Prettig en accuraat

Geen wachttijd en aardige tandarts en assistente

Lange wachtlijst

Ik ben wel positief maar een lange wachtlijst

Heel lief geduldig en kundig personeel Ze nemen de tijd Niks om op aan te merken

Niet zo best

Veel napijn gehad Na veel paracetamollen Én naproxen word het nu na een week beter Hoop dat het herstel verder gaat Het gaat om een nieuwe tandarts Naam mij ontschoten

Ik ben tevreden !

Ze stellen je op het gemak en verzorgen/ controleren je tanden prima.

Het was goed.

Ik werd snel geholpen & er was ruimte voor een grapje.

Super aardig , stellen je op je gemak en vragen altijd hoe het ermee gaat !

Attent , geruststellend, en heel fijn ze vertellen iedere stap die ze gaan uitvoeren .

Goede ontvangstruimte en prettige behandeling

Correct en deskundig

Goed en op tijd

Netjes en goed geholpen

hoge kwaliteit

vriendelijke en deskundige behandeling

Zoals al jaren een prettig bezoek gehad bij de mondhygieniste Carolla.

Carolla is kundig en een prettig persoon om als mondhygieniste te hebben.

goed advies en meedenken

prettig contact en denkt en geeft daardoor gericht advies

heel menselijke en kundige behandeling

heel erg goed

Het personeel is klantvriendelijk

Goede zorg

Vriendelijk

Alles is gegaan zoals ik mij het had voorgesteld.

Ondervindt ik nog steeds als prettig, zowel bij mondhygiëne als bij de tandarts.

geweldig

heel goed en vriendelijk geholpen mevr. Vermeulen.

Uitstekend en klantvriendelijk geholpen

Erg prettig om te komen. Weinig wachttijd, vriendelijke medewerkers die stap voor stap vertellen wat ze gaan doen. De nemen alle tijd voor je.

Een fijne gezinscontrole

Een controle voor het hele gezin, waarbij er voor iedereen apart de tijd werd genomen. Goede uitleg als er iets zichtbaar was en gelijk goede oplossingen. Ook het opnieuw inplannen van bezoeken ging makkelijk en snel.

Professioneel, goed

Kundige tandarts. Rustig en vriendelijk tegen de kinderen.

Superfijn, pijnloos en respectvol

Na jarenlang met angst voor de tandarts te zijn geweest, heb ik daar sinds ik deze tandarts heb geen last meer van. Alle assistentes zijn super vriendelijk en geïnteresseerd, de tandarts Karin is een schat en volgens mij altijd in een goed humeur en de behandelingen zijn, dankzij goede verdoving, pijnloos. Ook Carola, de mondhygieniste, is lief en vriendelijk en heel kundig.

Marinus de Jongstraat 3 b

4904 PK Oosterhout

Over Tandartsenpraktijk De Beiaard

Tandartsenpraktijk de Beiaard is een moderne praktijk met zeer ervaren medewerkers die zich met deskundige zorg over uw gebit ontfermen. Onze praktijk biedt ruimte aan 8 behandelkamers, allemaal ingericht met moderne apparatuur en naar onze kwaliteitseisen.