Vriendelijk en geduldig

Ik bezoek deze tandarts met mijn nog jonge kinderen, hij heeft altijd geduld en is erg vriendelijk tegen de kinderen. Ze vinden het leuk bij de tandarts. Wanneer gaan we weer?

Prima tandartsenpraktijk

Moest impantaten in bovengebit. Dit is heel goed behandeld door de tandarts. Ik ben zeer tevreden.

Goede tandarts

Vorige week moest ik eerst naar de tandarts.Al weer een andere maar wel een goede.Daarna naar de mondhygiënist,in de wachtkamer wel 20 minuten gewacht.Toen kwamen ze of er een nieuwe afspraak gemaakt kon worden.Als ik te laat afzeg wordt het in rekening gebracht.Maar nu willen jullie een nieuwe afspraak dat mag wel zo.Dat is wel wat appart.

Gewoon goed, en pijnloos

Vriendelijke tandarts, heeft nog wat moeite met Nederlands

Super geholpen

Prima geholpen, geen centje pijn!

Ook de uitleg en mogelijke gevolgen zijn duidelijk uitgelegd. Ik ben zeer tevreden!

Altijd zo vriendelijk geholpen

In de stoel wordt alles stap voor stap met mij doorgenomen en nabesproken. Ik ben elk bezoek heel tevreden.

Elke afspraak begon 10 minuten te laat

2 afspraken op 2 verschillende dagen 's ochtends vroeg. 1e of 2e klant die ochtenden Beide afspraken begonnen 10 minuten later dan de afgesproken tijd. En dat bij een behandeltijd van 10 - 15 minuten. Erg vervelend , dat kan beter.

Denkt met de klant mee

Doen gewoon netjes wat ik aangeef, dringen niet aan, zijn vriendelijk en denken goed mee ook met de gestegen medische kosten waarbij patiënt de behandelkosten zelf draagt

Professioneel en mensgericht

Heel blij met deze tandarts die zowel professioneel als klantvriendelijk is. Neemt altijd goed de tijd om je te informeren en houdt ook tijdens de behandeling goed contact met mij als patiënt. Ik hoop dat hij nog jaren in de praktijk blijft maar ik vrees van niet.

Tevreden

Ik kon snel terecht en er werd gelijk een oplossing bedacht

Rustig en relaxed en vakkundig

Snel en vakkundig

Goed en prettig geholpen. Zeer vriendelijk!

Kunt altijd snel terecht, tevreden.

Goed advies gekregen

Goede uitleg aardige tandarts dikke 10

Ik ben angst patient En voor mij was dit een nieuwe tandarts Ik voelde mijnzeer op mijn gemak bij hem ook Doordat hij ook alles zei wat hij ging doen Prima tandarts cijfer 10

goed geholpen

Netjes behandeld en goe geholpen. Tandarts is kundig nu alleen de taal nog beheersen.

Prima geholpen

Uitstekende praktijk.

prima!

Ik word altijd heel goed geholpen in de tandartsstoel.

Ik ben vriendelijk en met medegevoel behandeld

De tandarts luisterde geduldig en nam mijn standpunt in acht. Geen behandeling opdringen. Was fijn om te ervaren

Vriendelijk

Rustig en neemt de tijd

voldoende

vind het alleen jammer dat die gene die mij hielp bijna geen Nederlands kan en ik versta geen Engels

Alles is goed

Geen probleem

zeer vriendelijke jongedame

advies, neemt de tijd

Havingastate 9 E

8925 AZ Leeuwarden

Over Tandartsenpraktijk Camminghaburen

Complete mondzorg onder één dak Moderne en vooruitstrevende praktijk in Leeuwarden met alle tandheelkundige disciplines: van algemene behandelingen tot beugels en implantaten.