Sinds er een Nederlandse tandarts Is het wel iets beter

Tja 3 keer een wortelkanaalbehandeling gehad daarna nog altijd met veel pijn rondlopen en conclusie alle 3 de kiezen laten trekken duur geintje en niet goed voor je gezondheid. Kroon laten zetten 350 euro nog geen 2 dagen vast gezeten conclusie niet genoeg hou vast dus die behandelde kies die dus al een wortelkanaalbehandeling had gehad afgebroken en de kroon was paste niet goed . Dus rest van de kies er maar uit weer 80 euro. Hoop echt dat het nu beter gaat daar . Maar toen had ik de Tandarts die er nu zit niet .Echt niet normaal wat het allemaal kost . Krijg ik mijn geld ook terug ?

Vriendelijk en zeer goed geholpen

Snel en vakkundig

Nadat ik een stukje van mijn vulling verloor, kon ik meteen de volgende dag al komen. De behandeling was, zoals gezegd, snel en vakkundig

Goed geholpen

Goed geholpen

Mondhygiëniste Tamara, Klantvriendelijk. Verteld duidelijke wat ze doet.

Snel en goed geholpen

Controle en gebitsreiniging laten doen. Vriendelijke dame die vertelde wat er ging gebeuren en uitlegde wat ze steeds deed.

vriendelijk en goed

vriendelijk en goed

Zeer tevreden over de goede service; vriendelijk en professioneel geholpen

Ik ben erg tevreden over mijn bezoek aan de praktijk. De service was goed, het personeel is vriendelijk en werkt zeer professioneel. Er wordt de tijd genomen om alles duidelijk uit te leggen en je voelt je echt op je gemak. Zeker een aanrader.

Een leuke goede ervaring.

Een zeer leuke en toch een goede ervaring bij de mondhygienist.

kort en krachtig

Afspraak gemaakt, op tijd geholpen, geen gaatjes en snel weer weg!

Geweldig geholpen

Tanden weer mooi schoon gemaakt goede service

Uiterst vriendelijk en correct.

Behandeling mondhygiëniste uiterst vriendelijk en geduldig en rekening houdend met mijn beperkte lighouding. Hetzelfde geldt voor de tandarts. De dame aan de balie was ook heel vriendelijk en hulpvaardig. Kortom een team waar je je als klant op je gemak en gezien voelt en waar je in alle rust een behandeling kunt ondergaan. Ik ben helaas de namen vergeten!

Positief

Ik werd door de vrouwelijke tandarts vriendelijk verwelkomd. Er werd duidelijk verteld wat er moest gebeuren. En na de behandeling mocht ik het resultaat met een spiegele bekijken.

Behandeling kort en snel afgewerkt.

Super leuke mondhygiëniste

Kom al wat jaren bij de tandarts en 2x perjaar bij de mondhygiëniste leuke en lieve vrouw. Even een praatje en altijd voorzichtig met mijn tanden.

Prima behandeld door tandarts en mondhygiënist

Prima behandeld door tandarts en mondhygiënist

Was goed

Als je nu iedere keer de zelfde tandarts houd dan is het goed inplaats van steeds een ander

zorgvuldig en zeer vriendelijk

goed luisterend oor

Prima, gastvrij

Prima ontvangst en hele aaedige en kundige medewerkers.

niet zo goed

Mijn ervaring was niet optimaal. De communicatie verliep moeizaam omdat de behandelend arts geen Nederlands sprak, wat het bespreken van de behandeling lastig maakte. Daardoor kwam de algehele indruk van de professionaliteit helaas niet geheel overeen met mijn verwachtingen.

Positief

Fijne nieuwe vrouwelijke tandarts. M.Draguleanu

Geweldig geholpen.

Goede duidelijk tandzorg

Goed, deskundige tandarts en assistente!

Perfect !

Top praktijk

Nervositeit is hier niet nodig

Vriendelijk en de tijd nemen voor de patiënt.

Havingastate 9 E

8925 AZ Leeuwarden

Over Tandartsenpraktijk Camminghaburen

Complete mondzorg onder één dak Moderne en vooruitstrevende praktijk in Leeuwarden met alle tandheelkundige disciplines: van algemene behandelingen tot beugels en implantaten.