Goed en snel geholpen

Ik ben zeer tevreden over de behandeling.

De mannelijke tandarts is een topper. Veel respect voor die man een voorbeeld voor velen.

Veel aandacht en uitleg.

Met mondhygieniste Marielle prima contact.

prima en secuur geholpen.

tijdig, goed en prettig geholpen.

Fantastisch

Zeer prettig en deskundig. Ik krijg altijd een hele goede advies! En buiten dat om altijd gezellig waardoor ik me erg op mijn gemak voel! Ik heb echt super goed getroffen en met de mondhygiëniste en met mijn tandarts! Beide dames zijn echt top!

vriendelijk en denk ik vakkundig

goede uitleg bij controle

goede uitleg bij mijn controle. ook wat hij zag en hoe de vervolgstappen kunnen zijn. werd goed geadviseerd.

gewoon goed

gewoon goed

Tandarts beiaard

Zeer fijne tandarts je word vriendelijk ontvangen. Aan de info balie hebben de dames nog all wat druk.

Ik werd op mijn gemak gesteld, er werd naar me geluisterd en ze namen alle tijd voor me.

Fijne praktijk, zorgzaam personeel

Zeer fijne tandartsenpraktijk, er is goede communicatie en personeel denkt mee

Altijd goed

Prettige manier van werken en klantvriendelijk.

Vriendelijke deskundige behandeling

Vriendelijke deskundige behandeling.

Vriendelijk en rustgevend

Ik ga met minder stress naar de tandarts.

prettige en efficiënte praktijk

Ik voel me op ijn gemak bij Karin

Een heel fijne prettige kennismaking met tandarts en mondhygiëniste!

Werd op kundige, heldere en sympathieke wijze geïnformeerd en behandeld. Geeft vertrouwen!

Ondanks de niet altijd fijne behandeling die gedaan moeten worden, wordt het met rust en vriendelijkheid gedaan. Ben niet bang om naar de tandarts te gaan en dat is fijn.

Met de tandarts heel goed, qua gehandicapt vriendelijk HEEL SKECHT

Qua wacht ruimte, zitten slecht bank te laag stoelen te hoog.trap lift moeilijk op en af komen

Heel fijn

Een betere en lievere tandarts als Vermeulen kan ik mij niet wensen. Ze is altijd zo attent en aardig. Ook de assistenten zijn altijd erg vriendelijk

Kan niet beter

zoals altijd , zeer deskundig en vriendelijk

Altijd prima

Altijd prima en aangenaam

Bang zijn. Geruststellend, rustige mensen. Duidelijk ervaren dat ze mensenkennis hebben en in je geïnteresseerd zijn.

Fijne tandarts en erg vriendelijk.

Zoals hierboven al aangegeven zeer vriendelijk kundige tandarts.

Marinus de Jongstraat 3 b

4904 PK Oosterhout

Over Tandartsenpraktijk De Beiaard

Tandartsenpraktijk de Beiaard is een moderne praktijk met zeer ervaren medewerkers die zich met deskundige zorg over uw gebit ontfermen. Onze praktijk biedt ruimte aan 8 behandelkamers, allemaal ingericht met moderne apparatuur en naar onze kwaliteitseisen.