Fijne praktijk

Fijne en vriendelijke mondhygiënisten en tandartsen.

Prima tevreden

Ik word reprimande behandeld

Deskundig, professioneel en klantgericht

Alles goed geregeld

Met zowel de mondhygiëniste als de tandarts heb ik goede ervaringen en het maken van afspraken en herinneringen hiervoor is ook goed geregeld. Ik kan niet oordelen over alle medewerkers, omdat ik steeds door dezelfde wordt behandeld.

Kan niet beter

Vriendelijke ontvangst, Zeer goede uitleg en alle aandacht voor patient

Alleen zou ik adviseren om betere tandarts stoelen te plaatsen . Slechte stoelen voor patiënten met rug of nek klachten

Goede praktijk met kundige en fijne mensen

Xx

Xx

Zorgzaam, vrolijk, duidelijk, professioneel

Vriendelijk, duidelijke uitleg, heel fijn.

Vriendelijke mensen. Tandarts Vermeulen vind ik erg aardig en legt alles goed uit. Viel me heel erg op m’n gemak bij haar.

Goede en snelle behandeling

Deskundige behandeling

Vriendelijk,professioneel

Prima geholpen

Zelfde dag prima geholpen na afbreken stukje van kies

Klantgericht

Duidelijk over wat nodig was

rustig en vriendelijk

de controle werd op een vriendelijk en rustige/duidelijke manier gedaan!

Vakmensen

Goed en snel geholpen en goede tips gekregen

vriendelijk en attent!

zie hier boven

Goed en vriendelijk

Kundig en vriendelijk

Heel erg goed

Prima geholpen

Prettig en persoonlijk contact en prima tandzorg.

Prettige praktijk, maar wel lange doorlooptijd qua afspraken maken. Dat is wel jammer, maar verder supervriendelijk en kundig personeel.

Heel blij met de snelle oplossing

Ik heb een kunsttand tussen mijn voortanden en dat was losgegaan. In de ochtend naar de praktijk gebeld en mocht met de middag komen. Erg blij mee want het is geen gezicht met dat gat zo in mijn gebit Buiten dat zit het tandje nu super goed

Ik was tevreden over het resultaat.

Zeer vriendelijk, behulpzaam en deskundig

Prima praktijk

Duidelijk in wat wel en. Iet kan. En denken mee in oplossingen. Ik zou geen andere tandarts wilken

gewoon goed

vriendelijk goede uitleg en diskundig

Kundige tandarts. Voel mij op mijn gemak.

Marinus de Jongstraat 3 b

4904 PK Oosterhout

Over Tandartsenpraktijk De Beiaard

Tandartsenpraktijk de Beiaard is een moderne praktijk met zeer ervaren medewerkers die zich met deskundige zorg over uw gebit ontfermen. Onze praktijk biedt ruimte aan 8 behandelkamers, allemaal ingericht met moderne apparatuur en naar onze kwaliteitseisen.