Jadranka Popovic is geweldig!
Hele fijne tandarts luistert naar je en help je ook echt.
Leuke en goede tandarts. Ontneemt je álle zorgen
Moet in totaal 3 x komen. Controle, 1 gaatje, mondhygiënist. Mijn vorige tandarts deed dit zelf in 1 keer. Totaal niet flexibel.
I had the appointment at 11 and at 11.03 was already inside. Maybe the waiting room is small but other than that the Staff is kind and efficient
Goede professionele behandeling.
Professioneel geholpen
Korrekt geholpen en alles keurig uitgelegd.
Vriendelijk en goed advies. Jammer dat het maken van nieuwe prothese niet meer op dezelfde locatie is.
De tandarts is heel vriendelijk en denkt met je mee, qua esthetisch resultaat, maar ook prijzen/verzekering.
Geen commentaar
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
Prettig geholpen en precies op de afgesproken tijd.
Met kiespijn kon ik hier vlak voor mijn vakantie terecht. Belde zelfs dat ik eerder kon komen ivm uitgevallen afspraak. Heel blij mee! Vakkundig geholpen en goed geadviseerd over de behandeling. Denken echt met je mee.
Afgelopen jaar bij jullie ingeschreven gestaan. Heb het gevoel dat de bankrekening belangrijker was dan daadwerkelijk helpen of een persoonlijke band opbouwen want die was er niet. We (ik en mijn partner) kwamen binnen en mochten beide voor het intakegesprek 204 euro betalen. Er moesten foto's gemaakt worden en ?? geen idee wat nog meer. Ook moesten wij beide een tandvleesbehandeling van 1700 euro, maar een afspraak daarvoor maken was een ramp. Ook steeds verzetten vanuit jullie. Een uur van tevoren bellen of ik ook op een andere dag kon want de mondhygieniste kon niet. tot 3x toe! Ik nam expres de telefoon niet meer op omdat ik wist dat ze mijn afspraak weer wilde verzetten. Ik werk op school, ik neem vrij van mijn werk, het kost mij geld om vrij te krijgen. Maar als wij een afspraak vergeten gelijk een rekening sturen via een incassobedrijf met 190 euro. Ik belde gisteren om ons uit te schrijven bij jullie praktijk, dat ging zo: "ik zou mij en mijn gezin graag uit willen schrijven". Waarop de administratiemedewerker antwoordde: "oke geef je geboortedatum maar, oke ja is gebeurd daag". Niet waarom, wat er gebeurd is, jammer dat ze klanten kwijtraken. Dit liet zien dat ik daadwerkelijk maar een lopende rekening voor ze ben. Ze zullen het wel druk hebben dan. Dus bij deze, spullen pakken wegwezen en opzoek naar een andere fijne, persoonlijke tandarts die de komende 40 jaar onze tanden wil verzorgen :). Ik wens u nog een fijne dag. M.v.g. Valerie Speelmans
zeer goed vriendelijk en geduldig goede uitleg en geven je een beetje afleiding als je nerveus bent
Goede ontvangst. Vriendelijke personeel.
Is prima
Een deskundige behandeling en adequate nazorg.
Tandarts Jadranka Popovic, besprak de mogelijkheden voor herstel van de afgebroken kies, 2 dagen later kon ik al terecht om mijn kies te laten behandelen. Ik ben zeer tevreden.
Vani en Bo zijn goed op elkaar ingespeeld. Ik ben erg vakkundig geholpen met een prima eindresultaat. Heel blij mee!
Vakkundig medewerker
Daar ik voorheen altijd in CAPELLE aan den IJssel kwam ben ik ook hier goed behandeld.
Vooralsnog alleen intake en foto's maar uiterst vriendelijk geholpen
De tandarts is zeer kundig en heeft mij heel goed geholpen
Niels Bohrplaats 15
3068 JK Rotterdam