Zeer vriendelijk en kundig personeel

Heel prettig ontvangst en behandeling

Heel prettig in overleg en professioneel.

Zeer vriendelijke mensen

Ze hebben mij, als zeer angstige patiënt, erg op het gemak gesteld waardoor ik nu naar binnen durf en niet op de stoep blijf staan

In kort,ik vond ze ok hoe het hoort te zijn in algemeen..

Niks bij toe te voegen is Ok.

Uitermate prettige behandeling

Ondanks uitgedroogde lippen vanwege de zon (vakantie), werd ik uitermate prettig gecontroleerd. De manier van communiceren tussen tandarts en patiënt heb ik als uiterst plezierig ervaren. Rob van hoek

Goed.

Goed.

Heel goed

Ze stelt me goed op mijn gemak, en dat is voor mij heel prettig, vanwege mijn grote angst.

Goede vakbekwame behandeling

Prettige provisionele behandeling

Geduld dat ze henben met patienten

Super geholpen

Goed geholpen. Aardige mensen.

Opzich goed, vind het alleen waardeloos als je voor een reparatie van je kuntgebid hem in de ochtend moet afgeven, en in de middag ophalen, en je dus heel de dag tandloos bent, overal kan je er op wachten alleen hier niet, dus daar zit zeker een verbeter puntje.

goed geholpen

Goede snelle en pijnloze behandeling gehad

Goede behandeling, daarbij precies uitgelegd wat de behandeling inhield en wat er door mijzelf verbeterd kan worden.

Voelde goed

Voor de eerste keer geweest , en voelde me op mijn gemak , ben altijd bang van de tandarts. Weet alleen de naam niet meer van de tandarts maar hoop ze volgende keer weer te krijgen.

Fijne mensen met veel begrip

Angst overwinnen door medewerking van degene die jou behandelen

Persoonlijk

Prima.

Goede ervaringen om de meeste vlakken. Wel mag de uitleg van de duur van het gehele proces beter.

Uitstekend zoals altijd

Altijd lief en zorgvuldig

Vriendelijk en geduldig

Ben goed geholpen en bij vragen krijg je een goed antwoord .waar je wat aan heb . Alleen ik word verward met m n zus . We lijken op elkaar .en mijn zus praat meer hahaha . En word er aan mij gevraagd over mijn dochter haha Ik heb een dochter die komt niet naar deze praktijk , maar in Brabant het geef niet maar het gemixte gesprek wat je dan krijg is appart . Blijft in de familie he haha

Vriendelijke ontvangst

Leuke vriendelijke dame. Onaangenaam verrast dat ik 2 gaatjes bleek te hebben ondanks regelmatig bezoek aan mijn vorige tandarts.

snel en goed geholpen en uiterst vriendelijk

Lisanne van aken verteld wat er ging gebeuren opvullen gebit,mocht het niet goed zitten weer terugkomen anders na een jaar

Tot nu toe alleen goede ervaring!

Er wordt hygiënisch gewerkt,vriendelijk personeel zeer klantgericht!

Vakkundig

Goede samenwerking tussen tandarts en assistente , maakt dat je je kunt ontspannen tijdens de behandeling

Aan de balie netjes geholpen. En bij de tandarts, altijd goede uitleg en duidelijk. Lieve tandarts en assistent

Niels Bohrplaats 15

3068 JK Rotterdam