Prettige communicatie. Ik heb bevredigend antwoord ontvangen op mijn vragen e er wordt gelijk een prettige atmosfeer gecreërd voordag de behandeling begint. Heel fijn. Bij de mondhygieniste geweest
Ik werd op mijn gemak gesteld. Er werd uitgelegd wat en waarom er een bepaalde handeling werd gedaan. Vriendelijke hulp
de mondhygiëniste had een afzegging van een andere patient en ik was te vroeg voor mijn afspraak. Ik werd gelijk geholpen en was ook zo weer klaar.
Mijn eerste keer daar was prima
prima!
Deskundige tandartsen en altijd vriendelijk. Denken mee en zijn behulpzaam. Altijd blij met deze praktijk.
Tijdens mijn periodieke controle werd ik direct geholpen aan een probleem met mijn voortand. Geen nieuwe afspraak nodig. Erg fijn.
Niet alleen is Mvr. Niazi echt lief en zorgzaam; zij is ook professioneel en meedenkend. Zij heeft eerst goed naar mij geluisterd en toen alles uitgelegd wat zij ging doen. Ik ben angstig voor de tandarts en daarin heeft zij rekening mee gehouden. Zij heeft ook uitgelegd over de codes dat de zorgverzekeraars gebruiken voor de kosten posten. Ik raad haar echt aan! Top!
Ik had een zwaar verwaarloosd gebit Daarbij heb ik ernstige tre moren Alles is goed gekomen Na het eerste bezoek zag ik er NIET tegenop om nog een aantal keren om terug te moeten komen Ik ben erg goed geholpen door Vani Markarian Hij staat niet in jullie lijst
Er wordt zeer goed geluisterd, bij het individu asngesloten, goede uitleg en adviezen
had een gaatje en gelijk kon ik komen , prima gemaakt
Goed geholpen
Ik heb al jaren last van enorme angst voor de tandarts Ze neemt de tijd voor je om je op je gemak te stellen en ze legt alles uit ze bespreekt alles Waardoor ik mijn angst beter kan dragen op dat moment Ben heel tevreden !
De tandarts is vriendelijk en kundig. Alles wordt helder uitgelegd, vragen worden beantwoord. De assistente is ook vriendelijk en vakkundig. De verwachte rekening was ook goed. De echte factuur viel zonder verdere mededelingen ineens 100 euro hoger uit. Ik probeer al twee weken een specificatie te krijgen. Niemand mailt terug.
werkt duidelijk en verteld en leg uit wat er gaat gebeuren en je mag altijd je vragen stellen geen haast maar luistert goed en komt met de oplossing zeer tevreden met lisanne
Ik had eerst een afspraak met de tandarts en daarna met de mondhygiënist. Ik ben altijd erg zenuwachtig maar ze stellen me altijd op mijn gemak.
Deskundige artsen maar zeker ook vriendelijk.
Zeer goed ook persoonlijke ervaring.
Ze heeft mij prima geholpen
Fijne tandarts en een hele goede tandhygiëniste.
Ik ben geweldig geholpen!
Duidelijk en goed ontvangen door een hele vriendelijke maar directe tandarts en assistente!!!
Niels Bohrplaats 15
3068 JK Rotterdam