Vriendelijke, vakkundige omgeving

Je wordt gehoord en goed begeleid bij het krijgen en gebruiken van een gebitsprothese. Hulp is maar 1 telefoontje weg.

Eerlijk en oprecht.

Klasse

Klasse behandeling, vlotte afhandeling en direct een nieuwe afspraak

Ben zeer tevreden.

prima snelle spoedhulp gekregen

Ik had voor mijn client een spoedafspraak nodig en kon binnen een uur komen en hij werd prima geholpen,

Met stip, het aangenaamste tandartsenbezoek sinds mijn eerste.

Zoals beschreven

aangenaam en vriendelijk

Zoals altijd een aangenaam en vriendelijk ontvangst en behandeling. Duidelijke uitleg wat er wordt gedaan of wat men gaat doen.

Goed geholpen door Erik.

Super!!!!

Lieve tandarts en assistente, Fijne behandeling, en lieve meiden.

Vakkundig, vriendelijk

Vakkundig, vriendelijk, xxx

Goed geholpen

Controle goed uitgevoerd.

Fijn en deskundig personeel

Snel aan de beurt, fijne ontvangst. Goed geholpen

Had veel angst voor de tandarts maar waren hele lieve mensen

Ben goed geholpen

Heb geen klachten over de behandeling

Nazorg prima maar operatie grote fout gemaakt

Op 24 augustus ging ik onder narcose om alles te laten trekken, toen ik wakker werd ging ik zonder boven gebit naar huis omdat er in mijn ogen een grote fout was gemaakt, achteraf bleek dus dat ze het verkeerde gebit hadden afgestuurd In die periode lag mijn vader op sterven en kon dus de eerste dagen niet bij hem zijn omdat ik geen gebit had, was een vreselijke toestand. Na 4 dagen werd me verteld dat het ik her verkeerde gebit had gekregen, vind ik nog steeds een kwalijke zaak ook al heb ik excuses gekregen.

Zo als gewoonlijk goed.

Goed en snel geholpen, vriendelijk personeel

Fijn geholpen, snel en correct

Prima behandeld

Ik had een dubbele afspraak en ben door beide heel goed behandeld Mondhygiënist en tandtechniek

uitstekend

heel bekwame, lieve en geduldige vakmensen

Vriendelijke medewerkers

Goede uitleg over evt implantologie

Snelle behandeling

Vriendelijk en snelle behandeling, serieus bezig

Prettig als altijd

Altijd vriendelijk, goede instructie gehad en behandeling

Prima tandarts

Prima tandarts is leuk ook met kinderen.

Bij Eric 100 %

Voorheen was ik niet zo blij met de behandeling.....de laatste maanden bij Eric was heel goed....

Super fijn

Prettig behandeling ondanks dat ij angstig ben

Niels Bohrplaats 15

3068 JK Rotterdam