Snelle service, prima behandeling

Losgelaten kroon binnen een dag gerepareerd. Ziet er weer fantastisch uit.

• Wanneer vrienden, familie of collega’s u vragen naar uw tandartsenpraktijk, in hoeverre zou u ons dan aanbevelen? Op een schaal van 0-10 (0-6 =niet aanbevelen / 7-8 = neutraal / 9-10=aanbevelen) 8

Fantastisch

Ben als de dood voor de tandarts het kost me dan ook steeds moeite om te gaan, maar ben weer fantastisch geholpen en uiteraard geen gaatjes dat maakt het bezoek ook leuker ik zou ze zeker aanbevelen

• Wanneer vrienden, familie of collega’s u vragen naar uw tandartsenpraktijk, in hoeverre zou u ons dan aanbevelen? Op een schaal van 0-10 (0-6 =niet aanbevelen / 7-8 = neutraal / 9-10=aanbevelen) 9

Ik ben erg bang, maar ze doen heel rustig hun werk en vertellen iedere keer wat ze doen.

k Ben prima geholpen bij de tandarts en mondhygyeniste.

'k Ben prima geholpen bij de tandarts en de mondhugyeniste.

Ongelooflijk goed!

Prettig personeel en een zeer goede tandarts bij deze ploeg!

Vriendelijk en efficiënt geholpen

Prima ervaring. Jammer dat de wachttijd voor behandeling zo lang is

Vriendelijk en professioneel geholpen.

Gewoon prima en als altijd keurig op tijd

Gewoon prima en als altijd keurig op tijd

Prima tandartspraktijk

Ik word altijd netjes en op tijd geholpen . Personeel is altijd vriendelijk Fijne praktijk dus Duim omhoog dus

Had deze keer weer een nieuwe tandarts ;) Maar geen probleem harstikke aardig en kundig.

• Wanneer vrienden, familie of collega’s u vragen naar uw tandartsenpraktijk, in hoeverre zou u ons dan aanbevelen? Op een schaal van 0-10 (0-6 =niet aanbevelen / 7-8 = neutraal / 9-10=aanbevelen) 7

prima service

een goede afspraak kunnen maken, zowel voor de tandarts ,als ook voor de mondhygieniste. de controle en eventuele reparatie aan de tanden , wordt goed afgewerkt. De receptioniste probeert zoveel mogelijk om mijn vragen op welke dagen en tijden wil komen, actueel te maken.

Hele fijne ervaring

Voor mij was het een vraag of mijn kies er uit ging of gevuld zou worden . Het bleek gevuld te kunnen worden en dus behoud van mijn kies , fijne ervaring bij Celine top .

Vriendelijk en goed

Vriendelijk en goede en snelle service

Goede kontrole goed advies

Heel goed geholpen met uitleg bij iedere stap die ze ging doen

Na het afbreken van een kies kon ik dezelfde dag terecht.

Fijne omgang

Ik word altijd super goed geholpen.

Ik vind mijn tandarts echt een topper.

Vriendelijk geholpen

Wordt goed geholpen. Als jets hebt wordt daar ook rekening mee gehouden

Mijn ervaringen zijn altijd positief dus graag weer tot de volgende keer.

Oke

Is goed verlopen

Prettig

Bejegening en behendigheid prettig en Duidelijk

lang gewacht maar toch goed gekomen

ik heb wel lang moeten wachten maar de tandarts en assistente hebben mooi werk gedaan. ( een mooie tand gemaakt van een afgebroken tand.)

Fijne praktijk goed advies, en nemen alle tijd.

• Wanneer vrienden, familie of collega’s u vragen naar uw tandartsenpraktijk, in hoeverre zou u ons dan aanbevelen? Op een schaal van 0-10 (0-6 =niet aanbevelen / 7-8 = neutraal / 9-10=aanbevelen) 10

zeer goed

er werd goed geluisterd en goed ervaren

Over Tandartsenpraktijk De Beiaard

Tandartsenpraktijk de Beiaard is een moderne praktijk met zeer ervaren medewerkers die zich met deskundige zorg over uw gebit ontfermen. Onze praktijk biedt ruimte aan 8 behandelkamers, allemaal ingericht met moderne apparatuur en naar onze kwaliteitseisen.