Ik belde omdat ik kiespijn had

Ik belde naar de tandarts omdat ik kiespijn had. Ik kon gelijk komen en er werd naar mijn verhaal geluisterd en mijn gebit werd bekeken . Foto’s werden gemaakt. Bleek loos alarm wel gerustgesteld. Dank je wel

Geweldig personeel

Wanneer je er ook komt of bij wie, ze zijn altijd vriendelijk en je word netjes geholpen

Word altijd correct geholpen door tandarts Vermeulen en mondhygienste Lisa!

Ondanks mijn “angst” vind ik het altijd toch fijn dat ik ben geweest

nvt

Fijne afspraak

Super geholpen. Ze leggen ook betjes uit wat ze gaan doen.

Behandeling heel goed, alleen tussentijd van mondhyg naar tandarts erg lang

Heel tevreden

Fijne vriendelijke vrouwen. Kan niet beter.

Prettig

Prima verzorgd

Prima verzorgd

Efficiënt en doeltreffend

Efficiënt en doeltreffend

Ik word goed en deskundig geholpen.

Ik word vriendelijk en deskundig geholpen.

Vriendelijk, professioneel

Positief

uitstekend

vriendelijke mensen,uitstekend geholpen

Mevrouw Nguyen werkt zeer zorgvuldig

Prettige, heldere communicatie, zorgvuldige, goede aanpak maar of het blijvend is weten we natuurlijk pas over een paar jaar of meer.

Afspraken worden op tijd nagekomen

Professionele patient vriendelijke zorgverlening

Prima behandeling

Duidelijke uitleg over behandeling en prettige benadering

Duidelijke uitleg over behandeling en prettige benadering

Vriendelijk, duidelijke uitleg

Stelt patiënt goed op zijn gemak , veel geduld

Professioneel heel goed en vriendelijk geholpen

Deze Spaanse tandarts verstaat haar vak heel goed. En heel erg lief en vriendelijk. Daar kunnen de Nederlandse medewerk(st)ers een puntje aan zuigen.

Zoals altijd goed en professioneel geholpen.

Wij komen als gezin al jaren bij Tandarts Meeuwisse. Altijd goed en netjes geholpen

Lisa is top

Deskundig en vriendelijk

gewoon heel fijn en professioneel

Is altijd een respectvolle manier om met mij om te gaan

Attent

Bijzonder goed geholpen

Ben super tevreden

Ik wordt Altijd netjes behandeld

Marinus de Jongstraat 3 b

4904 PK Oosterhout

Over Tandartsenpraktijk De Beiaard

Tandartsenpraktijk de Beiaard is een moderne praktijk met zeer ervaren medewerkers die zich met deskundige zorg over uw gebit ontfermen. Onze praktijk biedt ruimte aan 8 behandelkamers, allemaal ingericht met moderne apparatuur en naar onze kwaliteitseisen.