Vriendelijk en deskundig

Een zeer vertrouwd gevoel

Vriendelijk

Zeer te vreden

Goed gevoel aan over gehouden.

Vakwerk.

Erg vriendelijk en een goede sfeer

Adequaat, prima sfeer,goede behandeling.

Eigenlijk gewoon: niet lullen maar poetsen! Kwaliteit van behandelen is goed. Mensen aan de balie vriendelijk, de ruimtes , zowel wachtruimte, als behandel kamers licht en prettig, zonder overbodige poespas. Last nut nog least: heel tevreden over de professie.van de behandelaars.

erg goed

erg goed

Prefect

De ontvangst en de vriendelijkheid en de behandeling zijn in perfect. De stoel waarin je light is niet echt echt een lig gemak en dit wordt door de behandelaar goed opgelost d.m.v. een kissen. Daarmee mee dan een 10

Vriendelijk, service gericht en professioneel.

Bij binnenkomst word ik altijd vriendelijke gegroet. De tandarts neemt de tijd die nodig is, niet te lang en niet te kort. Na afloop kreeg ik nog tandpasta samples mee van de receptioniste die mij vriendelijk nog wat tips gaf. Erg fijne tandarts.

Prima!

Goede communicatie. Zeer vriendelijk en kundig personeel. Duidelijke uitleg wat er gebeurt. Alles ziet er netjes en goed uit. Enige verbeterpunt voor mij zou zijn als duidelijk is hoe lang de behandeling is bij de mondhygiënist, dus dat je in de praktijk de starttijd en eindtijd weet en je dus weet waar je aan toe bent qua kosten

Geweldig!

Vriendelijk & vakkundig personeel!

snel, correct en goed!!

Afspraak binnen een week geregeld. Snel en correct geholpen

Goed en snel geholpen

X

Vlotte en zorgvuldige hulp!

Naast D. Cajas, was Nadia er ook bij aanwezig

Verontrustend

Het leek alsof de mondhygiëniste onervaren was. Na de behandeling moest ik mijn gezicht schoonmaken voor de spiegel. Tijdens de behandeling leek het alsof de materialen niet goed gebruikt werden Kreeg ook een soort pure citroen in mijn mond gegoten was erg vies. Tevens was er een bepaald instrument niet op kamer en werd dit nog opgehaald van een anderen kamer. Dit was Tijdens de behandeling. Al met al een ontzettend aardig persoon echter of ik weer door haar wil worden geholpen daar twijfel ik aan. Eerdere behandelingen waren altijd prima

Normaal goed nu zeer pijnlijk!!

Ben bij deze tandarts gegaan omdat ze zo goed waren en nooit pijn had tijdens en na de behandeling. Nu tegenwoordig zijn niet meer zo met de behandeling bezig maar met de tijd hoe sneller klaar hoe beter. En veel pijn tijdens de behandeling. Maar zoals gewoonlijk krijg je hier toch geen antwoord van of over!!!!

Ik werd vlot geholpen, zelfs voor de afgesproken tijd! En vervolgens vlot behandeld door een tandarts die behoorlijk goed Nederlands sprak. Ken haar naam helaas niet - zie laatste vraag hieronder. :) Wat ik miste was alleen de 2de behandeling - van het kunstgebit zelf, wat tandsteen.

Goed en klantvriendelijk

Ik ben goed geholpen en ze waren erg vriendelijk.

tevreden, goede uitleg.

mijn eerste afspraak is pijnloos dus goed verlopen ( trekken van 5 kiezen ) als de volgende afspraken hetzelfde resultaat mogen hebben ben ik zeer tevreden.

Heel erg gerustgesteld voor de behandeling.

Met zeer veel geduld en aandacht behandeld door Emmanuel en zijn assistente.

Prettig en deskundig

Aangename ontvangst en na een korte wachttijd een voorspoedige behandeling gehad, die ik als prettig ervaren heb.

Professionel.

goed geholpen

vriendelijk; zowel mondhygiënist als tandarts en blij dat me gevraagd werd of ik een verdoving wilde bij het vervangen van een vulling

Uitstekende zorg, keer op keer!

De kinderen gaan zonder angst nu naar de tandarts. Ikzelf ben eindelijk geholpen aan een kleine afwijking aan mijn tand die andere tandartsen nooit wilden doen. (Het bijslijpen van een hoekje zodat de gand mooier in het gebit staat) heel erg blij mee!!!

Vakkundige tandartskwaliteit door een ingespeeld topteam.

Had pijn in een verstandskies en kon snel terecht voor behandeling. Telefonisch goede bereikbaarheid en er werd meegedacht in oplossingen. Vakkundige tandartsen en assistentes hebben mij snel behandeld zonder pijn. Er werd tijdens de zorg goed gecommuniceerd en uitgelegd wat er ging gebeuren. Kreeg zelfs een flacon mondspoelvloeistof nog mee en kon mezelf opfrissen in het toilet. Kortom; aan te bevelen praktijk!

Havingastate 9 E

8925 AZ Leeuwarden

Over Tandartsenpraktijk Camminghaburen

Complete mondzorg onder één dak Moderne en vooruitstrevende praktijk in Leeuwarden met alle tandheelkundige disciplines: van algemene behandelingen tot beugels en implantaten.