Vriendelijk en deskundig.

Heel erg vriendelijk

Goede tandarts, inclusief assistenten en mondhygiëniste

Mijn tandarts is zeer kundig en legt alles goed uit. Soms snap ik het niet en dan worden bijvoorbeeld de foto's of een brochure erbij gehaald. Voor de assistenten geldt ook dat ze zeer vriendelijk en kundig zijn. De mondhygiëniste moest flink diep gaan, maar het deed bijna geen pijn, dat was een paar jaar geleden wel anders met die andere vrouw. Enige minpunt: ik heb een afspraak om 9 uur en ik zie de tandarts om 9:03 uur binnenlopen en rustig spullen neerzetten en kletsen. Zo krijg je vertraging door de dag heen, als je al te laat begint... Ook is het wachten soms best lang, omdat ze met 2 a 3 patiënten tegelijk bezig zijn.

Mijn ervaring is goed.

De tandarts is vriendelijk en behulpzame.

Prima en snel geholpen.

Supper geholpen met veel gedult

Ik ben supper bang geweest maar ga nu met plezier naar jullie toe bedankt

Goede zorg

Altijd de juiste behandeling en vriendelijke mensen

Ik werd netjes, op tijd en vriendelijke behandeld.

????

Ervaren tandartspraktijk

Zeer positief!

Snel en vakkundige

Geen lange wachttijd, duidelijke uitleg en vriendelijke hulp

Vriendelijke en vakkundige behandeling

Vriendelijk en vakkundig.

Vriendelijk personeel, goed geholpen.

Zeer positief

Ben al jaren bij jullie kliniek tot nu toe altijd zeer tevreden

?

Fijne tandarts, heel aardig en betrokken

Ik kom bij een tandarts en een mondhygiëniste en ze zijn beide super lief en vriendelijk. Duidelijk in de communicatie en ik vind het daardoor nooit vervelend om naar de tandarts te gaan.

Zeer vakkundig

Mijn eerste keer bij de mondhygieniste is me zeer goed bevallen. Goede behandeling gehad met diverse gouden tips.

Vriendelijke mensen

Vriendelijk, deskundig

Deskundige tandarts (tandtechnieker)

Snel en zorgvuldig

Was snel aan de beurt. Goeie uitleg wat er mis was, waarna er ook de behandeling snel en zorgvuldig gedaan werd.

Ik wordt altijd prettig en correct geholpen.

Dankzij de kundigheid van de medewerkers zit mijn prothese perfect en ziet er ook nog goed uit, niet te onderscheiden van eigen tanden.

Keurig geholpen

Probleem met mijn onder gebit, snelle afspraak,en Probleem opgelost.

Dinsdag een nieuw gebit gehad en donderdag kon ik weer terecht wegens een beetje pijn .

Vriendelijk, efficient

Vriendelijk, efficiënt, professioneel

Totally satisfied, both in terms of facilities as well as service

5 years ago, I had 8 upper teeth extracted and there after a complete upper kunstgebit prepared - which I have used with full satisfaction during the last 5 years. Based on my previous experience I am in the process of getting a new kunstgebit, and so far I have no reason to complain on any account..

Niels Bohrplaats 15

3068 JK Rotterdam