Prettig, vlot en goed

Vriendelijke, kundige mensen. Ze weten de rust goed over te brengen en geven de ruimte om aan te geven als iets niet goed gaat/voelt tijdens de behandeling

Vriendelijk en goed geholpen

Wordt altijd vriendelijk geholpen en ze zeggen exact wat ze doen gaan zodat je weet wat je te wachten staat

Zeer goed behandeld.

Alles werd netjes uitgelegd.

Schoon en kundig

Zie eerdere opmerking

Hele fijne praktijk

Aardig personeel, ik word er altijd goed geholpen!

Prima service, competente en aardige tandarts en mondhygiënist.

Prima service, competente en aardige tandarts en mondhygiënist.

Behulpzaam en goed

Kreeg goede informatie en tips

geweldig

Op de langste, warme dag van het jaar mocht ik twee keer behandeld worden. Zowel tandarts Pintado als zijn tandartsassistente waren kundig, vriendelijk en rustig. Mijn dank gaat uit naar hen;

Goed geholpen!

Kon relatief snel terecht en ben goed geholpen.

Zeer vriendelijk en vakbekwaam

Een heel verschil met mijn vorige tandarts vd Lee. Deze tandarts en mondhygiëniste zijn veel (klant)vriendelijker.

rust, aandacht, kundig inzicht ,

met respect en inleving de client helpen

Dikke prima

Niets op aan te merken

Prima tandarts, duidelijk in uitleg.

geldig geholpen

vriendelijk en vakkundig

Als iemand met angst voor tandarts besloot ik te wisselen naar deze praktijk en ik wilde dat ik het jaren eerder had gedaan. Iedereen is vriendelijk, zonder oordeel en heel prettig in de communicatie. Daarnaast natuurlijk "topwerk".

Zeer fijn behandeld.

Ik ben door de nieuwe tandarts zeer fijn en vriendelijk geholpen. Hij heeft goede controle uitgevoerd. Daarbij voelde ik mij zeer relaxed wat in het verleden wel anders is geweest. Tevens had hij alle tijd voor mij om het e.e.a uit te leggen.

Super geholpen

Ik heb zelf een angst voor de tandarts maar door de goede behandelingen heb ik er totaal geen last van gehad

Blijft een drama

Ben zo blij met emanuel . Mijn angst zal altijd blijven, maar hij heeft er begrip voor. Dankjewel. Ik ken de achternaam niet ik hoop dat de goede is aangekruist!!

Uitstekende tandarts

Dik tevreden over de service en vooral uitleg hoe het ervoor staat met je gebit.

Is een tandartspraktijk voor iedereen

Het zeer aanbevelen voor ouders, vrienden, familie en kinderen om hier hun tandarts te hebben. Je goed geholpen en wordt optijd aan herinnerd voor je aanspraak.

Ik heb een geweldige tandarts die alle tijd neemt en ik voel me vertrouwd bij hem.

Veilig vertouws luisterd goed neemt de tijd en legt erg goed uit.

Prima tandarts

Nette tandarts, hoef ook nooit lang te wachten. Enige nadeel is dat je geen bevestiging krijgt van je afspraaktijd, dat is wel onhandig.

Heel relaxed, rustig, vriendelijk en ze nemen de tijd voor je

Kan alleen maar zeggen dat ik heel goed ben geholpen ...heel tevreden erg kundig maar ook erg meelevend ...zal iedereen aanraden deze tandarts praktijk.

Prima vakkundige mensen

Geduldig en vaktechnisch goed. Vriendelijk, dat geeft je een prettig gevoel.

Havingastate 9 E

8925 AZ Leeuwarden

Over Tandartsenpraktijk Camminghaburen

Complete mondzorg onder één dak Moderne en vooruitstrevende praktijk in Leeuwarden met alle tandheelkundige disciplines: van algemene behandelingen tot beugels en implantaten.