Tevreden!

Ik ben tevreden met zowel de tandarts als mondhygiëniste.. Beide zijn vriendelijk en bekwaam!l

Vriendelijk en kundig

Al jaren een prima tandarts die op een zeer empatische wijze je gebit op orde houdt

Goed..

Altijd alles hoed geregeld..

SUPER

Voor het eerst na ruim 25 jaar door de verhuizing naar een nieuwe tandarts. We zijn zeer vriendelijk ontvangen en na een deskundige inspectie een vervolg afspraak gemaakt voor de mondhygiënist ( voor het eerst) .

Op korte termijn een afspraak kunnen maken en prima gelopen

Altijd nerveus bij de tandarts, maar het voelde aan of we bij de kapper waren :)

Geweldig geholpen Ben blij met mijn nieuwe gebit Vriendelijk personeel

heel goed

heel goed en fijn dat me eigen tand techniek er weer was

Vakkundig en vriendelijk

Zie boven

Vriendelijk en professioneel

Goed behandeld. Vriendelijk ontvangen. Voldoende doorgevraagd waardoor relevantie informatie nog boven water kwam. Tijd voor gezellig babbeltje, maar niet te lang (short but sweet). Nieuwe adviezen ontvangen. Kortom, goede 1e ervaring.

Positief

Erg vriendelijk. Goede uitleg.

Prima geholpen, top tandarts, ben zeer tevreden!,,

Zie bovenstaand

Fijne tandarts

Prettig

Betrokken

Hele lieve, zorgzame en ervaren mensen. Stellen je op je gemak.

prettige bejegening door naamloos persoon (m)

Er is een röntgenfoto gemaakt. Dat had ik graag van te voren geweten. Had vermeld kunnen worden bij de herinnering van de afspraak.

Twee verschillende ervaringen

Toen ik de eerste keer kwam passen was het niet wat het moest zijn de behandelaar was boos omdat het volgens haar wel goed zat. Ben door omstandigheden te laat teruggegaan. Erik heeft opnieuw opgemeten nu zit hij goed Maar wel een dubbele rekening. Ik zou bij de eerste nooit meer terug gaan. Maar wel bij Erik

Goed geholpen

Goed advies

Prima geholpen

Prettige behandeling

Jadranka en haar assistente zijn top!

Een zeer deskundige begeleiding

Mijn prothese zit gelijk goed en ik vind hem mooi. Boven verwachting. Een hele goede begeleiding Leon

Al het personeel is erg aardig

prima geholpen

vakkundig en oog voor de klant geholpen

Vriendelijk en begripvol

31 -1 is mij reuze meegevallen, 3 kiezen getrokken maar nauwelijks pijnklachten, 7-2 werden er 2 getrokken maar dat is nu (14-2) een stuk gevoeliger nog. Er hing ook echt een stukje tandvlees aan de kies, ook met eten is het nog voorzichtig aan. Een kies die "alleen" is komen te staan voelt een beetje wankel en onduidelijk is wat verder de stappen zijn bij alle gaten die onstaan zijn... 22 april pas de volgende afspraak, dat vind ik best nog een lange tijd. Dus ondanks het vriendelijke ontvangst en de bezorgde vragen hoe het gaat is het nog even afwachten hoe verder...

Niels Bohrplaats 15

3068 JK Rotterdam