Wordt goed geluisterd en duidelijke antwoorden. Top

Goed geholpen

Dat was weer snel

het is record na record, nu nog maar vier minuten in de stoel

Prima werk

Ik was een beetje vroeger, fijn dat ik ook vroeger werd opgehaald. Mijn kleine klacht, wat oneffenheid op t glazuur is direct bij de controle behandeld, daar hoefde ik geen afspraak voor te maken, wel zo prettig!

ontspannen en rustig.

Ze stellen je op je gemak. dat is altijd fijn.

Naar de tandarts gaan is zo erg leuk

Uitstekende service en vriendelijkheid. Altijd gezellig.

Very good

Very satisfied

Niet erg kindvriendelijk en zeer tijdrovend

Ik weet dat tandartsen graag willen dat kinderen vanaf jongs af aan komen maar helaas zijn ze daar niet op ingericht. Voor mij ook de reden om maar max 1 keer per jaar te gaan. Als je met drie hele jonge kinderen ‘s ochtends eerste afspraak om 8:10 daar bent zitten die kinderen nog vol energie. Als ze dan moeten wachten tot 8:45 is dat veelte lang voor ze. Als dan daar bovenop de wachtkamer ook nog eens a-kindvriendelijk is ingericht (nog niet eens een donald duck tussen de tijdschriften om ze voor te lezen) ben je als moeder zeer gestresst. In de behandelruimte was het niet veel beter, je moet met al je kids tegelijk naar binnen waardoor er nauwelijks ruimte is en je niet eens rustig met de tandarts kunt spreken. Al met al niet voor herhaling vatbaar en zeker geen aanrader aan anderen als je met je kids wilt gaan. De behandeling inhoudelijk heb ik al een paar jaar mijn twijfels over… Nee ik wil geen foto’s en Nee ik wil geen reinigingsbeurt iedere keer. Waarom dit altijd opdringen? Als het gewoon een standaard snelle controle zou zijn zou ik met liefde twee keer per jaar komen, maar nu houd ik het bij max 1 keer want tijdtechnisch en kostentechnisch is het heen pretje.

Netjes en duideljjk

Vriendelijke tandartsen die naar je luisteren. Goed met kinderen

Prima ervaring

Prima tandarts praktijk

Prima praktijk met goede mondzorg. Omdat het nooit een feest zal worden om te gaan hou ik het bij 4 sterren ondanks dat dit iets is waar De Beiaard iets aan kan doen.

Zoals altijd: een prettige ervaring.

Ik kom al jaren bij deze zorgverlener en mijn ervaringen zijn altijd positief. Kundige medewerkers, vriendelijk, leggen goed uit wat er gebeurt. Kan deze praktijk van harte aanbevelen.

Weer kundig behandeld in prettige praktijk.

Vriendelijk personeel, goede uitleg.

Geweldige praktijk

Nemen de tijd, geduldig Heeft mij de angst voor een tandarts over heen geholpen

Heel goed

Heel goed

uitstekende zorg

goede uitleg, snelle en goede communicatie... ben dankbaar!

Niet aan te bevelen

Zo wordt je bang gemaakt van de tandarts. Heb echt zelden zo'n slechte ervaring gehad bij deze praktijk, want ben normaal gesproken altijd mega tevreden. Tandarts Vermeulen is namelijk wel top!

Geweldig is Annelotte

Een lieve, betrokken mondhygiëniste met heel veel kunde en precisie!

heel goed

heel goed

Altijd goede service

Goede behandeling en met veel geduld!

Goed advies

Hele goede comecatie.

Een menselijke tandarts praktijk die je op je gemak stellen

mijn was goed

ooooo

Prettige tandartsen praktijk met ervaren personeel

Goede behandeling met uitleg. Daarbij een persoonlijk advies.

Prima!

Altijd op tijd voor het consult op afspraak, met zorgvuldige aandacht voor het werk aan het gebit

Marinus de Jongstraat 3 b

4904 PK Oosterhout

Over Tandartsenpraktijk De Beiaard

Tandartsenpraktijk de Beiaard is een moderne praktijk met zeer ervaren medewerkers die zich met deskundige zorg over uw gebit ontfermen. Onze praktijk biedt ruimte aan 8 behandelkamers, allemaal ingericht met moderne apparatuur en naar onze kwaliteitseisen.