deskundige zorg over uw gebit ontfermen. Onze praktijk biedt ruimte aan 8 behandelkamers, allemaal ingericht met moderne apparatuur en naar onze kwaliteitseisen.