Vriendelijk personeel, goed geholpen.

Zeer positief

Ben al jaren bij jullie kliniek tot nu toe altijd zeer tevreden

?

Fijne tandarts, heel aardig en betrokken

Ik kom bij een tandarts en een mondhygiëniste en ze zijn beide super lief en vriendelijk. Duidelijk in de communicatie en ik vind het daardoor nooit vervelend om naar de tandarts te gaan.

Zeer vakkundig

Mijn eerste keer bij de mondhygieniste is me zeer goed bevallen. Goede behandeling gehad met diverse gouden tips.

Vriendelijke mensen

Vriendelijk, deskundig

Deskundige tandarts (tandtechnieker)

Snel en zorgvuldig

Was snel aan de beurt. Goeie uitleg wat er mis was, waarna er ook de behandeling snel en zorgvuldig gedaan werd.

Ik wordt altijd prettig en correct geholpen.

Dankzij de kundigheid van de medewerkers zit mijn prothese perfect en ziet er ook nog goed uit, niet te onderscheiden van eigen tanden.

Keurig geholpen

Probleem met mijn onder gebit, snelle afspraak,en Probleem opgelost.

Dinsdag een nieuw gebit gehad en donderdag kon ik weer terecht wegens een beetje pijn .

Vriendelijk, efficient

Vriendelijk, efficiënt, professioneel

Totally satisfied, both in terms of facilities as well as service

5 years ago, I had 8 upper teeth extracted and there after a complete upper kunstgebit prepared - which I have used with full satisfaction during the last 5 years. Based on my previous experience I am in the process of getting a new kunstgebit, and so far I have no reason to complain on any account..

Weer super vriendelijk en goed

Weer gewoon net zo lief behulpzaam en geduldig als altijd!

Ik krijg een goede behandeling

Daarom is mjn ervaring uitstekend

Vriendelijk en vakkundig personeel

Alles is prima ,wel kleine locatie vond ik fijner ,waren dichtbij wat betreft toegankelijk met openbaar vervoer

Ik ben heel goed en vriendelijk geholpen

Heel prettig

Heel tevreden

Zeker geen spijt van gehad . Alles laten trekken onder narcose. Later het hele traject bij jullie onderbehandeling . Ik ben nu 8 maanden verder en heb inmiddels een nieuw gebit . Daar moet nog wel een beetje aan gesleuteld worden, maar 1 belletje en je hebt een afspraak. Nu nog 1 x terug en ik ben klaar . Al met al heel erg meegevallen.

PRIMA geholpen.

Zoals aangegeven : ik ben prima geholpen,

Op tijd, vriendelijk, duidelijk en efficiënt behandeld door Mondhygieniste

Denkt mee en doet haar werk.

Klantvriendelijk en vakkundig.

Ben prima geholpen.