Zeer respect vol

Ze hebben verstand van zaken, kundig

Rustgevend

Goed verzorgd, rustig achterover liggend behandeld worden: ideaal!

Proffesioneel en hartelijk

Goed geïnformeerd over de behandeling. Grote oude vulling vervangen. Boordiepte tot dicht bij de zenuw. Verhelpen van een opdoemend probleem aan de andere kant van de kaak was geen probleem en is direct uitgevoerd.

Ben heel blij met tandarts Vermeulen

Ze is heel geduldig en lief voor mij

Prettig

Naar wens

Prima al voelde t een beetje gehaast aan.

Enerverend

goed geholpen

Weer een uitstekende ervaring

Zoals altijd een vakkundige en klantvriendelijke behandeling

Goede planning.

Nooit lang wachten. Altijd een prima uitleg bij een behandeling. Stelt je meer op je gemak (indien nodig).

Uitstekend !

Het woord zegt het dekt de lading wel. ☺

vriendelijk en professioneel

professionele en vriendelijk medewerkster

Snel ...en accuraat en vriendelijk Duidelijke uitleg over behandeling en kosten Zeer tevreden

Goede ervaring

Ik ben al een tijdje bij deze tandarts, helaas paar keer dat een vaste tandarts is weggegaan en ik weer moest wennen aan een nieuwe tandarts..Dhr Lesnielski was een fijne tandarts en Rowena ook maar helaas zijn ze weg. Ook een paar keer een tandarts gehad die kwam uit warm land en viel wel eens in dat was ook een lieve mevrouw. Ik ben zelf een angstpatient dus dat was vaak wennen aan andere tandarts momenteel heb ik gelukkig weer een lieve tandarts nu, Celine en ze weet dat ik angstig ben en hou daar rekening mee. De assistentes zijn ook aardig en als je iets vraagt of ze daar rekening mee willen houden doen ze dat ook.

vriendelijk, uitmuntende kennis, goed advies.

Slijtage door knarsen. goed behandelplan gemaakt en alles naar mijn wensen. Wel een eerlijk en dringend advies gekregen in verband met eventuele verder schade aan mijn tanden voor de toekomst. Uiteraard aangenomen. Fijne praktijk

met echte aandacht voor de mens

Altijd een vriendelijke benadering door het personeel. Voeg daarbij de deskundigheid en je hebt een goede praktijk.

ik vindt het alleen jammer,omdat ik mijn tandvlees niet goed heb onderhouden,worden mijn gaatjes niet goed gevuld worden,omdat het een aflopende zaak is, maar weet niet hoelang dat dat gaat duren.maar verder een goede tandarts.

prettig

behandeling met tandarts en assistent was prettig, leuk gesprek maar vooral duidelijke uitleg wat gaan we doen en nu ga ik dit doen etc

Zeer klantvriendelijk

Zeer klantvriendelijk, aardig en geruststellend Daarnaast , niet onbelangrijk veel vertrouwen in deskundigheid

Kundig op een professionele maar tegelijkertijd vriendelijke en geruststellende wijze

Prettig en kundig.

Heel fijne service

Zowel mondhygiëne bij Angela als de tandarts hebben mij prima geholpen

Vriendelijke behandeling

Mondhygiënist en tandarts controle afspraak

Goed en vakkundig geholpen.

zeer deskundigen en geruststellende mensen. hele fijne ervaringen met tandarts Vermeulen .

Goed geholpen

Goed geholpen door mondhygiëniste en tandarts. Beiden ook vriendelijk.

Marinus de Jongstraat 3 b

4904 PK Oosterhout

Over Tandartsenpraktijk De Beiaard

Tandartsenpraktijk de Beiaard is een moderne praktijk met zeer ervaren medewerkers die zich met deskundige zorg over uw gebit ontfermen. Onze praktijk biedt ruimte aan 8 behandelkamers, allemaal ingericht met moderne apparatuur en naar onze kwaliteitseisen.