Goede eerlijke mensen

Zijn er nog voor de mensen mijn vorige tandarts was voor het geld dacht eerst zo zijn ze allemaal maar hier had ik een garantie geval waar ze zelf mee kwamen werdt netjes en kosteloos hers.teld dat bedoel ik maar geeft wel vertrouwen

Heel goed tot uitstekend

Vriendelijke mensen en professioneel, maar ook goede skills en vaardigheden.

Op de toiletten na ,erg vriendelijk en goed

Alles prima,behalve de toiletten dat kan beter prullenbak stond open vol met papier en vol met bloed geen aangezicht. En ook niet schoon dat kan veel beter.

Prima zorg en snel

Ik werd op tijd snel en vakkundig behandeld

Deskundig en netjes nagekeken

Vriendelijke ontvangst en duidelijke uitleg bij controle. Geen gebreken geconstateerd. Over een jaar weer controle en dan eventueel tandsteen verwijderen

Mijn ervaring met de Tandartsenpraktijk Camminghaburen is goed.

Ik heb geen klachten ik word altijd optijd gemaild voor controle of voor behandeling. De artsen zijn vriendelijk en nauwkeurig ben zeer te vreden.

Controle

Fijne. tandarts, controle snel en vakkundig uit gevoerd

Slecht

Tandarts spreekt eigenlijk geen nederlands, als je echt tandarts kunt worden moet het leren van nederlands toch ook mogelijk zijn. De enige opmerking die ze kon maken was: geen gaatjes. Ik vind ook dat ze zich er gemakkelijk van af maakt

Je word uitsluitend geholpen en gerustgesteld

Na tevredenheid

Fantastisch

Fijne tandartsen praktijk

Ik heb de behandeling als prettig ervaren

Ik werd vriendelijk ontvangen en gerustgesteld. Er moesten drie kiezen worden behandeld en was benieuwd wat er zou worden gedaan. Maar de tandarts was heel bekwaam en voerde de reparatie pijnloos uit.

Zeer goede behandeling gehad .

Ben goed behandeld.

Niks op aan te merken

Ik woon dichtbij en als je dezelfde ochtend terecht kon is heel fijn.

Pijn/ wang beschadiging door geen bescherming/ ijswater gebruik

Pijn tijdens tand slijpen i.v.m wang beschadiging (geen bescherming gebruik). Zeer gevoelig/pijnlijk, door steenkoud water gebruik op de kiezen.

Was goed

Altijd vriendelijk personeel

Altijd vriendelijk personeell

Snel en professioneel

Snel en professioneel geholpen.

Prettige sfeer. Wordt goed naar je geluisterd. Er wordt goed uitleg gegeven over de stappen tijdens de behandeling. Voel me op mijn gemak.

Fijne ervaren mondhygiëniste

Goed advies gekregen!

Kalm, rustig, met aandacht voor de patiënt

Eris mij heel kalm en rustig uitgelegd hoe de behandeling zou gaan. Ik heb zelf extra vragen gesteld en hier wordt altijd serieus op ingegaan.

Was prettige sfeer en prima behandeling

Zie vorige veld

Keurige praktijk

Goede uitleg bij alles. Vakmensen Ben vergeten wie me behandelde

slecht

nieuwe tandarts voor pintado in de plaats die was heel goed Slechte ervaring met deze mevrouw stond ingepland begin van de ochtend al half uur te laat volgens afspraak. Mevr de tandarts had haast keek heel snel en zei je hebt een gaatje en binnen 5 minuten stond ik weer buiten Vind dit eraf maken tijd inhalen zeker Zoek een andere tandarts niet mijn ding

Fijn

Controle afspraak voor mezelf en ook mijn zoontje. Voor hem was eerste keer. De medewerker wist hem goed te benaderen waardoor de afspraak soepel verliep.

Een zeer positieve eerste indruk !

Mijn eerste kennismaking: zeer positief! Ontvangst bij receptie prima. Tandarts De Boer: rustige man,geeft vertrouwen en een duidelijke uitleg over het te volgen behandeltraject.

Havingastate 9 E

8925 AZ Leeuwarden

Over Tandartsenpraktijk Camminghaburen

Complete mondzorg onder één dak Moderne en vooruitstrevende praktijk in Leeuwarden met alle tandheelkundige disciplines: van algemene behandelingen tot beugels en implantaten.