Zoals al tijd

De behandeling is prima verlopen precies volgens afspraak

Het was prima.

Snel. Er waren geen problemen.

financiele afwikkeling waardeloos

Factoring is bijzonder onpersoonlijk. Ik ervaar dit als waardeloos. Geweldige mondhygienist!

Goed geholpen, alles zorgvuldig uitgelegd, de (on)mogelijkheden duidelijk besproken

totaal geen klachten

Prima geholpen, en prima mondzorg

er word naar mijn idee elke keer geprobeerd de kwaliteit van het gebit te verbeteren, daarbij is het natuurlijk ook nodig om zelf ook aan dagelijkse mondzorg te doen door voldoende te poetsen en te ragen ben de naam vergeten van de mevrouw die mij heeft geholpen !

gieren

altijd een uitdaging om bij jullie te komen en ik werd als koninging geholpen.. mischien es een tip van eigelijk jullie ook, een rolstoel naast de ingang voor minder valide . behandeling was prima uit te houden en kundig gedaan dus top och ik heb onbekend in gevuld ik ben altijdje naam kwijt! groetjes Danielle

Niet zo goed

Te snel afgehandeld en niet secuur en oprecht

Altijd weer snel en correct geholpen

Standaardkwaliteit

Omdat ik tandarts-angst heb, voor deze praktijk gekozen. Ze benaderen en behandelen je rustig. Dat geeft mij ook een iets rustiger gevoel. De angst zal nooit weggaan, maar deze praktijk en medewerkers maken wel dat ik tòch elk half jaar wèl een afspraak maak voor controle.

Prima geholpen , netjes .

Goed geholpen ,snel aan de beurt.

Vriendelijk

Bij de tandarts was het gezellig en er werd van alles en goed en duidelijk uitgelegd. Bij de bali was het niet zo vriendelijk. Ik stond voor de verkeerde dame achter de bali. Deze kon mij niet helpen omdat zij voor een andere tandartspraktijk werkte. Hoe kon ik dat weten ??.

Vriendelijk en goede behandeling

prima tandartsenpraktijk

Ik heb altijd een dubbele afspraak: eerst naar de mondhygiëniste en daarna voor controle naar de tandarts. De medewerkers zijn altijd vriendelijk en leggen ook steeds uit wat ze gaan doen. Dat geeft vertrouwen; zeker als je ook altijd licht nerveus bent (wie gaat er voor zijn plezier naar de tandarts?) Daarnaast geeft de behandelaar altijd nog wat advies om het gebit in goede conditie te houden.

Altijd vriendelijk

Goede en vriendelijke behandeling

Goed behandeld

Kan altijd beter.

Boven verwachting

Ondanks dat zij niet mijn vaste tandarts zijn werd er naar mij geluisterd en tijd vrij gemaakt

100% tevreden

Tandarts Emanuel werkt secure, is rustig en duidelijk in zijn uitleg en advies, geeft alle aandacht aan de patiënt. Prettige tandarts! Bij de balie word je vriendelijk en goed te woord gestaan.

Fenomenaal

Emanuel is een bijzonder kundige en uiterst vriendelijke tandarts, bij binnenkomst wordt je ook prettig te woord gestaan en behandeld bij de balie.

Top praktijk

Top praktijk

Heel vriendelijk geholpen

Fijne praktijk om heen te gaan,altijd even vriendelijk en behulpzaam.

Heel goed verlopen

Tandarts kan heel goed met mijn angst omgaan

Goed geholpen en zeer aardige mensen

Havingastate 9 E

8925 AZ Leeuwarden

Over Tandartsenpraktijk Camminghaburen

Complete mondzorg onder één dak Moderne en vooruitstrevende praktijk in Leeuwarden met alle tandheelkundige disciplines: van algemene behandelingen tot beugels en implantaten.