Weer heel prettig geholpen

Was er alleen voor contrôle, maar heb vertrouwen in deze tandarts.

Zeer goed geholpen

Geweldige tandarts

Goed advies en goed geluisterd

Het moest in het Engels, ze begreep me wel heel goed en ik ben goed geholpen. Wel jammer dat er iedere keer nieuwe tandartsen zijn. Zo kent niemand je geschiedenis en dat is jammer

Uitstekende zorg door deskundige tandarts

Mijn gebroken kies is snel en uiterst deskundig gerepareerd. Tandarts Bote is erg duidelijk, legt rustig uit wat hij gaat doen en vraagt netjes of je nog vragen hebt. Binnen 15 minuten was hij klaar en de kies is perfect hersteld. Ik ben zeer tevreden en blij met deze tandarts.

Goede uitleg.

Heel Goed!!

Voor diegenen die bang zijn om hun gebit schoon te laten maken? Dan moet je zeker naar Marcy toe gaan. Dan kom je over jouw angsten heen.

Prima geholpen

We zijn met z'n vieren geholpen en dat was volledig naar wens.

Super geholpen

Ik ben behoorlijk angstig maar wordt altijd super goed ontvangen en geholpen. Ben zeer te tevreden.

Vriendelijk en rustig

Prettig geholpen

Was een goede grondige behandeling

Goede uitleg gehad

Goede ervaring

Ik ervaar een prettige vlotte pijnloze behandeling. Alles word duidelijk uitgelegd en besproken. Een Arabische type vrouw met donker haar en bril en een blonde vrouw met lang haar.

Leuke en lieve mensen

Professionals

Vlot, deskundig en een beetje humor. Ik voel me hier op me gemak en vertrouw mijn tandarts.

Wordt altijd prima behandeld

Uitstekend geholpen

Heel prettig en vakkundig geholpen door tandarts de Boer.

Bij huisartsenbezoek aan huis en mijn klacht "ik heb drukpijn en gezwollen li. wang en wit gezwollen tandvlees. Werd ik doorgestuurd voor kaakfoto naar tandarts. Het zou mogelijk 'n bacteriële infectie kunnen zijn. Tandarts gebeld voor kaakfoto en kreeg even later telefoontje van hen "wij halen en brengen u; ik wist niet wat ik hoorde " Dit alles door 't dikke pak sneeuw. Het bleek inderdaad infectie, , kreeg recept en zelfde assistente reed toen met mij naar apotheek en kreeg daarvoor antibioticumkuur met Amoxicilline capsules voorgeschreven, daarna naar huis gebracht. Wat een service !

Goed geholpen door preventie-assistentes

Goed en kundig geholpen door de preventie-assistentes. Nieuwe tandarts - bekijken hoe lang deze blijft. Nog geen oordeel.

Vertrouwen

De rust van de tandarts stelde mij gerust. Ben best wel angstig

Super goed

Ik was snel geholpen met mijn problem

Goede, correcte , snelle behandeling

Goede behandeling, maar wel veel wisselende behandelaars en soms moeilijke communicatie door taalaanpassingsproblemen ( veel allochtonen) maar dit staat kundigheid niet in de weg

goede zorg

zeer vriendelijke tandarts

Leuk contact en goed werk

Ik ben een tevreden cliënt.

Ik word altijd vriendelijk en met zorg behandeld. Ik vind het fijn dat de complete mondzorg onder één dak valt.

uitstekende behandeling

Klantvriendelijke benadering.

Havingastate 9 E

8925 AZ Leeuwarden

Over Tandartsenpraktijk Camminghaburen

Complete mondzorg onder één dak Moderne en vooruitstrevende praktijk in Leeuwarden met alle tandheelkundige disciplines: van algemene behandelingen tot beugels en implantaten.