Nazorg prima maar operatie grote fout gemaakt

Op 24 augustus ging ik onder narcose om alles te laten trekken, toen ik wakker werd ging ik zonder boven gebit naar huis omdat er in mijn ogen een grote fout was gemaakt, achteraf bleek dus dat ze het verkeerde gebit hadden afgestuurd In die periode lag mijn vader op sterven en kon dus de eerste dagen niet bij hem zijn omdat ik geen gebit had, was een vreselijke toestand. Na 4 dagen werd me verteld dat het ik her verkeerde gebit had gekregen, vind ik nog steeds een kwalijke zaak ook al heb ik excuses gekregen.

Zo als gewoonlijk goed.

Goed en snel geholpen, vriendelijk personeel

Fijn geholpen, snel en correct

Prima behandeld

Ik had een dubbele afspraak en ben door beide heel goed behandeld Mondhygiënist en tandtechniek

uitstekend

heel bekwame, lieve en geduldige vakmensen

Vriendelijke medewerkers

Goede uitleg over evt implantologie

Snelle behandeling

Vriendelijk en snelle behandeling, serieus bezig

Prettig als altijd

Altijd vriendelijk, goede instructie gehad en behandeling

Prima tandarts

Prima tandarts is leuk ook met kinderen.

Bij Eric 100 %

Voorheen was ik niet zo blij met de behandeling.....de laatste maanden bij Eric was heel goed....

Super fijn

Prettig behandeling ondanks dat ij angstig ben

Zeer vriendelijk en kundig personeel

Heel prettig ontvangst en behandeling

Heel prettig in overleg en professioneel.

Zeer vriendelijke mensen

Ze hebben mij, als zeer angstige patiënt, erg op het gemak gesteld waardoor ik nu naar binnen durf en niet op de stoep blijf staan

In kort,ik vond ze ok hoe het hoort te zijn in algemeen..

Niks bij toe te voegen is Ok.

Uitermate prettige behandeling

Ondanks uitgedroogde lippen vanwege de zon (vakantie), werd ik uitermate prettig gecontroleerd. De manier van communiceren tussen tandarts en patiënt heb ik als uiterst plezierig ervaren. Rob van hoek

Goed.

Goed.

Heel goed

Ze stelt me goed op mijn gemak, en dat is voor mij heel prettig, vanwege mijn grote angst.

Goede vakbekwame behandeling

Prettige provisionele behandeling

Geduld dat ze henben met patienten

Super geholpen

Goed geholpen. Aardige mensen.

Opzich goed, vind het alleen waardeloos als je voor een reparatie van je kuntgebid hem in de ochtend moet afgeven, en in de middag ophalen, en je dus heel de dag tandloos bent, overal kan je er op wachten alleen hier niet, dus daar zit zeker een verbeter puntje.

goed geholpen

Goede snelle en pijnloze behandeling gehad

Goede behandeling, daarbij precies uitgelegd wat de behandeling inhield en wat er door mijzelf verbeterd kan worden.

Voelde goed

Voor de eerste keer geweest , en voelde me op mijn gemak , ben altijd bang van de tandarts. Weet alleen de naam niet meer van de tandarts maar hoop ze volgende keer weer te krijgen.

Niels Bohrplaats 15

3068 JK Rotterdam