Prettig omgaan

Was vroeger door schooltandarst die kwam in bus voor de school staan .zodra die zag nee niet weer .,,angst aan overgehouden heel tijd niet meer bij tandarst geweest. Nu al jaren bij Smile Clinic wou dat daar eerder naar tot gegaan was......

Goed geholpen

Goed geholpen. Goede uitleg gekregen

Prettig, terwijl ik het dood eng vind

Debbie is zo lief voor mij , want ik heb echt angst

Altijd meedenkend en vriendelijk

Altijd meedenkend en vriendelijke mensen

De behandeling is naar alle tevredenheid verlopen

Ik ben professioneel geholpen en vriendelijk bejegend. De behandeling is punctueel gestart.

Goed geholpen door de tandarts en de tandtechniiker

Snel geholpen

Ik kon gelukkig snel terrecht voor mijn gebroken vulling. Hele aardige tandarts en assistente .

Eerlijk advies gekregen.. Heel fijn geholpen door twee super lieve en leuke dames..

vriendelijk ,kundig, het geeft je een goed gevoel.

Goede behandeling heel erg aardige personeel

Top ervaring geen pijn maar wel schoon hemaakt

Netjes behandeld

Alleen met receptioniste contact gehad.

Hartstikke goed

Afspraken worden goed nageleefd waardoor wachten in de wachtkamer tot en minium wordt beperkt. Zeer goede en vakkundige behandeling

Super blij

Had erg veel.last, mocht in de middag komen in het filliaal in ommoord. Capelle was gesloten maar mijn tandarts zat toevallig die dag op ommoord. Heeeel fijn....en ze heeft mij top geholpen zodat ik zonder pijn op vakantie kan. ROXANNE thnx nogmaals.

Dat was goed .

Dat was fijn .

Begeleiding sessie

Goede aandacht, informatie wat er gedaan gaat worden.

Plezierig

Wordt fijn en deskundig geholpen

Uitstekend top

Het geduld dat zij heeft voor patient Plus punt 10

Ik ben heel erg tevreden met mijn gebit en de fantastische behandeling van Lisanne

aangenaam en duidelijk

Gezien mijn eerdere ervaring met tandartsen zag ik tegen het bezoek op. Maar het werd een goede ervaring. Alleen een intake gehad maar wel een duidelijke uitleg over de status van mijn gebit en de te verwachtte behandeling op korte termijn. Tot nu toe een goede ervaring.

Snelle professionele behandeling

Ik was gebeld om i.p.v. in de middag in de ochtend te komen. Daar ik snel moest handelen kreeg ik het voor elkaar om een tandenstoker te klemmen in mijn mond en die hebben ze zonder problemen eruit gehaald. De handelaarster was heel nauwkeurig en gaf extra aandacht zodat zij pas tevreden was waar zij zelf achter stond. Het is soms zakelijk maar daar heb ik geen problemen mee. Het resultaat was perfect! Ik geloof dat haar naam Jadranka is en de assistent weet ik niet maar die was ook zorgzaam.

Leuk en fris jong team

Was er met mijn vrouw en kleine. Voor het eerst gelachen met een tandarts. Dit is vast wat die wanhopige meiden in het programma first dates omschrijven als 'de klik' (die ze nooit voelen nadat zo'n sukkel de rekening heeft betaald). Wie me onderzocht heeft: geen idee meer hoe die heet. Hij was 25, had een baard en humor.

Super goed

Ala je angstig ben, zit je op de goede plek

Goed geholpen

Vriendelijke en deskundige tandarts en assistente

Vakkundig, behulpzaam, correct

Personeel verstaat zijn/haar vak, kundig behulpzaam.

Niels Bohrplaats 15

3068 JK Rotterdam