Welkom, warm en kundige controle van het gebit. Moderne apparatuur en prettige behandeling. Super tandarts en assistente.
Tandarts doet geod werk Recepionisten bijzonder behulpzaam
Naar alle tevredenheid behandeld
Heel goed
Vriendelijk, professioneel
Een rustig belevenis.
Goede ervaring
Heel deskundige zorg met goed advies
hallo Team Smile clinic, Mijn tandvlees heeft dit keer een paar dagen gebloed en heb een paar dagen nek en hoofdpijn gehad met lichte verhoging. Vandaag zondag 21-9 iets minder, maar nog niet 100% oke. Dit is mij voor het eerst overkomen. Was van plan maandag te bellen, maar nu het iets beter gaat, hoop ik dat het niet nodig zal zijn. Wat de reden ook mag zijn, volgende keer zal ik bij mijn oude mondhygiëniste een afspraak maken. Met vriendelijke groet, S.D Hira-Gobardhan
Ik werd vriendelijk verwelkomd bij een nieuwe, (voor mij), MH. Toen ik zei dat ik aan osteoporose leed en aan de zoledroninezuur zit reageerde zij echt professioneel. In overleg met de tandarts zei zij dat ze kan niet bij kaak botten komen of in pockets, wegens risico van infectie. IPV ze zou alles dat zichtbaar is reinigen. Dat deed zij op een rustig en deskundige manier. En als ik klachten krijg, verhoogd risico van kaak necrose en ontstekingen, dat ik contact moet opnemen met Smile Clinic en ik krijg een verwijzing naar de MH en kaak chirurg bij Erasmus ZH.
Goede service en ondersteuning van balie personeel en prettige behandeling ,ofwel bij tandarts als bij mondhygiënist
Waarom ?. De behandeling voor een nieuwe implantaat valt in 2 fases. Echter niet alleen bij Smile Cilnic Ommoord, maar op twee verschillende locaties en bij twee verschillende klinieken. 1. vervanging implantaat bij SmileClinin Ommoord en 2. Verdere nabehandeling bij Molijn Tandprothetiek in Vlaardingen. Vooraf is hier geen communicatie over geweest, vandaar "Onverwacht". Nadeel hiervan is dat er opnieuw een begroting voor goedkeuring moet worden aangevraagd, welke al dan niet kan worden af- of goedgekeurd. Dit terwijl voor de complete behandeling reeds toestemming is verleend. Bij eerdere behandelingen was er een totaal behandeling bij SmileClinic Ommoord. Verdient al met al geen schoonheidsprijs. Ab van Ispelen 17-03-1940.
Altijd vriendelijk en met humor
Goed geholpen en vriendelijk
Snel een afspraak tussendoor kunnen maken en perfect geholpen
Uitstekende service en aardige assistentes. Gelukkig geen hautaine houding van mijn tandarts tov zijn vaste assistente
Ik vind het jammer dat ik een dubbele afspraak had want de tandarts kwam in de tijd van de mondhygiëniste terwijl ik ook een afsprak van. 30 minuten bij de tandartsafspraak en ze heeft alleen even gekeken en gezegd wat er in maart 2026 gaat gebeuren ik hoop dat jullie 1 consult rekenen en geen 2 want alles is gebeurd in de tijd van de mondhygiëniste gebeurd ik stuur dit ook naar mijn zorgverzekeraar
Ik word elke keer weer zeer vriendelijk en deskundig geholpen door mijn tandarts en haar assistente. Er is ook altijd oprechte belangstelling voor mijn welzijn. Hetgeen is zeer waardeer.
Mondhygiëniste Bowien heeft bekwaam en vriendelijk mijn gebit gereinigd. Met goede tips probeert ze me verder te helpen. Zeker aan te bevelen!
Er wordt de tijd voor je genomen, met aandacht geholpen. Heel prettig. Zal ze zeker aanbevelen!
Geen klachten
Altijd een goede rustige uitleg
Zeer goed geholpen
Praktijk komt wel op eerste gezicht krap en chaotisch over. Krap toilet om even tanden te poetsen.
Niels Bohrplaats 15
3068 JK Rotterdam