Vriendelijke mensen ,en ik heb toevallig de beste tandarts .

Slecht

Ten 1e maakt die dame een foto. Op die foto is duidelijk te zien dat mijn kies ontstoken is. Een ontstoken kies mag je NIET trekken. Wat doet zij nou, zij geeft mij in totaal 5 verdovingen en probeert dan toch die kies eruit te trekken. Na 5 verdovingen had ik nog vreselijke pijn. Toen stopte die dame en zei;Nou dat lukt niet kom volgende week maar terug en slik deze week antibiotica. Later hoorde ik van een andere tandarts dat dat "beun-praktijken" zijn . En het kost mij €50,-

Zeer zorgzaam

Door omstandigheden zit ik in een rolstoel. Dat mocht voor de tandarts en haar team geen opstaken zijn. Met een enorme ontsteking ben ik heel zorgzaam en lief behandeld. Mijn dank daarvoor..

Tandje met eten uit gebit Gelukkig zelfde dag weer terug

Hele fijne, aardige en deskundige tandarts!

Ik, was blij dat de verdoving geen pijn deed, ze prikte langzaam, super!

Snel, pijnloos en zacht

Bij Smile wordt er écht rekening gehouden met je angst rondom de tandarts. Met veel empathie maken ze het hele proces zo pijnloos mogelijk. Ik krijg het gevoel dat ze me daar echt niet vaker willen zien dan nodig is, maar wel duidelijk zijn over wat goed voor me is.

prima service

prima service

Gedegen kwaliteit

Aandacht, persoonlijk, is aanwezig. Tijd nemen voor uitleg behandeling. Netjes. Mijn complimenten.

Fijn geholpen

Snel geholpen.

Behandeling was snel verricht.Duidelijke uitleg.

Prima.

Wordt altijd fijn geholpen. Prettig personeel,altijd vriendelijk en geruststellend.

Professioneel

Ik vind de deskundigheid heel goed te merken . Vriendelijkheid stalen jullie uit . Oplossing gericht. En de aandacht die jullie aan ons geven heel bijzondere dat te ervaren .

Je wordt snel geholpen en met veel zorg

Je wordt met liefde behandeld en met geduld, dat maakt dat je niet nerveus wordt.

Kon nog 1 dag voor mijn vakantie terecht

Deskundig, ervaren en vriendelijk

Positief

Controle tandarts

Goede adviezen, duidelijke uitleg.

Mijn gebit is prima gereinigd door de mondehygieniste.

Na electrische reiniging met apparaat is mijn gebit ook nog eens met de hand gereinigd en gepolijst.

Overtreffend

Ik ben super snel geholpen, de reparatie van het gebid is zichtenloos. Kortom echt goed en snel

Uisluitend

Uiteraard

Ben heel tevreden

Is goed

Snel, georganiseerd en en prachtig staaltje werk.

Mondhygiesniste

Ik vind dat de mondhygieniste mij goed heeft geholpen

perfect! heel tevreden

Heel vriendelijk en ervaren personeel.

Ben tevreden

Prettig