Erg fijn

De tandarts legde de procedure goed uit en vroeg regelmatig of ik ergens last van had. Erg fijn!

Na pijnklacht snel ingepland en goed geholpen.

Het is goed

goede ervaring

Zeer tevreden!

De tandarts blijft altijd spannend om naar toe te gaan wegens ervaringen in het verleden. Marcy is geweldig! Zij is professioneel en bij haar voel je er bijna niets van. Wat een verschil! Zo blij mee!!

Wordt altijd netjes ontvangen

Prima te woord gestaan.

Heb al jaren geen gaatjes en weinig tandsteen dus er is weinig te behandelen.

Vriendelijke en rustige tandarts.

De tandarts neemt de tijd om alle vragen te beantwoorden.

Was een lieve tandarts (jonge meid) leuk voor mijn kinderen. Gedukdig en legde alles goed uit

Prettige medewerkers

Snel en vriendelijk geholpen. Communicatie ietwat moeilijk door "buitenlandse" tandarts. Vreemd dat ik voor een zenuwbehandeling doorgestuurd word naar een andere tandarts.

Netjes goede praktijk.

Tijdnemende tandartsen die goed werk verichten,en luisteren. Na jaren geen tandarts te hebben gehad,zijn wij er blij mee!

All went smoothly

Ik was er voor een relatief lange procedure maar het ging goed. Tandarts vertelde wel wat hij aan het doen was en het ging prima!

Vriendelijke ontvangst en behandeling

Correct en op afgesproken tijdstip. Communicatie bijna alleen via tandarts en assistente. Zou misschien wat meer patiëntgericht kunnen zijn.

Was goed

Ik was snel klaar kon alleen de dame in kwestie niet altijd goed verstaan door haar gebrek nog aan Nederlands maar ze was wel aardig

Niets op aan te merken

Was een korte behandeling, maar voor mijn gevoel prima

De tandarts was ziek, toch goed opgelost

De controle werd uitgevoerd door de mondhygiëniste. Goed opgelost!

Goed geholpen

Er wordt naar je geluisterd, en met verdoving zonder pijn behandeld. Geen napijn gehad. Gelukkig

Niet heel tevreden

Slecht telefonisch bereikbaar en nooit voor een lange tijd een vaste tandarts.

Vriendelijke receptioniste. Vriendelijke en geduldige tandarts. Ik ben zelf bang voor de tandarts maar bij deze tandarts voel ik met op mijn gemak.

Prima van begin tot eind

Controle was goed en daarna het overleg voor vervolg stappen ook deskundig.

Duidelijke taal

Ik ben prima geholpen.

Lokatie uitstekend, organisatie en interieur uitstekend, tandarts uiymuntend in patientvriendelijkheid, uitleg en deskundigheid.

Goed neemt de tijd

Fijne tandarts.

Fijne ervaring

Na 12+ jaar eindelijk weer naar de tandarts , veel spanning. Maar door de rustige uitstraling bij de balie medewerkers en de tandarts met assistente ging het super. Heb er zo lang tegen aan zitten hikken. Bedankt

Havingastate 9 E

8925 AZ Leeuwarden

Over Tandartsenpraktijk Camminghaburen

Complete mondzorg onder één dak Moderne en vooruitstrevende praktijk in Leeuwarden met alle tandheelkundige disciplines: van algemene behandelingen tot beugels en implantaten.