Uitstekende service

Prima geholpen en uitstekende service. Technisch een prima staaltje werk verricht.

Vakkundig personeel

Op mijn gemak gesteld. Geen haastklus. Veel achtergrond info en ruim voldoende geïnformeerd.

Smile Clinic een perfecte benadering richting cliënt.

Nvt

Uitstekende dienst verlening

Een fijn bedrijf

Een fijn bedrijf

Ik ben fantastisch geholpen

Voor herhaling vatbaar. Ik word altijd heel relax geholpen.

Het was gewoon goed

Het was goed gezellig en werd gezorgd dat ik zo comfortabel de behandeling ervaarde

Sprakeloos

Heb gebeld voor afspraak,duidelijk gezegd dat ik voor me prothese moest. Eenmaal daar moest ik vragen lijst invullen,vond ik geen probleem Maar ik ben doodsbang voor tandarts en toestanden,bereid me altijd voor op wat ik weet wat er gedaan gaat worden. Nu totaal onverwacht word er met een haakje in me mond gerommeld,cijfers opgenoemd,foto gemaakt.ik heb het allemaal laten gebeuren,maar eenmaal in de auto raakte ik van slag.omdat ik hier totaal niet op voorbereid was

Ik ben heel angstig voor een tandarts en hier stap ik bijna met zelfvertrouwen op de stoel dankzij Jadranka maar ook zeker dankzij de goede lieve assistente

Geweldige Tandarts

Heel fijn geholpen.

Zoals altijd netjes volgens afspraak geholpen.

Kom al paar jaar hier als patiënt en ben zeer te vreden zeker aan te raden. En ik heb een geweldige tandarts die heel professioneel is

Prima behandeling

Kom al jaren en ben zeer tevreden

deskundig , en vrolijke mensen

weet ik nog niet moet nog met de behandelend arts spreken

Er is een nieuw gebit en steg gemaakt. Erik Smaal heeft me met veel geduld en pijnloos geholpen. Bedankt daarvoor, het is prachtig geworden.

Goed informatie gekregen en duidelijk gecommuniceerd met de tandarts en mondhygiënist.

Prettig geholpen

Vakwerk van Erik. Gebit past prima

Het personeel is erg vriendelijk

Ik heb mijn hele leven al een erge angst voor de tandarts. Ik ben nu patiënt bij de tandarts, mondhygiënist en tandtechnicus. Ben nog wel zenuwachtig maar lang niet meer zo erg als vroeger.

De door de tandarts voorgestelde behandeling was bij mijn vorige tandarts nooit gezegd dat dit een mogelijkheid was. Nu ben ik heel tevreden en blij met het resultaat van deze tandarts.

Goed.

Ik ben heel angstig voor de tandarts,trouwens dat ben ik nog steeds,maar ik ben minder angstig,omdat ik gerust werd gesteld door de dienstdoende tandarts.

Goede uitleg vooraf war er gaat gebeuren. Preventie hoe je het goed schoon kan houden.

Klantvriendelijk en eerlijk

Ik ben erg fijn geholpen door de tandarts en assistente. Ik werd ondanks angst en zenuwen snel op mijn gemak gesteld. De situatie was verre van fraai maar ik kreeg wel direct een eerlijk verhaal wat er zou gebeuren en wat ik kon verwachten en er werden snel vervolgstappen gepland.

Vriendelijke behandeling ivm angst patiënt

Zijn geduldig met mij omdat ik angst patiënt ben

Good

Good