vriendelijke professionele vakmensen

Prima geholpen, vriendelijk personeel, goede kwaliteit en afspraken worden nagekomen

Aangenaam personeel en zeer geduldige m.i. professionele tandarts.

Beetje lang geworden, maar goed: Na een anderhalve week toenemende pijn tot aan ondraaglijk toe was ik zelf a) dood en doodop, nerveus/bang (wat ik eigenlijk nooit ben voor tandarts) en zelfs emotioneel. Werd gebeld om een half uur eerder te komen (voor meer tijd?), wat prettig was. Tandarts nam al de tijd en beantwoorde al mijn vragen en zorgen. Uniek in mijn ervaring en ik ben bij nogal veel tandartsen geweest. Vervolgens na veel twijfel van mijn kant, de door Dental365 supersnelle "endo" als het ware opnieuw gedaan en was zeer zorgvuldig (zover ik kan weten). Wel nog steeds pijn, maar inmiddels ook (naast behandelde hoektand) door minstens één ander gaatje, wat wil zeggen dat het beter is. Nouja, goed. Ik ben nog steeds wat aangedaan vanwege de extreme pijn gedurende de vakantie. (In paniek modus.) Maar heel tevreden over het algemeen. (P.S. Het enige niet positieve wat ik kan bedenken is dat een (nieuwe?) tandarts die bij behandeld voor pijnklachten misschien beter kon zeggen "we hebben nu wel een week vakantie/zijn dicht" i.p.v. "bij toenemende pijn meteen bellen" en de (ook nieuwe?) receptioniste maandag gek genoeg niet wist waar de spoedtandarts is, terwijl dat Dental365 is(wat ik een geldklopperij- achtig "ultra-kapitalistische" bedrijf vind) en dat bevindt zich exact bij jullie. Maar, eerlijk gezegd vooral een hoop pech natuurlijk en perfectie bestaat niet vandaar geen 10.)

Geweldig en betrokken geholpen

Zeer zorgvuldig en deskundig behandeld. Ik mocht na werktijd van de tandarts komen om de behandeling af te ronden zodat ik niet lang met een ‘gat’ in mijn mond hoefde te blijven lopen.

ben goed geholpen

goed telefonisch bereikbaar, ben goed geholpen en ben tevreden over de gang van zaken Ben de naam van de behandel mevrouw ff kwijt, ze had een buitenlandse naam !!

Kundig en vriendelijk

Het was voor mij een eerste kennismaking met de nieuwe tandarts Kwam heel goed op mij over, nam de tijd Vriendelijk, gevoel voor humor., kundig in zijn vak. Grote klasse..

Uitstekend.

Goed werk geleverd.

Goede vakkundige tandarts

Goede vakkundige tandarts, welke ook nog eens een foto maakt voordat hij iets doet.

klantgericht

Zeer tevreden!

Super tevreden over elke behandeling die met zorg wordt uitgevoerd. Voel mij op mijn gemak tijdens elk bezoek aan de tandarts door de goede begeleiding!

Geweldige Praktijk

Ik had een probleem met mijn kies en ik kon de volgende dag al geholpen worden. Heel vriendelijk personeel

Vakkundig geholpen.

Wat twee jaar geleden een andere tandarts niet nodig vond om het niet te repareren, vond de aardige Marhagite (?) het wel nodig om het stukje aan de bovenkant van een kies wel op te vullen. Het ziet er weer mooi uit!

Begripvol en humor en informerend

Goede communicatie. Vriendelijk en informerend

Prima geholpen

Mijn ervaring is dat je altijd goed geholpen word en snel .

Vriendelijk en kundig

Vriendelijk personeel, behandeling simpel.

1. Personeel wisselt te veel. Telkens een andere tandarts. Binnen 5 minuten klaar. Niet doorpakken, liever wegschuiven. Aaien in de mond. Beugel tandarts niet op de hoogte van de behandeling. Komt onprofessioneel over. 2. Als de cliënt op de stoel ligt, hoort de deur dicht te zijn. Niet open en dat er telkens personeel in en uit kan. Dit is onprettig voor de cliënt.

Pijnlijk maar fantastisch

Goed geadviseerd, professioneel uitgelegd en perfect uitgevoerd.

Ik ben weer altijd goed en vakkundig geholpen

Mijn ervaring is, dat ik altijd op kan vertrouwen op vakkundig en professionele wijze behandeld wordt. Alle stappen worden besproken en je wordt gerust gesteld. Een glimlach erbij wordt nooit vergeten.

Prima en vakkundig geholpen.

Kundig, vriendelijk en punctueel

Vriendelijke en kundige tandarts en goed georganiseerde praktijk. Deze keer was helaas een afspraak geannuleerd zonder mij daarvan op de hoogte te stellen, waarvoor netjes excuses werden aangeboden. Ik beschouw dit als een incident en ben nog steeds zeer tevreden!

Duidelijk en je weet waar je aan toe bent.

Erg duidelijke tandarts en denkt graag met je mee. Stelt ook genoeg vragen en je weet ook waar je aan toe bent! Enorm fijn!

Ga altijd met pijn in mijn buik naar tandarts. Het was nergens voor nodig.

Zeer fijne tandarts

Hij neemt de tijd om te luisteren en daarna rustig te kijken. En als zeer doet vraagt hij het ook en wacht hij even

tevreden

Prima behandeling gehad.

Zeer goede uitleg. Rustige tandarts. Nam de tijd voor mijn behandeling gehad. Zeer tevreden.

Havingastate 9 E

8925 AZ Leeuwarden

Over Tandartsenpraktijk Camminghaburen

Complete mondzorg onder één dak Moderne en vooruitstrevende praktijk in Leeuwarden met alle tandheelkundige disciplines: van algemene behandelingen tot beugels en implantaten.