Zeer goed geholpen/

Ik ben zowel door de hygiënist als wel de tandarts uitstekend en op tijd geholpen.

Hele fijne ervaring aardige meneer

Altijd hele fijne ervaring bij jullie

Prettig geholpen

Prettige ervaring

Goede service, klantvriendelijk.

De heer Monk heeft me, geduldig en vakkundig geholpen.

Personeel is vriendelijk, de mondhygiëniste heeft veel geduld en is erg vriendelijk, en maakt altijd een praatje met mij tijdens de behandeling.

Zeer goed geholpen. Ik ben bang maar de tandarts was rusrig

Ben goed en rustig geholpen

Goed en fijne tandartsen

Zeer fijn en goede artsen.

Grandioos

De avond voor vertrek van een weekje vakantie brak een stuk een kies af. Volgende morgen naar locatie Binnenhof gegaan,en ondanks dat men totaal vol zat ben ik toch geholpen en kon zonder stress op vakantie. Hartelijk dank voor hulp. Hans Lindeman.

Goede en deskundige controle

Goed en deskundige medewerkers

Ik heb de behandeling bij U als positief ervaren.

U heeft mijn gebit gecontroleerd. Dit ging prima. Vervolgens heeft Uw tandarts een gaatje gevuld, hetgeen volkomen pijnloos geschiedde.

Prima behandeling

xxxx

Sympathieke en vakkundige praktijk

Géén op- en/of aanmerkingen

Positief en vriendelijk geholpen.

Heel fijn en het personeel heel zorg saam en gezellig

Vergeten te vragen super dom is Erik er al Dan een vriendelijke groet aan hem

Jammer dat ik later terug moet komen voor reiniging meestal gaat dat meteen door in één keer

Het viel even tegen dat ik later terug moet komen meestal ben ik in een keer klaar Volgende keer beter?

Het was goed

Geweldig goed geholpen. Zeer professioneel. Fantastisch mooi resultaat, durf weer te lachen

Behandeling is precies zo gegaan als zij hadden beschreven.

Uiteindelijk is alles bij mij als zeer positief ervaren.

Pleasant

I have got a nice impression by the smile clinic Ommord.

Afspraak altijd optijd....vriendelijke tandtechnicus,ik zit bij hem altijd ontspannen in de stoel....erg tevreden met gebit.

Goed ontvangen voor intake

Goede en rustige uitleg kwam kundig over

Aardige tandarts, goed behandeld.

Personeel

Personeel was vriendelijk en ruimte zag er netjes uit. Vind het jammer dat er niet voorgesteld werd.

geweldig!!

Tot aan de drempel zat ik nog in tweestrijd om de intake af te zeggen, ik was 9 jaar niet naar de tandarts geweest. het personeel heeft mij zo op mijn gemak gesteld, super vriendelijk, doelgericht, en zo lief!! Mevr Popovic neemt echt de tijd voor je en de uitleg is helder en zeker niet geforceerd, super vrouw, mede dankzij Mevr Popovic is over 4 weken mijn behandeling.

Fijne tandarts en assistente

Voel me tijdens de behandeling op mijn gemak

Niels Bohrplaats 15

3068 JK Rotterdam