Eindelijk weer een goede tandarts met oog voor de mens

Er wordt zeer goed geluisterd, bij het individu asngesloten, goede uitleg en adviezen

geweldig

had een gaatje en gelijk kon ik komen , prima gemaakt

Vriendelijke mensen en op tijd geholpen

Goed geholpen

meer dan een half uur moeten wachten maar verder prima behandeld

Voel me op m’n gemak en gehoord !

Ik heb al jaren last van enorme angst voor de tandarts Ze neemt de tijd voor je om je op je gemak te stellen en ze legt alles uit ze bespreekt alles Waardoor ik mijn angst beter kan dragen op dat moment Ben heel tevreden !

Prima tandarts, bijzonder hoge rekening

De tandarts is vriendelijk en kundig. Alles wordt helder uitgelegd, vragen worden beantwoord. De assistente is ook vriendelijk en vakkundig. De verwachte rekening was ook goed. De echte factuur viel zonder verdere mededelingen ineens 100 euro hoger uit. Ik probeer al twee weken een specificatie te krijgen. Niemand mailt terug.

weer gerustgesteld over behandeling

werkt duidelijk en verteld en leg uit wat er gaat gebeuren en je mag altijd je vragen stellen geen haast maar luistert goed en komt met de oplossing zeer tevreden met lisanne

Zeer vriendelijk personeel

Ik had eerst een afspraak met de tandarts en daarna met de mondhygiënist. Ik ben altijd erg zenuwachtig maar ze stellen me altijd op mijn gemak.

Deskundige artsen maar zeker ook vriendelijk.

Zeer goed van de dames achter deur 1

Zeer goed ook persoonlijke ervaring.

Heel goed

Ze heeft mij prima geholpen

Ik ben vol vertrouwen in de smileclinic

Fijne tandarts en een hele goede tandhygiëniste.

Tandarts vriendelijk en empathisch, ze hield goed rekening met mijn benauwdheidsklachten.

Ik ben geweldig geholpen!

Zeer positief

Duidelijk en goed ontvangen door een hele vriendelijke maar directe tandarts en assistente!!!

Wederom comfortabel

Mijn pockets willen niet meewerken. Gelukkig doet tandarts Jadranka Popovic doet er alles aan om mijn tanden zolang mogelijk te behouden. Ik ben erg tevreden met de ondersteuning bij het behouden van mijn gebit en gezondheid. Dank !!!

Vriendelijke personeel en goede service heel blij als ik geholpen word

Er word goed geluisterd waar ik last van heb en er word altijd naar een goede oplossing gekeken Voel me enorm op mn gemak Ik ben heel blij als ik de deur uitga Dank je wel voor alle goede hulp en zorg

Ik ben daar heel vriendelijk ontvangen geen angst gehad en de tandartsen en assistenten zijn top ze stellen je gerust

Lange wachttijd maar perfect geholpen

het is prima, ga zo door.

keurig gebit

goed ontvangen

alles naar wens

Uitstekende omgeving

Vriendelijke tandarts en geeft goed uitleg over wat er moet gebeuren, ook tijdens de behandeling.

Vriendelijk

Ben goed geholpen , en goede uitleg gehad

Mijn mondhygiënist is zeer deskundig ,informatief en neemt echt de tijd om je vragen te beantwoorden

Niels Bohrplaats 15

3068 JK Rotterdam