Perfect! .

Kundig, professioneel, rustig, vriendelijk en vertrouwd

Een relaxt leuke ervaring

Het voelde goed en rustig aan.

Formidabel

Ze deed haar werk met beleid en vol passie.

Prima ervaring

Vriendelijke tandarts, vriendelijke assistent

Heel erg goed.

Kwam gespannen binnen, de tandarts heeft me op mijn gemak weten te stellen. Was erg aardig en ging alles goed uitleggen wat ze ging doen waardoor de spanning helemaal afnam. Geweldig!

Ontevreden

Control was niet uitgebreid in 2 min klaar

Alles rustig uitgelegd

Fijne tandarts legt alles goed uit vertelt wat je kan verwachten altijd vriendelijk spontaan

Hele goede ervaring.

Wordt altijd goed en vriendelijk geholpen.

Slecht

Ik kwam voor een halfjaarlijkse controle bij E Pintado en werd behandeld door A.Hiemstra. Ik ben niet tevreden over deze controle, binnen 2 minuten was ik alweer klaar. Geen controle van het verhemelte, tandvlees, pocketmeting en gezondheid. In het vervolg graag inplannen bij E. Pintado, tandarts A.Hiemstra hoeft voor mij niet meer.

Naar tandarts gaan is geen straf

In verleden als kind geen fijne tandarts gehad. Ik vind het prettig als de tandarts uitlegt wat hij doet, dat alles er goed uitziet, etc. Iedereen is ook erg aardig, ook voor mijn kinderen

Stellen je op je gemak, professioneel

kroon perfect geplaatst

Kroon perfect en uiterst zorgvuldig geplaatst Klaar in 1 dag

Heel goed!

My dentist, Mr Pintado is great. I had Nikita for the first time and she did a great job and offered me a good solution to my problem.

Prettige tandarts. Geeft goede informatie

Voor dat de behandeling begint geeft de tandarts een duidelijk behandelplan wat er gaat gebeuren. Een rustig en vriendelijke tandarts.

Zit er al lang bij.wordt alleen maar beter

Wordt steeds beter .

Tandarts nam goed de tijd

Tandarts legt alles uit en onderbouwt wat er moet gebeuren

Prima behandeld

Gewoon goed

Eerste ervaring: Netjes ontvangen en behandeld, er wordt correct meegedacht en voor mij persoonlijk ook best wel een verademing tov mijn commercieel gerichte vorige tandarts die vooral op gewin uit leek.

Waardeloze halfjaarlijkse controle

Normaal kom ik bij Pintado, maar deze keer bij Hiemstra. Na hooguit 2 minuten stond ik weer buiten. Geen vragen over gezondheid of klachten, geen pocketmeting, geen tandvlees controle. Geen verdere uitleg over toestand gebit. Dit is de 2de keer dat dit mij bij hem overkomt. Emanuel geeft je echte aandacht en legt duidelijk uit hoe de stand van zaken is. En nu moet ik toch nog speciaal terug komen bij Emanuel om te spreken over een brug. Zonde van de tijd en geld. Nee, ik hoef nooit meer bij Hiemstra te komen, dus plan mij daar ook maar nooit meer in. Ik raad jullie zeker aan, maar dan niet bij Hiemstra.

Zeer goed, zeer zorgvuldig

Goede adequate behandeling, zeer vriendelijk

Zeer prettig

Goede expertise en aangename manier van behandelen. Ben nogal bang voor ‘de tandarts’ maar hier is dat niet nodig.

Goed en vriendelijk

Zoals altijd Goed vriendelijk en bekwaam geholpen.

Prima tandartsen praktijk erg tevreden

Vriendelijk en ze nemen de tijd voor je erg prettig.

Vriendelijk en goed behandeld

Vriendelijk en goed behandeld

Hele goede ervaring!

Altijd behulpzaam en mee denkend Dikke 10

Havingastate 9 E

8925 AZ Leeuwarden

Over Tandartsenpraktijk Camminghaburen

Complete mondzorg onder één dak Moderne en vooruitstrevende praktijk in Leeuwarden met alle tandheelkundige disciplines: van algemene behandelingen tot beugels en implantaten.