All went smoothly

Ik was er voor een relatief lange procedure maar het ging goed. Tandarts vertelde wel wat hij aan het doen was en het ging prima!

Vriendelijke ontvangst en behandeling

Correct en op afgesproken tijdstip. Communicatie bijna alleen via tandarts en assistente. Zou misschien wat meer patiëntgericht kunnen zijn.

Was goed

Ik was snel klaar kon alleen de dame in kwestie niet altijd goed verstaan door haar gebrek nog aan Nederlands maar ze was wel aardig

Niets op aan te merken

Was een korte behandeling, maar voor mijn gevoel prima

De tandarts was ziek, toch goed opgelost

De controle werd uitgevoerd door de mondhygiëniste. Goed opgelost!

Goed geholpen

Er wordt naar je geluisterd, en met verdoving zonder pijn behandeld. Geen napijn gehad. Gelukkig

Niet heel tevreden

Slecht telefonisch bereikbaar en nooit voor een lange tijd een vaste tandarts.

Vriendelijke receptioniste. Vriendelijke en geduldige tandarts. Ik ben zelf bang voor de tandarts maar bij deze tandarts voel ik met op mijn gemak.

Prima van begin tot eind

Controle was goed en daarna het overleg voor vervolg stappen ook deskundig.

Duidelijke taal

Ik ben prima geholpen.

Lokatie uitstekend, organisatie en interieur uitstekend, tandarts uiymuntend in patientvriendelijkheid, uitleg en deskundigheid.

Goed neemt de tijd

Fijne tandarts.

Fijne ervaring

Na 12+ jaar eindelijk weer naar de tandarts , veel spanning. Maar door de rustige uitstraling bij de balie medewerkers en de tandarts met assistente ging het super. Heb er zo lang tegen aan zitten hikken. Bedankt

Goed , vriendelijk

Nvt

Uitstekend gedaan

Klantvriendelijk

wat ik alleen vreemd vind is dat ik 5 min van te voren aanwezig moet zijn en rond half 9 iedereen nog binnenkomt. Dan begin je toch altijd te laat?!

vriendelijk en correct

behandeling zorgvuldig en vriendelijk

Vriendelijk

Deskundig, rustig en neemt de tijd.

Tevreden

Prima. Aardig in contact en maakt professionele eerste indruk.

Idem

Ik denk dat alles erg goed is.

Aardige en beleefde medewerkers. Artsen geven goede en professionele zorg.

vriendelijke ontvangst, duidelijke uitleg

Ik kreeg een duidelijke uitleg over mijn probleem en hoe dit is aan te pakken

Kan iknog niet zeggen na 1 bezoekje

Kan ik nog niet veel over zeggen.Later meer...

Havingastate 9 E

8925 AZ Leeuwarden

Over Tandartsenpraktijk Camminghaburen

Complete mondzorg onder één dak Moderne en vooruitstrevende praktijk in Leeuwarden met alle tandheelkundige disciplines: van algemene behandelingen tot beugels en implantaten.