Prettige sfeer. Wordt goed naar je geluisterd. Er wordt goed uitleg gegeven over de stappen tijdens de behandeling. Voel me op mijn gemak.

Fijne ervaren mondhygiëniste

Goed advies gekregen!

Kalm, rustig, met aandacht voor de patiënt

Eris mij heel kalm en rustig uitgelegd hoe de behandeling zou gaan. Ik heb zelf extra vragen gesteld en hier wordt altijd serieus op ingegaan.

Was prettige sfeer en prima behandeling

Zie vorige veld

Keurige praktijk

Goede uitleg bij alles. Vakmensen Ben vergeten wie me behandelde

slecht

nieuwe tandarts voor pintado in de plaats die was heel goed Slechte ervaring met deze mevrouw stond ingepland begin van de ochtend al half uur te laat volgens afspraak. Mevr de tandarts had haast keek heel snel en zei je hebt een gaatje en binnen 5 minuten stond ik weer buiten Vind dit eraf maken tijd inhalen zeker Zoek een andere tandarts niet mijn ding

Fijn

Controle afspraak voor mezelf en ook mijn zoontje. Voor hem was eerste keer. De medewerker wist hem goed te benaderen waardoor de afspraak soepel verliep.

Een zeer positieve eerste indruk !

Mijn eerste kennismaking: zeer positief! Ontvangst bij receptie prima. Tandarts De Boer: rustige man,geeft vertrouwen en een duidelijke uitleg over het te volgen behandeltraject.

Prima praktijk en prettig geholpen. Geweldig!

prima vriendelijk en vakkundig

vriendelijk en vakkundig

Prima tandarts en mondhygiënist

Op een rustige en deskundige wijze wordt tijd voor je vrijgemaakt

Vriendelijke keurige behandeling

Ik ben vriendelijke en netjes behandeld...geen klachten

Goede sfeer

Heel vriendelijk en adequaat geholpen door tandarts en mondhygieniste. Goede ontspannen sfeer. Door Monica en Tanita.

Ik ben geweldig en kundig geholpen

Ik voelde mij op mijn gemak bij deze tandarts

Ik ben snel en goed geholpen.

De tanarts en asissiste waren vriendelijk en de behandeling was zo achter de rug.

zeer vriendelijk

ik was woensdag 19-11-2025 bij de mond hygiëniste zeer vriendelijke en kundige dame.

Altijd punctueel en vriendelijk.

Erg vriendelijke man die mijn verstandskies heeft getrokken. Nam de tijd om een klein praatje te maken en hield de boel luchtig.

Goed ontvangen

Vriendelijk ontvangen geen klachten

Snel en vakkundig en vriendelijk geholpen

Goed op weg geholpen.bedankt

Volgens afspraken dik op orde . Ontzenuwen. Viel een last van mijn schouders. Hele vriendelijke mensen. Kom zeker een keertje terug. Groet,

heel goed

heel goed

vlug en professioneel en vriendelijk

Al langere tijd ben ik patiënt en zeer tevreden. Ook de prothese ingrepen gingen goed. Op het keuzelijstje wie behandelde mij zag ik niet Monica die in een eerdere mail werd genoemd als opvolgster van dhr Pintado.

Zeer Vriendelijk en snel dienstverlening

In de middag gebeld dat ik een kroon van mijn tand afgebroken is en gelijk binnen een uur na de dat ik gebeld heb, ben ik geholpen. Zeer vriendelijk en behulpzaam. Ik ben zeer tevreden met deze tandarts praktijk.

Goede en professionele dienstverlening

Reinigen en controle

In èèn woord: prima

Een hele aardige kundige tandarts. Ze plaatste pijnloos een vulling in een groot gat in mijn voortand

Havingastate 9 E

8925 AZ Leeuwarden

Over Tandartsenpraktijk Camminghaburen

Complete mondzorg onder één dak Moderne en vooruitstrevende praktijk in Leeuwarden met alle tandheelkundige disciplines: van algemene behandelingen tot beugels en implantaten.