Prima behandeling door vakkundige mensen!

Prima behandeling door vakkundige mensen!

logistiek uitstekend geregeld

alles is goed op elkaar afgestemd. Het aanmelden bij de balie etc. is met zijn tijd meegegaan en gedigitaliseerd.

Professioneel

Vriendelijk, klantgericht en professioneel.

Snel goed en vriendelijke

Geweldige fijne praktijk, en een fantastische tandarts

Deze tandarts is top.

Ik heb door de jaren heen een grote angst voor de tandarts ontwikkelend. Hierdoor ben ik een aantal jaren nooit meer gegaan, en had ik me gebit behoorlijk tekort gedaan. Sinds ik hier zit heb ik hier helemaal geen last meer van. En ga ik altijd netjes optijd. Zelfs wortelkanaal behandeling zijn pijnloos. En er wordt altijd goed geluisterd. Een echte aanrader.

Super goed

Fijne tandarts en mondhygiëniste snelle service bij de balie echt zeer tevreden

Vriendelijk geholpen.

Zowel de mondhygiëniste, tandarts en assistent, hebben me vriendelijk geholpen. Wel fijn dat ze zo aardig zijn want het is al geen pretje om naar de tandarts te gaan.

Geweldige tandarts en assistente

Vriendelijk ontvangen

Prima geholpen, behandeling was sneller klaar dan ik had verwacht

Prima geholpen, behandeling was sneller klaar dan ik had verwacht.

Vriendelijk

Vriendelijk, behulpzaam en kundig.

Tevreden

Vriendelijke medewerkers, prima ervaring. Jammer dat de wachttijd voor behandeling zo lang is.

Fijne tandartsenpraktijk

Zeer vriendelijk personeel, en je wordt met goede zorg behandeld

Goed. Professioneel.

Prettig

Zeer goed goed behandeld.

Ik ben geweldig tevreden over tandarts Vermeulen , én haar assistenten. Én óók over de mondhygiënist Wordt altijd goed geholpen , én leggen goed uit wat er gaat gebeuren.

Saskia begint stipt op tijd,legt uit wat ze gaat doen

Saskia heeft mij goed uitgelegd wat ik kan doen met een gebroken voortand Bijvoorbeeld door het plaatsen van faces?/facetten? Op composietbasis? Dit wordt n.l. door de zorgverzekeraar vergoedt en is dus door de behandelaar gewoon te declareren? Kijk dat vind ik dus fijn,dat Saskia met Mij meedenkt en ik deze vraag dan ook kan stellen aan Karin Vermeulen.(geweldige tandarts) Daarnaast heb ik een verzoek geplaatst voor aanname nieuwe patiënt (93 jaar !!) waar ik een stukje mantelzorg voor verleen Verzoek is geaccepteerd, dank daarvoor

Sympathieke mensen, goed voorgelicht.

Fijn en professioneel

Deskundige en vriendelijke medewerkers

Goed en deskundig behandeld in een gemoedelijke sfeer

Goed geholpen

Alles duidelijk en geen problemen

Very professional

Professional service and a good explanation over what needed to be done

Ik ben prima geholpen

Hoewel ik "slechts" op controle kwam ben ik toch meteen geholpen aan een gaatje in mijn kies.

Persoonlijk en vriendelijk

Medewerkers en tandarts zijn zeer vriendelijk en persoonlijk geïnteresseerd in de klant. Doen hun werk vakkundig en doeken een passende oplossing.

een en al gezelligheid

overweldigend,volop pret en jolijt

Was er voor het eerst. Secuur behandeld door dr Andrea

Ik vond het vervelend dat ik zo lang moest wachten; bijna een half uur later pas behandeld. Niemand die me ervan op de hoogte bracht dat het uit zou lopen.

Marinus de Jongstraat 3 b

4904 PK Oosterhout

Over Tandartsenpraktijk De Beiaard

Tandartsenpraktijk de Beiaard is een moderne praktijk met zeer ervaren medewerkers die zich met deskundige zorg over uw gebit ontfermen. Onze praktijk biedt ruimte aan 8 behandelkamers, allemaal ingericht met moderne apparatuur en naar onze kwaliteitseisen.