De telefonische contacten met een van de medewerksters was bar slecht! Ik wil graag door iemand van het management gebeld worden! Robert J. Groos Bewindvoerder van Mentor van R.R.Groos 06-28-56.80.81
Ik ben heel prettig geholpen en tot 25 oktober dan kom ik weer
A
De rustige en professionele uitstraling en zeer vriendelijke assistentes bij de ontvangstbalie kwam voor mij geruststellend over. Fijn dat er echt oprecht is geluisterd naar hoe mijn trauma voor de tandarts is ontstaan en daardoor heb ik het gevoel gekregen geen aansteller te zijn. Zo is mijn angst en schaamte wat vermindert en kijk ik uit naar mijn volgende behandeling (nou ja... ienimieni beetje dan;))
geduldig, en aardig personeel nemen de tijd
Deskundigheid Vriendelijkheid. Geven het gevoel dat ze alles voor je willen doen . Lisanne heeft ongelooflijk empathie voor jou als patiënt . Debby is oplossing gericht heel fijn om bij jullie patiënt te zijn .
Mijn eerste afspraak was goed verlopen.
Prima en eerlijke behandeling gehad
ben er pas 1 keer geweest voor mijn intake gesprek i.v.m. een narcose behandeling en dat voelde heel fijn en geruststellend
Ik heb een half jaar lang geen last en als ik kom om tandsteen weg halen en reinigen dan heb ik 14 dagen pijn in mijn mond omdat ze zo tekeer gaat ik denk ook dat ik op zoek gaat naar iets anders want deze mondhygeniste zal nooit mijn vriendin worden. Ik heb voorheen al een paar keer verkeerde voorlichting gekregen en een keer dat ik voor die hartklep geen antibiotica hoefde in te nemen terwijl de huisarts en cardioloog zijden dat het altijd moet.
Ik kwam aan in pijn en heb met enigzins rust mijn gedachten over de situatie kunnen uitleggen, de arts heeft me gehoord en gekene wat de professionele opties waren, en heeft op basis daarvan een advies en beoordeling gemaakt waar we beiden tevreden mee waren. Heel fijn, vooral als een angst al en factor is.
De tandarts had zoals gewoonlijk weer geduld met me want ik ben altijd bang ,maar ze wist weer hoe ze met mij om moest gaan ,heel vriendelijk personeel ,petje af voor deze tandarts en tandarts praktijk.
Zeer vriendelijk personeel. Ze nemen echt de tijd voor je. Alles zeer duidelijk uitgelegd en ook nog op papier gezet. Beste keus ooit. Onder aan deze beoordeling wordt gevraagd naar de naam van de tandarts. Ik hoop dat ik de goede heb aangeklikt. Anders excuses
Rustige mensen die de tijd voor je nemen als je aangeeft dat je een beetje bang bent.
Alleen bijna wel kwartier moeten wachten. Maar eenmaal binnen supersnel klaar.
er word tijd gemaakt voor een oplossing en er word een goed advies gegeven. vriendelijkheid en sfeer zijn zeer goed.
goed geholpen en al het personeel is vriendelijke
Praktisch en pragmatisch geholpen. Bij een halfjaarcontrole een klein gaatje gevonden dat gelijk is verholpen. Beetje schuiven met de agenda scheelde mij weer een extra ritje. Love it!
Je bent heel vriendelijk ontvangen. Het werk,wat men moest doen ,is niet goed gegaan nl het weghalen van tanden .Ik heb zoveel pijn en leed geleden. Op de zelfde dag,toen ik in het ziekenhuis moest,werd ik voor het afwerken van de ellende, die jullie mij aangedaan hebben, voelde ik heel professioneel gebeuren. Ik ben jaren niet naar de tandarts geweest en dit is mijn ervaring.
Ik kwam heel nerveus en bang binnen maar eenmaal in de kamer stelde deze dames mij zo op mijn gemak.
Heel aardig, ik had een tandarts die, zingt tijdens de arbeid!!
Die dag alleen gekeken maar voelde me er goed bij netjes en vriendelijk
Na wat moeilijke beslissing ben blij dat bij Smile Clinic terecht ben gekomen. Daar zit ik op mijn plaats wat de tandarts en mondhygiënist betreft
Ondanks mijn angst ben ik op mijn gemak gesteld wat ik bijzonder vind
Niels Bohrplaats 15
3068 JK Rotterdam