Prima inclusief nazorg

Alles liep prima zeker ook door het oplossen en aanpassen de tijdelijke protegé (zgn. oude onder klikgebit)

vriendelijk en vakkundig.

ga hier zonder enige angst en vol vertrouwen naar toe.

Vriendelijk geholpen en goede uitleg

Ben goed geholpen en er is goed naar mij geluisterd

Goed geholpen

Door een afbrokkelende kies een tussentijdse afspraak gemaakt. Dat was geen probleem en na twee dagen kon ik terecht.

Geen aanrader (meer)

Boven en onderprothese waren aan vervanging toe. Het gehele proces van het maken van de eerste afspraak tot en met de oplevering heeft meer dan twee maanden geduurd. Dat is natuurlijk veel te lang en dus niet voor herhaling vatbaar. Van enige empathie is geen sprake, personeel waar ik mee te maken had was kortaf en zakelijk. Groot verschil met 12 jaar geleden. Jammer.

Uitstekende service

Ik heb een goede ervaring met mijn behandeling

Helemaal Geweldig

Ten eerste wat een empathische, attent en zorgzaam mondhygiëniste. Alles word netjes en volledig aan mij uitgelegd. Zij naam de tijd voor mij. Zij probeerde mij hulp en advies te geven over toekomstig behandelingen en de beste zorgverzekeraar in mijn situatie. Ik ben volledig onder de indruk!!

1e keer hier geweest na het stoppen van mondzorgcentrum noordereiland. vriendelijk frisse uitstraling en moderne medewerkers...

Voldoende

Klant vriendelijk voel me op me gemak endoen hun werk goed helemaal blij om

Positief

Hele lieve mensen zeker voor degenen met angst voor de tandarts !!

Hele prettige mensen wat ik al zei zeker mensen met angst voor de tandarts super!!

Vakkundig

Mijn ervaring is goed

Heel goed

Zeer ervaren en deskundige tandarts

Hele aardige vakkundige tandartsen

Hele aardige vakkundige tandartsen

vriendelijk en professioneel

Durf eindelijk weer naar de tandarts

Voelde mezelf gelijk op m'n gemak,door de goede zorg en vriendelijke behandeling

Super goed

Ben zeer tevreden over de dame die mij geholpen heeft het hele traject door te lopen,zeer behulpzaam en super aardig en geduldig,haar naam is volgens mij Lisanne,zeer goede aanwinst voor jullie bedrijf,SUPER SCHAT Gr. Marian de Jong,Paganinistraat 38 Capelle aan den IJssel

Goede ervaring

Goed behandeld en goede uitleg gekregen

Snel en professioneel.

De behandeling verliep op tijd, snel en zeer professioneel.

Ik werd goed en snel behandeld.

Ik hoefde niet lang te wachten, de behandeling was pijnloos en met een mooi resultaat.

Professioneel.

Kundige tandarts Deby Bosch.

Zeer vakkundig onderzoek gedaan

Perfecte behandeling

Mijn ervaring met haar was zeer positief ze vertelde van tevoren wat ze ging doen ze is zeer aan te bevelen groetjes mevr landmeter

Perfecte behandeling

dit keer goed geholpen ,