Nam de tijd voor vragen en was duidelijk in wat er mogelijk is.
Prettige ontvangst, goede behandeling, goede feedback en tips
goed en correct
Kon de zelfde dag terecht om een probleem aan mijn gebit te laten verhelpen. Erg prettig.
Het was een goede controle. Alles ging goed.
Ardige tandarts en assistente
NVT
Wegens file zou ik te laat op de afspraak arriveren. Tijdig gebeld. Gelukkig deed men niet moeilijk over de tien minuten te laat. Verder blij met de tandheelkundige zorg van tandarts Bosch.
NVT
vriendelijk ontvangen en goed behandeld.
Bij binnen komst heel vriendelijke ontvangst . Gelijk deskundigheid en probleem oplossend . Geruststellend en tijd makend voor mij ik kwam alleen voor informatie en dat heeft geleid tot een heel programma voor mijn gebied. Echt heel fijn .
Goeie uitleg behandeling. Netjes geholpen
Ik heb een positieve ervaring met de tandarts maar geen goed woord over dat deze mensen in een praktijk staan waar niets is, de tandarts stond alleen samen met de assistente daar bij komt nog dat hij moest werken met achterstand, dat kan je niet verlangen van een arts dan werk je onder hoogspanning en ga je verkeerde diagnoses stellen en dat komt niet ten goede van de patiënt. Ik ben vervolgens het weekend in het ziekenhuis daar werd geconstateerd dat ik een ontsteking van het tandvlees had die tandarts heeft dat open gesneden en schoon gespoeld en met medicatie weer naar huis gestuurd, en ik moet zeggen dat ik geen last meer heeft,dus Smile Clinic wees zuinig op jullie tandartsen die kunnen er niets aan doen, je gaat als arts niet je patiënten naar huis sturen
Vriendelijke dames aan de balie en ook de tandarts zelf was heel professioneel. Daarnaast heeft ze mij heel snel en goed geholpen. (Tand was afgebroken) Ik kan het verschil niet eens zien tussen mijn echte kies en wat ze ervan heeft gemaakt.
Bang voor de tandarts nou deze mevrouw stelde mij op mijn gemak Alleen de afgesproken tijd werd 45 minuten later
Goede uitleg en overleg over de behandelingen. Goed overleg tussen tandarts en mondhygiëniste. Word goed mee gedacht met de klant/patiënt. Zeer aan te bevelen voor mensen die nog een praktijk zoeken.
Positief in alles
Nvt
Fijne praktijk altijd welkom
Wordt daar altijd goed geholpen
Heel prettig goed geholpen door Eric gedurende het proces van 4 mnd. Wordt naar je geluister maar ook gehoord.
Eind December 2022 afspraak gemaakt voor begin Maart 2023 Wordt op gebeld,dat de afspraak 1MAAND! later is. Terwijl ik lang met losse onder prothese loop. Ben er ook niet blij mee,dat na iedere jaarlijkse controle weer het e.e.a. gerepareerd moet worden. Vriendelijke groet, Mevrouw M.E.Bronmans
Vriendelijk personeel en erg behulpzaam
Uitstekend geholpen ondanks dat ik panisch ben voor de tandarts
Niels Bohrplaats 15
3068 JK Rotterdam