Heel goed netjes en namen secties voor mij

Idem als hierboven. Eerste bezoek

Professioneel prettig!

Mijn behandeling is conform de offerte zeer professioneel en prettig verlopen. Ik ben van a tot z op mijn gemak gesteld en pijnloos (zonder verdoving) behandeld ondanks de omvangrijke ingreep. Ik kom volgende keer met veel vertrouwen graag terug.

duidelijk, snel, goede behandeling

afspraken maken en verzetten gaat snel en duidelijk. Afspraken beginnen goed op tijd. Tijdens mijn behandeling bij mondhygiëniste kwam de tandarts zelf al binnen voor de controle, dus het ging allemaal in 1 moeite door!

Goed, professionele, vrienden personeel.

Tandarts Vermeulen is een hele fijne tandarts

Tandarts Vermeulen is een hele fijne tandarts

Zoals altijd goed, deskundig, accuraat en gezellig.

Betrouwbaar

Als ik een tandartsafspraak heb, is mn review eigenlijk altijd hetzelfde. De benadering is menselijk, prettig en de behandeling is professioneel en gedegen. Ook nu bij mijn halfjaarlijkse controle weer: goede uitleg bij wat er wordt aangetroffen en een gesprek (geen eenrichtingsverkeer) over wat daarvoor de beste aanpak is. En tot slot nog even een persoonlijke vraag waaruit blijkt dat de tandarts heel goed weet welke persoon er in zijn stoel zit.

Mooie glimlach

Het was weer een prettig bezoek. Netjes en correct geholpen. Goed geïnformeerd met wat er goed gaat en zeker ook niet goed. Met een mooie glimlach de deur uit gegaan.

Prima geholpen en mooi achter elkaar gepland

Ik kom iedere keer tevreden terug van het tandarts bezoek. Daarnaast even kort gezellig gesproken met een leuke dosis humor.

Prima praktijk

Goede service, prima en kundig personeel.

wordt goed geholpen

Erg goed

Erg goed

Efficiënt en goede kwaliteit!

Zie hierboven; ook complimenten naar mondhygiëniste; zij werkte zorgvuldig en had goed aanbevelingen.

Patiënt vriendelijk!

Vriendelijk ,aardig ,goede uitleg,stellen je op je gemak en nemen alle tijd voor je.Dus een aanrader!

vriendelijk

Tandarts straalt deskundigheid ui

Prima.

Zoals verwacht.

oke

de behandeling was, zoals altijd, heel zorgvuldig en goed. de aanmeldzuil snap ik helemaal maar je hebt geen kontakt met mensen en als je dan toch goedemorgen zegt tegen de personen bij de balie wordt dat niet opgemerkt. ik snap dat ze aan het werk zijn maar toch.

Ik was heel nerveus en goed geholpen

Ik was heel nerveus en goed geholpen omdat ik 10 jaar niet meer naar de tandarts was geweest, heel erg op me gemakgesteld dank jullie wel

op tijd en adequaat

eerst bij de mondhygieniste, daarna in tijd goed aansluitend naar de tandarts, waar eest foto's ter controle zijn gemaakt, waardoor ook de tandartscontrole snel en efficient kon gebeuren

Mevrouw is zeer professioneel en ervaring rijk! Ze verdiend alle credits.

Vriendelijk en kundig dus top

Prettige mensen in elke laag van de organisatie!

De organisatie is al jaren klantgericht bezig. En dat verdient een pluim. Telefonisch contact krijgen met "De Beiaard" mag wat sneller. Je staat gauw langer dan 20 minuten in de wacht...

Heel prettig geholpen

Ik voel mij heel erg op mijn gemak bij de behandeling.

Marinus de Jongstraat 3 b

4904 PK Oosterhout

Over Tandartsenpraktijk De Beiaard

Tandartsenpraktijk de Beiaard is een moderne praktijk met zeer ervaren medewerkers die zich met deskundige zorg over uw gebit ontfermen. Onze praktijk biedt ruimte aan 8 behandelkamers, allemaal ingericht met moderne apparatuur en naar onze kwaliteitseisen.