Een vriendelijke en professionele behandeling

Zie boven

Ik ben echt bang voor de tandarts / mondhygiëniste.. Hier zijn ze zo voorzichtig en fijn!!

vakkundige mensen

ik kreeg goede informatie om verbeteringen aan te brengen.

Heel goed

Goed kundig werken op tijd en nemen de tijd

Vriendelijke en deskundige mensen

Heel goed geholpen

Serieuze aanpak

Mondhygiëniste Annelotte is vriendelijk, accuraat en heeft een grondige aanpak. De Beiaard is een schone praktijk.

Heel goed

Er word goed geluisterd en proberen de beste zorg te geven

Perfect!

Zeer vriendelijk, kundig en brengt me altijd op mn gemak. Ben geen held bij de tandarts.

Zeer vakkundig Harry Mowens!!!

Gewoon zeer kundig deze gebroken kies herstelt. Wel moet voortaan worden uitgelegd dat de vulling door een vul assistente wordt gedaan. Plotseling verscheen een dame zonder aankondiging Op vraag "wie ben je" werd het uitgelegd. Goede dame overigens!

Altijd keurig op tijd en zeer kundig en precies

Altijd zorgzaam

Heel vriendelijk en behulpzaam. Zeker ok de uitleg als er iets gedaan moet worden

Fijne praktijk!

Mooie schone en moderne praktijk met vriendelijk personeel.

Prima!

Vriendelijk en deskundig

Prettig

Kundige praktijk, denken mee, fijne tandarts en medewerkers

Word vriendelijk behandeld

Snel en goed geholpen

Was snel en goed behandeld

snel en vakkundig

kwam vanwege erge kiespijn zonder afspraak bij jullie langs had geluk dat er op dat moment geen klant was en werd gelijk door Joost Meeuwisse geholpen die de kies heeft getrokken ben nu weer pijnvrij ik ben heel tevreden over deze behandeling

Altijd vriendelijk ontvangen en behandelling

altijd positief.

Aangename behandeling

Persoonlijke benadering en zeer vakkundig

Betrokken, meedenkend en zeer kundig

Altijd open voor feedback, denken graag mee.

Goed uitgelegd en fijne behandeling

Deskundige en vriendelijke behandeling!,

Mijn gebit op nummer een.

Vriendelijke mensen die hun best doen om je op je gemak te stellen.

Goede en prettige behandeling

Eerste behandeling bij Dr Grobler. Prettig kontakt. Besprak uitvoerig haar bevindingen en gaf advies ook voor de toekomst.

de service is hele goed altijd vriendelijk

ik ben een week geleden op controle geweest mijn tandarts maak eerst een praatje hoe het gaat dan de controle heel vriendelijk aan de balie ook

Marinus de Jongstraat 3 b

4904 PK Oosterhout

Over Tandartsenpraktijk De Beiaard

Tandartsenpraktijk de Beiaard is een moderne praktijk met zeer ervaren medewerkers die zich met deskundige zorg over uw gebit ontfermen. Onze praktijk biedt ruimte aan 8 behandelkamers, allemaal ingericht met moderne apparatuur en naar onze kwaliteitseisen.